Kopia av gamla Sourze Forum diskussionstråden [Ingen Artikel!] Medvetandeutveckling för efterblivna?

Länk hit:
http://freedom.lege.net/Medvetandeutveckling_for_efterblivna/Sourze_style.html .
Död eller liv, hur väljer du?

En delning, en sortering av själar sker.  För det finns de som vill få ett slut på ekonomi och ekologi i dödsspiral för en värld av hjärtats intelligens och ofantligt globalt välstånd grundat på total respekt för allt levande, heder och samarbete över alla kulturgränser.

På språket "symboliska" uttrycker dödskulten i klartext rakt i ansiktet på oss sanningen om sina ockulta människooffersritualer.  Som t.ex. vid denna ceremoni vid OS i Beijing 2008 där man berättar för oss den symboliska innebörden i den ockulta människooffersritualen i London 2005-07-07 där 13 oskyldiga offrades i en buss, "Disclose.tv:  London 2012 7/7 Olympics Sacrifice Ritual[länk] .  7 år efter människooffersritualen 2005-07-07 är 2012-07-07.  Ska Mega-människooffersritualen ske då?  Lyndon LaRouche talade 2012-02-06 i en webcast, "Thermonuclear WAR will happen SUDDENLY (Extinction Level Event) 2012[länk] ,  om att det brittiska imperiet under drottningen nu desperat önskar utplåna Kina och Ryssland och antyder att strategin kan vara att slå till först med kärnvapen.  Men tänk om dödskulten faktiskt planerar en yttersta slut-orgasm 2012.

Lyssna gärna på den intuitive forskaren Rik Clay, som antagligen var något sådant på spåret när han dog faktiskt samma år som OS i Beijing 2008, efter att han talat bl.a. om "2012 Zion Olympics" och hur detta hänger ihop med den nya tidsåldern och hur en "slutspelets Messias" (an "end game messiah") kommer att presenteras för oss kring 2012.

Forts...
Forts...

Rik Clay juni 2008, timme...
  1. Rik Clay - The Cosmic Mind: Zion 2012 Olympics  [länk]  2008-06-08, MP3  [länk]
  2. Rik Clay - The Cosmic Mind: The End Game Messiah of 2012  [länk]  2008-06-08, MP3  [länk]
  3. Rik Clay - The Cosmic Mind: Q & A  [länk]  2008-06-12, MP3  [länk]
  4. Rik Clay - The Cosmic Mind: Q & A Continued  [länk]  2008-06-12, MP3  [länk]

Medvetandeutveckling för efterblivna?

Kanske min och dödskultens agenda är en och densamma, upplysning, fast dödskulten kommit till slutsatsen att ingen annan möjlighet att snabbupplysa mänskligheten finns än kognitiv beteendechockterapi?  Eller är inte målet alls snabbupplysning, utan att vi ska ge vårt tysta bifall till att utrotas, vilket bifall alltså enligt en schaman jag talat med skulle vara extra smaskigt för de lägre astrala regioner som dödsritualer sänder sin energi till.

Oavsett vilket så är det ett oerhört högt karmiskt pris som betalas av de själar som medvetet låtsas sova.  Som Kjell Alinge skrev till mig på mailinglistan Mediekritik 2006-02-24 00:41:50, "Se upp med dom som tror sig veta sämre - hukandets horder".  Dödskulten jobbar för att fånga själar, och envar själ som medvetet vill utöka och arbeta för okunnigheten, kryperiet och det globala folkmordet (se ex. Google "A Poisoned World" site: youtube.com  <http://www.google.com/search?q=%22A+Poisoned+World%22+site%3A+youtube%2Ecom>  [länk] ), den globala våldtäkten på livets helighet, alla dessa är dödskultens villigt fångade själar.

Men en delning, en sortering av själar sker.  För det finns de som vill få ett slut på ekonomi och ekologi i dödsspiral för en värld av hjärtats intelligens och ofantligt globalt välstånd grundat på total respekt för allt levande, heder och samarbete över alla kulturgränser.

Död eller liv, hur väljer du?

Leif Erlingsson
2012-02-15

Artikeln finns även här:  http://lege.net/medvetandeutveckling/dodellerlivhurvaljerdu.html  [länk]
"Satanister i alla länder, förenen eder!"  Tänk om denna apell för länge sedan gått ut och i alla länder hörsammats, och det inte är politikerna som styr utan ett oerhört tätt sammanflätat nätverk med intressen som pedofila snuff filmer, tortyr, våldtäkt och rituella mord?  Då är det inte regeringsterrorism, inte i politisk mening "Inside Job" när terrorn slår till i våra huvudstäder, utan en ännu djupare "Inside Job" nämligen från dessa nätverk som så länge de inte avslöjas har oss i järnhand.  Just i Sverige gör f.ö. bloggaren Corruptio ett storartat arbete i denna riktning.
Fick offlist mailinglistan "Mot Krig" en kommentar ang. att det inte skulle kunna finnas en dödskult för att det skulle sakna rim och reson.

Först mitt svar sedan ett preciserande från min sida.

sedan när hade det sekter och kulter gör och planerar något med rim och reson att skaffa?!

Det är inte direkt som att inte allt sker rakt framför våra ögon, och som att det skulle vara svårt att se.

Det är bara det att många har en föreställning om att det måsta styras av rim och reson.  Icke!

Ett preciserande:  Ur perspektivet tankesystemet som skapat något så har detta något alltid rim och reson!!!  Hindret för att förstå är att detta tankesystem kan vara så främmande för det egna tankesystemet att man inte kan tänka sig det!

Detta är f.ö. hela syftet med min snart 10-åriga satsning med mina bloggar, skriverier och min holistiska detektivbyrå, att kunna tränga in i och förstå alla möjliga olika tankesystem!!!  För att de människor och organisationer som insett att det kan behöva vägledning i att förstå olika främmande tankesystem (främmande kan de vara för att de är hemliga, slutna) kan få mitt bistånd i detta som bollplank, etc, se vidare  http://lege.net/  [länk]   och  [länk] Alltså att bistå i att kunna tänka tankar som man inte kunnat tänka sig!!!

Sedan en ljus tanke:  Jag tror att om vi aktivt med vår hela avsikt faktiskt väljer vilken framtid vi vill ha, så har vi oerhört stor påverkan.  Så börja välja om du inte vill att andra ska göra det åt dig!
och  http://blog.lege.net/  [länk]
föll bort ovan (p.g.a. att jag fått in ett < som inte skulle ha varit där, och som strulade till det i koden...).
globalresearch.ca borta från nätet, ingen tycks veta varför.  De hade precis postat oerhört avancerad artikel om Syrien och upptrappningen och ansvaret för kriget plus om alla gamla falseflags.

Påminner om (från http://blog.lege.net/  och  http://lege.net/omprogrammering-av-perceptionsmatrisen/februari-till-mars-2012.html ):
2012-02-06:  Clif High med Half Past Human förutspår att dödskulten kommer att försöka trigga igång tredje världskriget genom att den 2 mars 2012 mossad och cia agenter sänker ett amerikanskt krigsfartyg och skyller på Iran samt att man provcerar Kina och Ryssland att döda oss alla.  Han skriver att stora delar av det officiella "(masons, illuminati, agents of rome (opus dei et al), zionists)" är med på denna falskflaggsattack, med förhoppningen att krig ska få slut på ditt och tusen miljoner andra människors liv.  http://halfpasthuman.com/lastdaysofyourlife.html  [länk]
Bäst att säga det även här:  globalresearch.ca uppe igen.  På annat IP nummer än jag hittade i en artikel att de har haft tidigare, så kanske de bytte operatör.  Och det blev ett glapp.  Hittar ingen kommentar om det på siten.  Uppe nu, iallafall.
2013-06-18 00:00 slängde Sourze sitt gamla forum, och öppnade ett nytt.  Detta arkiv är ett led i dokumentationen av Sourzes nu avslöjade men ej erkända politiska agenda.  Detta avslöjades i det gamla forumet som nu är borttaget av Sourze, men här för några år bakåt delvis räddat.

Referenser:  "Dynamisk Fångst" (Leif Erlingsson 2013-06-11), "Sourze förbjuder förklaringar" (Leif Erlingsson 2013-06-10).
Länk till ett särskilt signifikant men från Sourze utrensat inlägg:  Jante vs. Frihetsmänniska dialogen i Ovetenskapsparadigmet tråden.
Sedan 2013-05-07 är ett flertal gamla Sourze författare och forumister blockerade från att skriva på forumet.  Bl.a. undertecknad.  [Länk till denna tidpunkt.]

Detta är långt större än Sourze.  För ett antal år sedan studerade jag kommentarscensuren i DN där den i en artikel angripen person som i artikeln påstods inte kunna belägga sina påståenden gång på gång fick kommentarer där han just visade belägg för det han påstods inte kunna belägga bortrensade inom minuter.  Även andra som la in kommentarer med belägg för samma påståenden fick sina kommentarer omedelbart bortrensade.  Vid detta tillfälle satt jag och laddade om denna kommentarstråd hela tiden och sparade samt såg vad som rensades.  Har bloggat om det, se "Censurien på DN" från 2 juni 2009.
Vid den tiden var Sourze-rävarna helt omedvetna om slikt.
Vid den tiden var därför jag enligt den allmänna meningen på Sourze en ond person, det skrevs mycket negativt om mig.
Mycket medvetet har jag arbetat för att bilden av mig ska bli en annan, utan att någonsin ha backat i sak.
Det har lyckats.  Över förväntan.  Det är det som "är problemet".  Och "lösningen" blev att blockera ett antal debattörer.  Att rensa ut det gäng som börjat vakna.  Som alltså inte kan göra inlägg.

Forumister som fortfarande anses ofarliga kan dock tills deras status också ändras fortfarande öppna upp kommentarstrådarna till egna och andras artiklar med det enkla tricket att titta vilket siffertal som står som del av artikellänken, addera ett till detta tal, och stoppa in det i denna länk istället för nollorna:  http://www.sourze.se/forum/thread/00000000/page1

Men själv har jag nu den dokumentation jag behöver.  Jag gjorde det övertydligt vilka processer det här rör sig om.  Hela mitt Sourze projekt har handlat om att "röka ut" dessa krafter och energier.  De är nu mycket synliga.  Det är väldigt tydligt vad som inte får vara kvar på "fria" diskussionsforum.  Inget som verkligen visar hur vi begränsas i vårt tänkande från att skapa en bättre värld får finnas kvar.  Vi får INTE förstå hur vi kan göra oss oberoende av våra slavdrivare genom att vi själva kan skapa allt välstånd vi kan önska oss.

Allt Gott,
Leif Erlingsson
Länk till ett särskilt signifikant men från Sourze utrensat inlägg:  Jante vs. Frihetsmänniska dialogen i Ovetenskapsparadigmet tråden.
Se även Leif Erlingsson som det tidigare såg ut på gamla Sourze.se:

http://freedom.lege.net/Spegel_av_Leif_Erlingssons_Sourze_profil_med_artiklar/

Sparad kopia av gamla sidan http://www.sourze.se/__10707529_a.asp som inte längre finns kvar:
Leif Erlingsson
SKRIBENTPROFIL
Beskriv dig själv:  Tankebrytare
Antal bidrag:  12
Länkar:
http://lege.net/
http://blog.lege.net/
http://leiferlingsson.lege.net/
http://leiferlingssonsartiklar.lege.net/
http://freedom.lege.net/Leif_Erlingsson/
http://lege.net/Leif_Erlingsson_efter_20130216/
E-post:  leif@lege.net
Sysselsättning:  Holistisk detektiv
Intressen:  Förstå
Brinner för:  Hela det nu
Brinner inte för:  Förtryck
Varför jag läser och/eller skriver på Sourze:  Jag är vilseledaren, som förvirrar dig till att tänka själv.
Vill jag säga till Sourze läsare:  Mitt och ditt ansvar är att vara autentiska, att leva och att kommunicera.  Att vara levande.  Politisk korrekthet är motsatsen till att plocka russinen ur alla ideologier, religioner, tankesystem för att uttrycka sin egen sanning.  Om en sionist eller nazist eller marxist eller scientolog eller mormon säger en sanning så är den lika sann som om din mamma säger den.  Sanning kan aldrig smittas.  Den som säger något annat sysslar med hjärntvätt, antagligen för att han/hon är hjärntvättad.  Det har vi alla varit.
Favoritskribent på Sourze:  Michael Delavante
Jag rekommenderar
Bok:
  The Source Field Investigations, David Wilcock
Musik:  We Want Your Soul, Freeland, Peace Not War, Vol 2
Film:  Eyes Wide Shut (1999)

Länk till nuvarande Sourze:  http://sourze.se/ .