Kopia av gamla Sourze Forum diskussionstråden Massakern i Houla - ett journalistiskt haveri?

Länk hit:
http://freedom.lege.net/Massakern_i_Houla__ett_journalistiskt_haveri/Sourze_style.html .
eller som Assad sa: "Inte ens odjur begår sådana bestialiska dåd.."

Det är illa ställt.

Mera Syrien: [länk]

Finns koppling mellan kriget och OS? SE, ev sprid [länk]
Själv försöker jag försvara mitt förnuft genom ett sunt avstånd till etablissemangsmedia.
Vilket förljuget samhälle vi lever i! SD och Leif om ni inte sett denna video än så gör det och sprid den vidare
[länk]
Tack bohuslanningen, jag har ju ända sedan trailern släpptes gjort reklam för den på min blogg [länk] .
Leif - Då har du säkert sett denna video [länk] som fick mig att öppna ögonen och förstå hur det hänger ihop det hela - bevis för hur de genom skolan fick sin version av historien att tränga igenom osv. En enorm man med HÖG Integritet.
Önskar att fler tog del av den för att ta bort skygglapparna.
#4 snyggt intro, 5 min in i filmen rasar dock allt som ett korthus. Sedvanligt mumbojumbo från en amerikan som skådat ljuset och hittat den djupaste sanningen.
bohuslanningen, det viktigaste av det han säger stöds av det Charlotte Iserby (hon har varit med i processen av att ta fram grundpriciperna för USAs nuvarande skolsystem) sa i sin intervju.  Här en översikt över allt som nämnts på Sourze om Charlotte Iserby:  [länk] .  Där finner du alla länkar till intervju o.s.v..

PS:  Illustrativt att se Dippens kommentar.  Må de seende se.
Roger Hayes gripen och dömd i hemlig rättegång – nu i fängelse
Måndagen den 2:a juli 2012 greps den brittiske konstitutionalisten och människorättskämpen Roger Hayes från The British Constitution Group (BCG) av brittisk polis. Enligt uppgift togs han till okänd ort där han i en hemlig rättegång utan jury på ett par timmar dömdes till fängelse.

[länk]Varför greps Roger nu?

Gripandet och fängslandet kan ha varit preventivt – det genomfördes som förberedelse för de krig mot bl a Syrien och Iran det angloamerikanska imperiet fortfarande vill se och som man fruktar allmänhetens starka protester emot.

#12 "Roger Hayes gripen och dömd i hemlig rättegång " Så hemlig kan den ju inte varit när tom en pajas som du kände till den.
Dippen - man kan undra ibland vad som rör sig i huvet på en så hjärntvättad människa som dig som måste ta till en mycket låg nivå i diskussionen som ditt inlägg #13. - Du känner inte mig men kan ändå få in mig i ett av dina förprogramerade fack. I videon som du gav upp efter fem minuter så handlar det faktiskt om folk som dig som dresserats till att hoppa på folk som inte håller sig i "fåran". Tyvärr har du trillat dit så illa att du verkar ha ett stort behov att sätta dig över dina medmänniskor som inte följer de dogmer samhället via media likriktar folket till.- Precis som denna artikel tar upp!
Re:  "bohuslanningen" 2012-07-03 08:31 #12  [länk] :
Roger Hayes gripen och dömd i hemlig rättegång - nu i fängelse
Måndagen den 2:a juli 2012 greps den brittiske konstitutionalisten och människorättskämpen Roger Hayes från The British Constitution Group (BCG) av brittisk polis.  Enligt uppgift togs han till okänd ort där han i en hemlig rättegång utan jury på ett par timmar dömdes till fängelse.
Tack alla som skrev på uppropet om hans frigivning.  Han är nu fri, meddelas i dag på uppropssidan:  [länk] .  (Det blev 959 signaturer  -  [länk] .)
2013-06-18 00:00 slängde Sourze sitt gamla forum, och öppnade ett nytt.  Detta arkiv är ett led i dokumentationen av Sourzes nu avslöjade men ej erkända politiska agenda.  Detta avslöjades i det gamla forumet som nu är borttaget av Sourze, men här för några år bakåt delvis räddat.

Referenser:  "Dynamisk Fångst" (Leif Erlingsson 2013-06-11), "Sourze förbjuder förklaringar" (Leif Erlingsson 2013-06-10).
Länk till ett särskilt signifikant men från Sourze utrensat inlägg:  Jante vs. Frihetsmänniska dialogen i Ovetenskapsparadigmet tråden.
Sedan 2013-05-07 är ett flertal gamla Sourze författare och forumister blockerade från att skriva på forumet.  Bl.a. undertecknad.  [Länk till denna tidpunkt.]

Detta är långt större än Sourze.  För ett antal år sedan studerade jag kommentarscensuren i DN där den i en artikel angripen person som i artikeln påstods inte kunna belägga sina påståenden gång på gång fick kommentarer där han just visade belägg för det han påstods inte kunna belägga bortrensade inom minuter.  Även andra som la in kommentarer med belägg för samma påståenden fick sina kommentarer omedelbart bortrensade.  Vid detta tillfälle satt jag och laddade om denna kommentarstråd hela tiden och sparade samt såg vad som rensades.  Har bloggat om det, se "Censurien på DN" från 2 juni 2009.
Vid den tiden var Sourze-rävarna helt omedvetna om slikt.
Vid den tiden var därför jag enligt den allmänna meningen på Sourze en ond person, det skrevs mycket negativt om mig.
Mycket medvetet har jag arbetat för att bilden av mig ska bli en annan, utan att någonsin ha backat i sak.
Det har lyckats.  Över förväntan.  Det är det som "är problemet".  Och "lösningen" blev att blockera ett antal debattörer.  Att rensa ut det gäng som börjat vakna.  Som alltså inte kan göra inlägg.

Forumister som fortfarande anses ofarliga kan dock tills deras status också ändras fortfarande öppna upp kommentarstrådarna till egna och andras artiklar med det enkla tricket att titta vilket siffertal som står som del av artikellänken, addera ett till detta tal, och stoppa in det i denna länk istället för nollorna:  http://www.sourze.se/forum/thread/00000000/page1

Men själv har jag nu den dokumentation jag behöver.  Jag gjorde det övertydligt vilka processer det här rör sig om.  Hela mitt Sourze projekt har handlat om att "röka ut" dessa krafter och energier.  De är nu mycket synliga.  Det är väldigt tydligt vad som inte får vara kvar på "fria" diskussionsforum.  Inget som verkligen visar hur vi begränsas i vårt tänkande från att skapa en bättre värld får finnas kvar.  Vi får INTE förstå hur vi kan göra oss oberoende av våra slavdrivare genom att vi själva kan skapa allt välstånd vi kan önska oss.

Allt Gott,
Leif Erlingsson
Länk till ett särskilt signifikant men från Sourze utrensat inlägg:  Jante vs. Frihetsmänniska dialogen i Ovetenskapsparadigmet tråden.
Se även Leif Erlingsson som det tidigare såg ut på gamla Sourze.se:

http://freedom.lege.net/Spegel_av_Leif_Erlingssons_Sourze_profil_med_artiklar/

Sparad kopia av gamla sidan http://www.sourze.se/__10707529_a.asp som inte längre finns kvar:
Leif Erlingsson
SKRIBENTPROFIL
Beskriv dig själv:  Tankebrytare
Antal bidrag:  12
Länkar:
http://lege.net/
http://blog.lege.net/
http://leiferlingsson.lege.net/
http://leiferlingssonsartiklar.lege.net/
http://freedom.lege.net/Leif_Erlingsson/
http://lege.net/Leif_Erlingsson_efter_20130216/
E-post:  leif@lege.net
Sysselsättning:  Holistisk detektiv
Intressen:  Förstå
Brinner för:  Hela det nu
Brinner inte för:  Förtryck
Varför jag läser och/eller skriver på Sourze:  Jag är vilseledaren, som förvirrar dig till att tänka själv.
Vill jag säga till Sourze läsare:  Mitt och ditt ansvar är att vara autentiska, att leva och att kommunicera.  Att vara levande.  Politisk korrekthet är motsatsen till att plocka russinen ur alla ideologier, religioner, tankesystem för att uttrycka sin egen sanning.  Om en sionist eller nazist eller marxist eller scientolog eller mormon säger en sanning så är den lika sann som om din mamma säger den.  Sanning kan aldrig smittas.  Den som säger något annat sysslar med hjärntvätt, antagligen för att han/hon är hjärntvättad.  Det har vi alla varit.
Favoritskribent på Sourze:  Michael Delavante
Jag rekommenderar
Bok:
  The Source Field Investigations, David Wilcock
Musik:  We Want Your Soul, Freeland, Peace Not War, Vol 2
Film:  Eyes Wide Shut (1999)

Länk till nuvarande Sourze:  http://sourze.se/ .