Kopia av gamla Sourze Forum diskussionstråden Maktelitens hemliga avlyssning avslöjad

Länk hit:
http://freedom.lege.net/Maktelitens_hemliga_avlyssning_avslojad/Sourze_style.html .
Friheten ligger i att utsätta de som sätter agendorna för samma transparens och för samma spelregler som gäller för alla. Då blir det snabbt annat ljud i skällan. Ett öppet samtal där ingen retuscherar men där alla får stå för precis vad de säger och gör. Många har kommit hit till Sourze i det goda syftet. Tyvärr har det ej fallit i god jord. Tankekontrollen har satt in. Så tankekontrollen måste först hanteras.
När också SVT (Sveriges Television) och SR (Sveriges Radio) likt i dag ERT (Greklands statliga televisions- och radiobolag) "stängs för att spara pengar", då vet vi att SVT och SR har blivit Public Service på riktigt.
"Whistleblowers, Bloggare och Journalister är idag det största hotet mot den perfekta polisstaten. Västvärlden glider ner för diktaturstupet med stormfart. Fortsätter utvecklingen så kommer Kina snart att vara ett alternativ för dissidenter att "hoppa av" till." [länk]
"SvD bevakar mig" var en förtida illustration till övervakningssamhället. Du övervakas så att du inte läser för mycket i nättidningen. Inte kommenterar artiklar och inlägg för mycket. Kort sagt. Du är kollad och registrerad
Peter Wolod.?....chef på DN har i dag suttit i KU och berättat om sin syn på media av olika slag. Mkt inttressant, så det kommer nog i repris....
Många har här på forumet och nu senast Michael Delavante i en aktuell artikel [länk] rapporterat hur det totala övervakningssamhället länge varit en välkänd realitet. Michael Delavante refererar t.ex. före detta åklagaren vid amerikanska justitiedepartementet John Loftus från året 1994 - ett bra tag sedan. Sten O. Anderssons "SvD bevakar mig" var alltså knappast någon "förtida illustration till övervakningssamhället". Sedan FRA debatten för fem år sedan kan endast avsiktlig okunnighet förklara en svensk medborgares okunskap i ämnet. Västvärlden glider ner för diktaturstupet med stormfart och att det ser så mörkt ut beror på er som blundar för glatta livet.
Har professor Torbjörn Tännsjö läst Sourze Forum 2013-06-12 09:46 ? [länk]
O.B.S.:
Den här insatta kommentaren har aldrig funnits på Sourze.


Till det professor Torbjörn Tännsjö skriver vill jag tillägga att det inte får förekomma
"Hemligt offentliga uppgifter"
= offentliga källor
SOM ICKE FÅR NÄMNAS I MEDIA.
om full dubbelriktad öppenhet ska ge samma spelregler.

Och vad gäller Sourze-dynamiken för en dryg månad sedan, läs följande introduktion och artikel:
"Dynamisk Fångst" 2013-06-11 13:57 på NewsVoice eller 2013-06-11 14:01:44 på Humanism & Kunskap Forum, samt
"Sourze förbjuder förklaringar" 2013-06-10 22:11 på Intelligentsians blockering eller samtidigt på Leif Erlingssons holistiska detektivbyrå.
O.B.S.:
Den här insatta kommentaren har aldrig funnits på Sourze.


Som jag nyss kommenterade på NewsVoice, maktens insyn i medborgarnas liv kan inte kompenseras av medborgarnas insyn in i makten då det just förekommer en maktobalans.  Medborgaren skulle maktlöst tillåtas titta på medan makten begick övergrepp.  Ungefär som att tillåta ett brottsoffer att få insyn i brottet men inte kunna göra något åt det.
O.B.S.:
Den här insatta kommentaren har aldrig funnits på Sourze.


Nu slängde Sourze sitt gamla forum, och öppnade ett nytt.  Tur att mitt eget arbete är arkiverat intakt med kommentarer och allt.
2013-06-18 00:00 slängde Sourze sitt gamla forum, och öppnade ett nytt.  Detta arkiv är ett led i dokumentationen av Sourzes nu avslöjade men ej erkända politiska agenda.  Detta avslöjades i det gamla forumet som nu är borttaget av Sourze, men här för några år bakåt delvis räddat.

Referenser:  "Dynamisk Fångst" (Leif Erlingsson 2013-06-11), "Sourze förbjuder förklaringar" (Leif Erlingsson 2013-06-10).
Länk till ett särskilt signifikant men från Sourze utrensat inlägg:  Jante vs. Frihetsmänniska dialogen i Ovetenskapsparadigmet tråden.
Sedan 2013-05-07 är ett flertal gamla Sourze författare och forumister blockerade från att skriva på forumet.  Bl.a. undertecknad.  [Länk till denna tidpunkt.]

Detta är långt större än Sourze.  För ett antal år sedan studerade jag kommentarscensuren i DN där den i en artikel angripen person som i artikeln påstods inte kunna belägga sina påståenden gång på gång fick kommentarer där han just visade belägg för det han påstods inte kunna belägga bortrensade inom minuter.  Även andra som la in kommentarer med belägg för samma påståenden fick sina kommentarer omedelbart bortrensade.  Vid detta tillfälle satt jag och laddade om denna kommentarstråd hela tiden och sparade samt såg vad som rensades.  Har bloggat om det, se "Censurien på DN" från 2 juni 2009.
Vid den tiden var Sourze-rävarna helt omedvetna om slikt.
Vid den tiden var därför jag enligt den allmänna meningen på Sourze en ond person, det skrevs mycket negativt om mig.
Mycket medvetet har jag arbetat för att bilden av mig ska bli en annan, utan att någonsin ha backat i sak.
Det har lyckats.  Över förväntan.  Det är det som "är problemet".  Och "lösningen" blev att blockera ett antal debattörer.  Att rensa ut det gäng som börjat vakna.  Som alltså inte kan göra inlägg.

Forumister som fortfarande anses ofarliga kan dock tills deras status också ändras fortfarande öppna upp kommentarstrådarna till egna och andras artiklar med det enkla tricket att titta vilket siffertal som står som del av artikellänken, addera ett till detta tal, och stoppa in det i denna länk istället för nollorna:  http://www.sourze.se/forum/thread/00000000/page1

Men själv har jag nu den dokumentation jag behöver.  Jag gjorde det övertydligt vilka processer det här rör sig om.  Hela mitt Sourze projekt har handlat om att "röka ut" dessa krafter och energier.  De är nu mycket synliga.  Det är väldigt tydligt vad som inte får vara kvar på "fria" diskussionsforum.  Inget som verkligen visar hur vi begränsas i vårt tänkande från att skapa en bättre värld får finnas kvar.  Vi får INTE förstå hur vi kan göra oss oberoende av våra slavdrivare genom att vi själva kan skapa allt välstånd vi kan önska oss.

Allt Gott,
Leif Erlingsson
Länk till ett särskilt signifikant men från Sourze utrensat inlägg:  Jante vs. Frihetsmänniska dialogen i Ovetenskapsparadigmet tråden.
Se även Leif Erlingsson som det tidigare såg ut på gamla Sourze.se:

http://freedom.lege.net/Spegel_av_Leif_Erlingssons_Sourze_profil_med_artiklar/

Sparad kopia av gamla sidan http://www.sourze.se/__10707529_a.asp som inte längre finns kvar:
Leif Erlingsson
SKRIBENTPROFIL
Beskriv dig själv:  Tankebrytare
Antal bidrag:  12
Länkar:
http://lege.net/
http://blog.lege.net/
http://leiferlingsson.lege.net/
http://leiferlingssonsartiklar.lege.net/
http://freedom.lege.net/Leif_Erlingsson/
http://lege.net/Leif_Erlingsson_efter_20130216/
E-post:  leif@lege.net
Sysselsättning:  Holistisk detektiv
Intressen:  Förstå
Brinner för:  Hela det nu
Brinner inte för:  Förtryck
Varför jag läser och/eller skriver på Sourze:  Jag är vilseledaren, som förvirrar dig till att tänka själv.
Vill jag säga till Sourze läsare:  Mitt och ditt ansvar är att vara autentiska, att leva och att kommunicera.  Att vara levande.  Politisk korrekthet är motsatsen till att plocka russinen ur alla ideologier, religioner, tankesystem för att uttrycka sin egen sanning.  Om en sionist eller nazist eller marxist eller scientolog eller mormon säger en sanning så är den lika sann som om din mamma säger den.  Sanning kan aldrig smittas.  Den som säger något annat sysslar med hjärntvätt, antagligen för att han/hon är hjärntvättad.  Det har vi alla varit.
Favoritskribent på Sourze:  Michael Delavante
Jag rekommenderar
Bok:
  The Source Field Investigations, David Wilcock
Musik:  We Want Your Soul, Freeland, Peace Not War, Vol 2
Film:  Eyes Wide Shut (1999)

Länk till nuvarande Sourze:  http://sourze.se/ .