Kopia av gamla Sourze Forum diskussionstråden Kan man säga "gudshen"?

Länk hit:
http://freedom.lege.net/Kan_man_saga_gudshen/Sourze_style.html .
Mja, kan man skönja ett gryende tvivel och en sekulariserad utveckling, de 70 åren till trots? Mot vår nya statsreligion, förklädd bl.a. till "könisvetenskap".
Och med detta även insikten om att allt hänger maktmässigt ihop, kön, media, politik, även näringsliv. I vårt arma fädernesland, som står och faller genom språket - modersmålet?
1# Modersmålet kan vi nog ge upp hoppet om... Lyssna på dagens "språk" runt omkring dig på bussar, tåg, i affärer, ja t.o.m. på biografen mitt under föreställningen...

En blandning av obegripliga modeord på bruten svenska, blandat med knarkarslang och amerikanska gangsterfilmers "lingvistik", gärna i hotfull ton.

Somliga talar om modersmålets utveckling och språklig förnyelse. Men det handlar faktiskt om avveckling och förstörelse.

Och manshatet, förklätt till krav om likalön och kvotering till styrelser o.s.v. har alltid smakat illa i min rosenmund. Sådana frågor behöver inte finnas i en fungerande demokrati. Kompetens och dokumenterad duglighet måste givetvis tillvaratagas utan hänsyn till vad som gömmer sig i underkläderna på den sökande.
Vaknande denna Palmiga söndag med radions språkprogram som är ett nödvändigt gott för mig att hålla uppe en hyfsad språkförmåga = En daglig kamp för värdigheten.
Hej Janne samma här, men tycker att frågeställarna är lite överambitiösa, då de stramar upp sig i formuleringen då det gäller ex.v. "russelkana".
Viss Palmdag till trots vill jag ändå rekommendera dig att försöka återse Slas "Palmblad och Rosor". Den är inte kopplad till viss dag utan kan njutas när filip som helst. Den har ett talspråk som inte SR:s redaktion i Göteborg ens kan stava till. Tjoflöjt Janne, men inte Vängman.
Spelar lite tenorflöjt varje dag - så tilltalet var nog rätt ;-)
Påstå inte att du kan tänka.

Dina debattinlägg här är bland det dummaste jag läst här.
ogenontänkta

Behöver jag prata om stavfel? Eller går det taskigt på SFI?
Det kallas typo, skaffa dig andra fobier än för invandrare.
Är du invandrare också? Har du inga försonande drag? :-)
Skaffa dig ett liv. Alla vänder sig bort. Inte minst S. Dom har problem så det räcker till utan Sara.
Jag messade din fru på fb och länkade till vad du skriver till mig så att hon ser hur du bidrar till näthatet. meddelade även henne att jag har anmält dig samt kommer gå till media om du inte slutar.
#12 Jag har aldrig hatat någon förrän jag fick dina frustrationer i knät. Hat är egentligen ett för starkt ord att slösa på din sort - byt ut det mot förakt. :-)
Lennart Lundwal
Du har fått en av de mest skruvade nättroll i knät som på länge visat sej på sourze. Dessvärre har jag en stark känsla av att detta bara är början - denna persons idiologiska bekännelser låter just inte så oävna, men i diskussionen här under hennes artikel inser de flesta att det är något som gått snett - trots välvilja och försök från flera att resonera om sånt hen uppenbarligen fått om bockfoten så har något tillmötesgående aldrig ens varit denna människas avsikt.
Däremot kan man se att personen som här på sourze kallar sej Sara Abdollahi försöker köra det som kallas "spelet" med vem som än försöker.Det går helt enkelt ut på att jävlas med andra människor och provocera fram samma hat och illvilja som denna människa själv drabbats av.
Man kan inte annat än tycka synd om sådana hennen och medvetande göra andra om vilka drifter som rör sej i denna deras huvuden.
Du ska i alla fall veta att du har stöd av mej om det skulle knipa - det bästa är att ignorera individer med sådan agenda - efter det att man sakligt bemöt grundprovokationen som man bör slå hål på på ett tidigt stadium.

De där med polisanmälan kan du dessutom ta med en nypa salt - inte för att jag tror att du oroar dej - men behöver du ett talfört vittne så vet du var jag finns.
15 Minns en annan låt, som väl föregick "They´r coming too take us away", och kan sägas ha orsakat sådant som denna?
Fast den förra var svensk, och måste definitivt ha kommit innan 70-talet. Idag antagliggen utdömd som "kvinnohat". ("Inte kritisera det täcka könet, från det otäcka!")
Så här lät refrängen: "Bla bla bla bla, blabla, blabla. Bla blabla bla blabla blabla. I från morgon och till kväll, är det bara blablabla!" (Tror jag fick med rätt antal blabla....)
Minns någon, var det Egon Kjermann?
Jo Jocke - tror det var Kärrman, men säker på sånt är jag inte.
Det var före den manliga skuldens era, men samtidigt som en viss medvetenhet började vakna om kvinnans verkliga roll i samhället.

August och Lotta - Selma och Fridolf - och förståss icke att förglömma Martin Jungs Ester och Olga - de kvinnliga men fullkomligt psykopatiska pansarvagnarna.
Satirer och nidbilder brukar knappast ha så mycket att komma med om deras träffsäkerhet på faktiska förhållanden inte finns - i de flesta av dessa jag nu tog upp handlar det om manlig underlägsenhet.
Komandoratyper har funnits i litteraturen - säkert lika länge som manliga skitstövlar - både Strindberg. Lagerlöv och Lindgren har diverse varianter på sådana teman. Intet nytt under solen.
Här följer Egon Kjerrman, med det fullständiga och clairvoyanta och svaret på allsköns feminism: "Bla, bla bla....." Från 1960.
[länk]
#17 Aj aj aj, Jocke, dom där förstår inte skämt, dom tar allt på allvar. Särskilt sig själva och sina dimmiga idéer och ständigt skuldbeläggande av allt hankön.
Kom igen Lennart dina verklighetsförankrade söndagskrönikor behövs, som motvikt för alla rasist och feministartiklar som skrivs på Sourze.
Tack Lasse och Bizon. Här är inte kul längre.

Trollet ska "gå till media" och polisen. Hon blev "krängt" när jag sa ifrån i bestämd ton om hennes "netikett".

Och tänk er det mest oerhörda av straff som finns i hennes värld, en osviklig metod att forma om människor efter eget tycke:

Hon "messade" min fru för att redogöra för mitt brottsregister.

Tre hot utslungade mot min person kvart i fem en måndagsmorgon. Hot, hot, hot. Hotmail, typ :-)

Hustru och jag fnissade, lite förundrade över hur olika människor kan vara. Sen käkade vi frukost.
Jag skrev vad du hade skrivit till mig, dvs att du vill att jag blir påkörd av en rasist och min adress och att jag polisanmäler för hoT.
Det är inte synd om dig, sluta att förtala andra, det är ett brott i sig.
Den som är kränkt i sammanhanget är inte jag utan du som inte står för dina hot och angrepp på mig. Hade någon hotat dig hade du själv gått till polisen. Alla angrepp du skriver om mig sparas. Slutdiskuterat.
Hot hot hot. 3 hot + ett nytt idag. Du blir nog populär här.

Det är dig det är synd om Sara.

Slutdiskuterat håller jag med om. Med dig diskuterar man inte. Man tar emot, vänder på klacken och går.

Ha ett bra liv, som du brukar säga.
2013-06-18 00:00 slängde Sourze sitt gamla forum, och öppnade ett nytt.  Detta arkiv är ett led i dokumentationen av Sourzes nu avslöjade men ej erkända politiska agenda.  Detta avslöjades i det gamla forumet som nu är borttaget av Sourze, men här för några år bakåt delvis räddat.

Referenser:  "Dynamisk Fångst" (Leif Erlingsson 2013-06-11), "Sourze förbjuder förklaringar" (Leif Erlingsson 2013-06-10).
Länk till ett särskilt signifikant men från Sourze utrensat inlägg:  Jante vs. Frihetsmänniska dialogen i Ovetenskapsparadigmet tråden.
Sedan 2013-05-07 är ett flertal gamla Sourze författare och forumister blockerade från att skriva på forumet.  Bl.a. undertecknad.  [Länk till denna tidpunkt.]

Detta är långt större än Sourze.  För ett antal år sedan studerade jag kommentarscensuren i DN där den i en artikel angripen person som i artikeln påstods inte kunna belägga sina påståenden gång på gång fick kommentarer där han just visade belägg för det han påstods inte kunna belägga bortrensade inom minuter.  Även andra som la in kommentarer med belägg för samma påståenden fick sina kommentarer omedelbart bortrensade.  Vid detta tillfälle satt jag och laddade om denna kommentarstråd hela tiden och sparade samt såg vad som rensades.  Har bloggat om det, se "Censurien på DN" från 2 juni 2009.
Vid den tiden var Sourze-rävarna helt omedvetna om slikt.
Vid den tiden var därför jag enligt den allmänna meningen på Sourze en ond person, det skrevs mycket negativt om mig.
Mycket medvetet har jag arbetat för att bilden av mig ska bli en annan, utan att någonsin ha backat i sak.
Det har lyckats.  Över förväntan.  Det är det som "är problemet".  Och "lösningen" blev att blockera ett antal debattörer.  Att rensa ut det gäng som börjat vakna.  Som alltså inte kan göra inlägg.

Forumister som fortfarande anses ofarliga kan dock tills deras status också ändras fortfarande öppna upp kommentarstrådarna till egna och andras artiklar med det enkla tricket att titta vilket siffertal som står som del av artikellänken, addera ett till detta tal, och stoppa in det i denna länk istället för nollorna:  http://www.sourze.se/forum/thread/00000000/page1

Men själv har jag nu den dokumentation jag behöver.  Jag gjorde det övertydligt vilka processer det här rör sig om.  Hela mitt Sourze projekt har handlat om att "röka ut" dessa krafter och energier.  De är nu mycket synliga.  Det är väldigt tydligt vad som inte får vara kvar på "fria" diskussionsforum.  Inget som verkligen visar hur vi begränsas i vårt tänkande från att skapa en bättre värld får finnas kvar.  Vi får INTE förstå hur vi kan göra oss oberoende av våra slavdrivare genom att vi själva kan skapa allt välstånd vi kan önska oss.

Allt Gott,
Leif Erlingsson
Länk till ett särskilt signifikant men från Sourze utrensat inlägg:  Jante vs. Frihetsmänniska dialogen i Ovetenskapsparadigmet tråden.
Se även Leif Erlingsson som det tidigare såg ut på gamla Sourze.se:

http://freedom.lege.net/Spegel_av_Leif_Erlingssons_Sourze_profil_med_artiklar/

Sparad kopia av gamla sidan http://www.sourze.se/__10707529_a.asp som inte längre finns kvar:
Leif Erlingsson
SKRIBENTPROFIL
Beskriv dig själv:  Tankebrytare
Antal bidrag:  12
Länkar:
http://lege.net/
http://blog.lege.net/
http://leiferlingsson.lege.net/
http://leiferlingssonsartiklar.lege.net/
http://freedom.lege.net/Leif_Erlingsson/
http://lege.net/Leif_Erlingsson_efter_20130216/
E-post:  leif@lege.net
Sysselsättning:  Holistisk detektiv
Intressen:  Förstå
Brinner för:  Hela det nu
Brinner inte för:  Förtryck
Varför jag läser och/eller skriver på Sourze:  Jag är vilseledaren, som förvirrar dig till att tänka själv.
Vill jag säga till Sourze läsare:  Mitt och ditt ansvar är att vara autentiska, att leva och att kommunicera.  Att vara levande.  Politisk korrekthet är motsatsen till att plocka russinen ur alla ideologier, religioner, tankesystem för att uttrycka sin egen sanning.  Om en sionist eller nazist eller marxist eller scientolog eller mormon säger en sanning så är den lika sann som om din mamma säger den.  Sanning kan aldrig smittas.  Den som säger något annat sysslar med hjärntvätt, antagligen för att han/hon är hjärntvättad.  Det har vi alla varit.
Favoritskribent på Sourze:  Michael Delavante
Jag rekommenderar
Bok:
  The Source Field Investigations, David Wilcock
Musik:  We Want Your Soul, Freeland, Peace Not War, Vol 2
Film:  Eyes Wide Shut (1999)

Länk till nuvarande Sourze:  http://sourze.se/ .