Kopia av gamla Sourze Forum diskussionstråden [Ingen Artikel!] Judiska piraters anfall mot Estelle

Länk hit:
http://freedom.lege.net/Judiska_piraters_anfall_mot_Estelle/Sourze_style.html .
Så där ja! Nu har dom gjort det igen. Den judiska staten Israel har anfallit det finskt flaggade fartyget ”Estelle” på internationellt vatten. Protesterna har varit ljumma från officiellt håll, t.o.m. i Finland håller man tyst. Jag jämför gärna den judiska statens sjöröveri med somaliska pirater som härjar utanför Somalias kust. Men där har man satt in krigsfartyg för att hindra piraterna. Borde man inte göra samma sak med den judiska staten Israels tung beväpnade pirater? – Nato brukar ”värna” om mänskliga rättigheter. Länder som inte följer reglerna för mänskliga rättigheter brukar Nato bomba. Borde det inte vara dags att fälla några sådana i Tel Aviv eller Haifa? Bara för att Nato skulle kunna få förtroende tillbaka.
Denna piratattack visar bara vad vi redan visste - den judiska staten israel skiter fullständigt i internationella konversioner om dom inte dessa gagnar den judiska staten israels intressen.
En "antisemitisk" Googling (som i att sanningen är "antisemitisk"):
"Israeli Supreme Court" "built by the Rothschilds"  [länk] .
Studera noga bilderna, och jämför med ockulta läror.  Magi!  Och Israel är viktig, i denna magi.  Många tror fortfarande att den är oövervinnerlig.  Andra är kanske mer rädda för Israels kärnvapen.
Här är en annan intressant passning för att hålla oss på gott humör [länk]
#3
Mäkta intressant med alla symboliska nybyggen på den sajten, det var mycket pyramider med tillhörande belysning där ser jag. Frågan är väl om frimurarna behärskar den radiella energitekniken som fanns i nordafrika för 7000 år sedan. Eller ska de dra sladdar, köra med 25A proppar och trefas på denna mängd av lampor och övrigt bling-bling?
Israelisk polis använde elpistoler när de bordade Estelle, enligt uppgifter på sajten ship to gaza.se. På sajten uppges även att de israeliska medborgarna ombord på fartyget behandlades mer hårdhänt än de övriga. – Ombord på Estelle finns ett trettiotal personer, bland dem två finländare och elva svenskar. På fartyget finns också fem riksdagsmän från olika länder. (hbl.fi)
Fint tajmat av sionisterna. Samma dag som judarna våldtog Estelle gick en s.k. kippvandring i Malmö. Ca 350 personer deltog. Anledningen till kippet är att sionisterna känner sig hotade efter att två unga tonåringar kastade sten mot sionisternas synagoga, ett dörrfönster gick sönder. Kan också sägas att malmöjudarna har aldrig tagit avstånd från den judiska staten Israels övergrepp på palestinierna. – Sionistkramaren, miljöpartisten Nils Karlsson sa vid mötet att antisemitism och antisionism är så nära synonymer två ord kan vara. Ilmar Reepalu kände sig tvingat att deltaga i marschen. Skam att han inte står för sitt uttalande från januari 2010 när han sa ”Vi accepterar varken sionism eller antisemitism”. – Den judiska staten Israel är den enda staten som har alla rättigheter att våldtag, som t.ex. Estelle som ville transportera rullstolar till Gazas handikappade, som blev handikappade i samband med den judiska staten Israels fosforbombningar som dödade bl.a. 300 palestinska barn.
I en recension av Peter Beinarts bok "The Crisis of Zionism" som kommer att publiceras i nästa nummer av tidskriften "the journal of the American Council for Judaism" skriver författaren Allan Brownfeld att sionism, judisk nationalism, är på tillbakagång bland amerikanska judar.  Se vidare.  [länk] .  Allan Brownfeld hävdar rentav att den tysta majoriteten av amerikanska judar aldrig har stött sionistisk nationalism.

Man kan fråga sig varför svenska judar är mer nationalistiskt lagda än amerikanska.  (Kan det vara frimurarnas fel, på tal om en annan tråd nyss.  :))


Hoshana Rabbah firas i dessa dagar av hebreerna, så överfallet på internationellt vatten på ett fredens fartyg var illa tajmat....
2012-10-21: En bomb har exploderat utanför en polisstation i de kristna kvarteren i Damaskus gamla stad. Minst tio människor har mist livet och många har skadats.
Så där ja! Nu har dom gjort det igen!
Undrar om någon islamist ledare kommer någonsin att fördöma detta eller några utav många andra brott som islams anhängare dagligen begår...
#10 Adamo Varför skulle någon Imam eller annan stolle reagera mot sådan terror, när de själva står på en primitiv nivå och tycker att sprängningar är fullt naturligt och att människoliv släcks, det gäller ju att hålla ordning på sitt folk.
#11: Tack Mr. Harmoni, det var faktiskt min poäng...

Hamas är ju en blandning av de värsta stammar av jihadism.
Ursprungen från muslimska brödraskapet Hamas backas upp av shiitisk Iran.
Hamas är inte bara en iransk proxy, utan dess DNA består också av den viljan att utrota allt som inte styrs av islam (däribland Israel).
För muslimer representerar Hamas himmelriket på jorden, en perfekt politisk stat som fungerar enligt den ”rena” guds vilja som kommer till uttryck i sharialagarna.

Alla vet ju att Israel tillåter förnödenheter uppnå palestinierna via landsvägen där man kan kontrollera att vapen eller dylikt inte smugglas in till Hamas som gör allt för att utrota Israel.
Tyvärr har Hamas fått många meningsfränder här i Sverige och på "source" som gärna silar myggor men sväljer elefanter.
12 Adamo, funderat på detta med orsak och verkan? Varför det inte är ens fel när två trätar? Eller hur din elefant känner sig i en porslinsbutik, utan att kunna komma ut till maten?
Skulle inte tro det!
#12 Adamo, Rädslan för att tala ut ur skägget är vi nog alla lite hämmade av, jag tror nog att kunskapen finns ,men som alltid någon annan måste kasta den första stenen som stör PK.
Löjligt egentligen, vi vill vara fria människor och sedan böjer vi oss för det som kallas politiskt korrekt, jag är inte med, jag står inte upp för något politiskt parti och därför kan jag vara spontan ibland och säga vad jag tycker och tänker.
Men du, har du en vettig förklaring på att det finns muslimer som anser sig vara kärleksfulla och fredliga, kan så vara, men när Islams hövdingar och tillika Hamas dito som kallar på dem, så står muslimerna till förfogande!
Jag känner muslimer och nog lyser det igenom, deras usch och fy mot Sharialagarna, att det är bara ett spel för gallerierna.
Nåväl hur kan människor bli så totalt indoktrinerade, att de står kvar på sexhundratalets nivå praktiskt taget?
#14: "Men du, har du en vettig förklaring på att det finns muslimer som anser sig vara kärleksfulla och fredliga, kan så vara, men när Islams hövdingar och tillika Hamas dito som kallar på dem, så står muslimerna till förfogande!"

Det finns två typer of muslimer:
Ena typen begår terrordåden medan den andre gör inget för att förhindra den första.

En engagerade islamist visar kärlek eller omsorg till sin familj, nåd eller förtroende för icke-muslimer endast som ett propaganda knep.
Detta knep kommer att slopas inom sekunder om det behövs.
Den muslimska far som nyss hade gråtit för sitt sårade barn, kommer inte att tveka om att använda barnet som mänsklig sköld igen.
Han kommer att knivhugga sin icke-muslim vän och medarbetare i halsen som varit hemma hos honom, pratat och ätit tillsammans dussintals gånger. Han kommer inte att känna annat än bara triumf och stolthet i sin hängivenhet till islam.

Allt detta har hänt om och om igen, och kommer att fortsätta att hända, eftersom islamister lär och utbildas för att bara ha en kärlek och en passion, islam.
Eventuella mänskliga förhållanden är rent sekundära och kan lätt kasseras. Några mänskliga begrepp, skuld eller moral kan lätt ignoreras.
Adamo 15
Tänk så väl din beskrivning av muslimers förhållande till islam stämmer in på judars förhållande till världslig framgång. Kan det vara de semitiska kulturformerna som så effektivt indoktrinerat in hatet som bärare princip i deras ageranden - syskonhat kallas det - judarna har lagt beslag på titeln "herrens egendomsfolk" - för muslimerna återstår bara att vara allahs ödmjuka tjänare - är det inte precis som mosebökerna beskriver - broderfolken Abelonierna dödar Kainiterna emedan herren inte gillade jordbrukare på den tiden?

Samma sak med de aningen trögtänkta Adamoerna som inte fattade att Evanéerna hade gått på hela reklamjippot med kunskap och jämställdhet och allt sånt där vilseförande ljug och därför tackade ja till festen - illa. Och då festen tog slut så låg dom där nakna och pillade sej i naveln skakade på sina huvuden och insåg att dom inte fattade ett vitten mer än före - och när gud kom med sitt trepunktsprogram mot baksmälla som dom inte orkade lyssna på.
Men då höge vederbörande märkte det blev denne förbannad och slängde ut båda två tillsammans med ormen.

Här är vi fortfarande och ingenting är särskilt annorlunda.
Här frodas antsemitismen i inläggen.
är jag förvånad? nej, vårt största och som de kallar sig själva "statsbärande parti" har fört denna politik sen många decennier. Resultatet ser vi dagligen, och här..
”Tänk så väl din beskrivning av muslimers förhållande till islam stämmer in på judars förhållande till världslig framgång.”

Där har vi det, vissa judar har lyckats med världslig framgång – illa. Det borde dem ha naturligtvis avstått ifrån, för då skulle de inte ha missat Bizons värdefulla sympati som istället går till dessa för evigt behövande palestinier som ”bara” är allahs guliga och ödmjuka tjänare...

Dessutom gör judar anspråk på ett litet område som inte ens har olja... hur arrogant får man vara egentligen?

Eftersom jag inte är ”relangiös” men tycker också synd om behövande, tycker att ”Skit to Gaza” borde ha seglat till Grekland eller till Syrien istället, där det finns massvis med behövande...

Nämen visst ja, det är ju alltid lika riskfritt o kul att provocera o håna judar, dessa är ju liksom gjorda för det... Usch, vem som skulle offentligt våga öppet visa kritik mot islam, man får väl inte va dum, eller hur?
Till o med Maria Pia ”Patetius” var med o seglade, för om man skall mata hungriga så måste man ute o segla, annars går inte.
Snart kommer också Gudrun att bränna upp hundratusen SEK igen till stöd av de äkta talibanerna... man får tycka detta en aning långsökt, men i alla fall... man måste ju vara inne och bedriva det som känns liksom ball.
De islamistiska staten har haft sin framgång under 2300 år i regionen runt damaskus jerusalem och de övre delarna av afrika. de har levt och spridit sin religion fredligt ända tills krigen i mellanöstern började för 60-70 år sedan. Som startades av den israeliska occupationen och alla krig usa ligger bakom i regionen för oljans skull.
Tror närmare bestämt att judar är livrädda för islam och deras kunskap. 280 miljoner troende muslimer är inte alla terrorister och jihadister som adamo hävdar. om ens 1% va det skulle det väl smälla en bomb i sekunden. den enda försvarsmekanismen som existerar i occuperade områden är att vända sig till jihad för att bevara deras existens som israel nästar raderat från kartan.
Adamo 18 - du missade visst att ingen av de båda semitiska folkslagen favoriserades i mitt inlägg. Deras respektive kulturer vilar på samma lögnaktiga grunder - skulle vara bra om dom insåg det och började ordna upp sina relationer - bara ett råd i all välmening alltså.

Sedan tror jag exanon i 19 överdrivit det islamistiska inflytande i regionen med så där en tusen år - fast någon större betydelse har det inte annat än sträng taget.
xxxanonxx du ljuger som är helt okej för er muslimer! Att ljuga och bedra den vita mannen är hedersamt för muslimen och får en extra klapp av sin Imam! Muslimerna anföll judarna ganska omgående efter att NF och Storbritannien hade beslutat ge judarna Israel som sitt eget land.
Men hallå där Mr Harmoni - med vilken rätt kunde engelsmännen besluta ge bort en bit land som dom själva ockuperat - alltså inte var ägare till?
Hela projektet med att dela ut land till en spridd samling människor är väl lovvärt i o f s, men är det moraliskt riktigt? om vi tar andra folkrättsliga hänsyn än inflytande av kapital.
Detta jippo skulle aldrig ha skett om det inte funnes andra oerhört kapitalstarka intressen bakom detta jippo. Vilka andra hemlösa människor har fått land av fn - Zigenarna? Nej, just det - inga andra,,,
#23 Bizon nu ska du inte ta i så förbaskat, jag menar på precis det du förklarat att det var rena kohandeln om Israel och glöm inte bort att även Sovjet var med på ett hörn för ett godkännande, för att deras judar skulle få en ny hemvist. Det lönar sig att följa med i debatterna på Axess TV som oftast handlar om att rota fram den egentliga sanningen. Sedan är det upp till var och ens samvete om man vill sprida nya rön och upptäckter och det gör jag så gärna! Men jag är lika ställd som de flesta för vad som sant eller inte, så ens egen logik sätts på prov och eftersom jag går efter att söka efter rättvisan, så blir min bedömning därefter.
#23 Jag tycker det är hemskt att fortsätta förfölja judarna med olika inlägg här. Mig veterligt var det FN som tilldelade judarna Israel 1948.Var kommer all avundsjuka ifrån. Det är ju verkligen rasism. Mobbing av ett folk i allra högsta grad. Om man inte fattar att Israel måste försvara sig......finns det inte mycket att säga i frågan. Zigenarna kommer på tapeten? Det är ett annat folkslag, som också råkat illa ut. De bor i olika land, bl.a. Sverige.
25 Förstår inte riktigt vad du åsyftar. Zigenarna är mer i samma sits som palestinerna. Det handlar väl här mest mest om Israel, som är en strikt judisk stat, det går inte komma ifrån. Och dess politik genemot Palestina, som är ockuperat.
Rekommenderar Le Clézio, fransk Nobelpristagare, hans bok "Vandrande stjärna". Om fasorna unde andra världskriget som ledde till en fortsättning när Israel bildades.
Pia 25 - judendom är ingen ras det är en religiös läggning/kultur den föds man vanligen in i - alltså den är i viss mån genetiskt betingad - på samma sätt som det finns sekulariserade kristna finns det i världen sekulariserade judar - det vill säja människor som inte för vidare det judiska/kristna arvet till sina barn - inget av detta har med ras att göra - om man inte ska begränsa sej till de judar, kristna, och muslimer si är så kallade semiter - men som vi ju vet så har dessa religioner under årens lopp spillt över till både indoeuropéer och olika varianter av afrikanska etniciteter m.f.

Nej Pia - gör inte som PK-maffian förvrid alla obekväma frågor till rasfrågor för det är dom inte.
Det obehagliga med judendom och islam - något som protestantismen kommit ifrån på senare tid, men inte vatikanen är det statsbärande elementet i dessa religioner - lika lite som jag önskar att sharialagarnas värderingar blandas in i våra profana angelägenheter önskar jag att vår vardag ska dirigeras av så kallad kristen värdegrund som inte är särskilt mycket originellare - jag önskar hellre att våra vardagliga frågor löses med jämställd humanism som bas i resonemangen.
25 För att inte tala om all förföljelse mot den kristna rasen!
27 Nehej, det finns inte religiösa raser, förlåt då.
Den otrogna rashunden #28 har visst lärt sej sitta trots att den är gammal - duktig vovve - ursäkt beviljad :-)
Judendom är ingen ras, men judar tillhör en folkgrupp som härstammar från det område som man kallar palestina.
J. utsourzad påstår med anklagande ton att Israel är en strikt judiskt stat samtidigt som vederbörande ignorerar faktumet att alla Israels grannländer är strikt islamiska stater inklusive det nyskapat palestina.
Jo, palestina har aldrig varit en nation, utan det har skapats av FN som delade ut det ursprungliga judiska territorium i flera delar däribland Jordanien som ingen pratar om idag men som också skapades av FN och är en del av samma palestinkt territorium.
Man har också delat Indien i två delar där Pakistan tillhör den ena delen för att tillfredställa islamisk hunger, men ingen som protesterar att Pakistan liksom 99% av mellanöstern består av strikt islamiska stater, nej, utan det är bara det pytteliten Israel som är nageln i ögat på alla jude-hatare.

Till saken hör att ca. 25% av Israel invånare är muslimer, detta till skillnad från islamiska grannländer där man ofta förföljer och mörda dessa som inte är islams anhängare.

Bizon, J. Utsourzad, m. flera här borde veta bättre, men deras judehat är för stort för att möjliggöra mottagandet av kunskap, alltså, i det här fallet handlar det om självvållande ignorans.
När Israel utropades 1948 på några % av omrpådets yta så var det inte Israel som gick till anfall utan alla kringliggande stater. Israel fick inte bli ett demokratiskt och rättfädigt skyltfönster i mellanöstern. Araberna i Israel har större fri o rättigheter där än någon annanstans i regionen.Har ngn hört ngt om att araberna i Israel sagt upp sitt medborgarskap någon gång!HUR många vill fly till ngt arabland.? Hur många har Israel tagit emot sedan 1948?? Men visst har Israel gjort misstag! Skrämda människor gör misstag,felbedömningar.
Det fanns en tid då jag sympatiserade med judar i största allmänhet, men i synnerhet för vad dom råkat ut för. Detta sorgliga faktum kan man inte ändra på - men nu tycket jag inte synd om dom så där i största allmänhet - på det personliga planet visst, men i israel har generellt "dom" visat att dom inte är mer värda medlidande och stödauktioner än andra som råkar illa ut - och det är många.
Snarare tvärt om - dom beter sej verkligen som det värsta pack - visar ingen pardom med ickejudar - de där 25 % ickejudar i israel - är ungefär som judarnas fångenskap i egypten - fast det här fallet handlar det om ickejudar fångna av ekonomiska skäl i israel.
Jag tror inte judar/israeler är annorlunda än andra människor - men jag har en klar uppfattning om att judar känner sej väldigt motiverade att hämnas på andra folk - kan dom bara komma över den känslan och deras envist dåliga självkänslsa så kan det bli riktigt trevligt även i mellanöstern.
Bizon 33 / Ibland så tar dina känslor överhanden över logiken då du skriver. Du lyckas inte hålla i sär staten Israel från judar spridda över världen! Vilka hämdaktioner håller judar i USA och Ryssland på med? Israel har en extrem säkerhetspoklitik för att de är omgivna av av fientliga grannar som är ca 100 ggr så många. Det tar högst en timme för en stridsvagnskolonn att skära av Israel på mitten - sedan är Israel slut och massakern på gång. SÅ Israel har inte råd med att förlora ett enda slag. Detta skapar extrema känslor.Samt en del extrema åtgärder. / Hur skulle Sverige ha reagerat för 30 år sedan på ett fientligt Finland som var i förbund med Sovjet.Hur skulle vi ha reagerat på att närliggande NATO-länder ständigt visade sig fientliga med gränsintermezzon och bombdåd på Hötorget och Järntorget?
Janne B, anser du ännu att det inte har någon betydelse vem som börjar, en konflikt? Grundorsaken?
Rekommenderar även dig Le Clézio, fransk Nobelpristagare, hans bok "Vandrande stjärna". Om fasorna unde andra världskriget som ledde till en fortsättning när Israel bildades. Hur Palestinierna behandlades, bestals, kördes iväg.
Har inte fördjupat mig i problematiken då jag anser att det är lättare att analysera krig än en halv-fred. Här är några rader från Caroline Glick´s blogg: [länk]

I Amerika är vänsterns mest iögonfallande misslyckande det påståendet "att de främjar kvinnors rättigheter, jämställdhet och medborgerliga rättigheter i ett kulturellt krig, samtidigt som den försvarar den islamiska världens beroende av kvinnlig könsstympning, tvångsäktenskap, hedersmord och avrättningar av homosexuella för " brottet" att vara homosexuell. Så vänstern måste tysta kritiker av jihad och islamism, och hoppas att ingen kommer att märka deras hyckleri". Hon ondgör sig över Obamas försök att udertrycka USA:s yttrandefrihet då det gäller Muhammed och Youtubefrågan, samt tillägger ett föreläggande av federala domare som kräver av New Yorks Metropolitan Transportation Authority att visa betalda annonser från Stoppa islamiseringen av Amerika från människorättsgrupper som kräver att amerikaner stöder Israel mot jihad.

Må alla svenska "Belzebubbare" inte reta upp våra religiösa falanger i landet. Det räcker med att KDU:s Arne Modig blivit mordhotad då han uppfattat att polisens "bättre fly än illa fäkta" inte är en bra strategi då Räddningstjänst skall rädda anhöriga till stenkastarna.
Brunne 36
Kan så vara att jag är en person med känslor - något som jag även uppmuntrar hos andra - och att även logiken ska ha en botten i vår känsla för vad som är rätt och fel.
Att jag begränsar mina utläggningar gör jag för din skull - skulle du inte tröttas så förfärligt av lite längre utläggningar så skulle jag mycket väl ha kunnat avhandla allt det du tror att jag inte är medveten om och lite till.

Så frågar du retoriskt hur sverige skulle ha reagerat på ett fientligt finland som var i förbund med Sovjet? Ja skulle sverige under sådana omständigheter inte ha usa i ryggen vilket är mer än troligt så skulle jag helt säkert bli betraktad som dissident av både finnar och ryssar - kanske skulle jag även få nobellpriset eller motsvarande efter en tid i husarrest - om jag inte, vilket är troligare i det fallet - skulle ha blivit fylld med hett bly och slängd i Brunnsviken med fötterna i en hink betong - om dom ens hade brytt sej om att städa upp.

Jan - allvarligt talat - det är lika förståeligt att alla förorättade människor reagerar - var och en efter sin fason - men i israels fall startar bildandet av den staten med oacceptabla övergrepp sanktionerade av nationernas förbund - antagligen skulle varken du eller jag acceptera det om det hände här.
Leif Ström 38
Detta var lite kryptiskt //Må alla svenska "Belzebubbare" inte reta upp våra religiösa falanger i landet. Det räcker med att KDU:s Arne Modig blivit mordhotad då han uppfattat att polisens "bättre fly än illa fäkta" inte är en bra strategi då Räddningstjänst skall rädda anhöriga till stenkastarna.// Vad är det du åsyftar?
Bizon, jag tycker att vi har våld så det räcker på gator och torg.
Med Belzebub är tanken att eftersom Sverige sägs vara Europas mest sekulariserade land, och de flesta av oss inte är troende, så kommer snart verkligheten att uppstå från de grupper som får mest bidrag då dessa sinar. Fattiga hedningar aldrig någonsin stått i hög kurs.

Bizon jag är lite fundersam då du inte är uppdaterat då en riksdagsman/politiker, blir mordhotad av ungdomar från religiösa grupperingar utan att samhället reagerar. Jimmy Åkesson, det är en helt annan femma.
Intressant diskussion här. Det finns väl större differenser inom en specifik befolkningsgrupp än mellan olika folkslag för att inte tala om de så kallade raserna. Förövrigt har de två finska besättningsmännen ombord på det finskflaggade fartyget Estelle kommit hem till Finland helskinnade.[länk]
Leif Ström 41
Du får ursäkta detta beklagliga faktum att jag inte är uppdaterad på allt som händer, men förr eller senare brukar den viktigaste informationen dimpa ner.
Nu anar genom din försorg att Jimmy Åkesson blivit mordhotad av religiösa ungdomar - är det riktigt att deras religion heter islam så blir jag inte alls förvånad.
Inte förvånar det mej heller att samhället inte reagerat då ju det PK samhället helst skulle se Jimmy Åkesson på undersidan av gräsmattan - eller kanske ännu något djupare ner i något av belsebubbens domäner eftersom han och SD är ett hot mot den skendemokrati vi oftast hindras av olika skäl inte kan delta i.
Rätta mej om jag har fel...
#43, Bizon, rätt skall vara rätt och för att accentuera just hoten mot Åkesson har jag inga belägg vilka det är som vill ta honom av daga. Däremot så angav jag ett uttalande från KD:s Arne Modig, som tyckte att ungdomarna i en etnisk stockholmsförort skulle ge fan i att kasta sten på "Räddningstjänst", då de skulle rädda deras släktingars kapitalvaror på gatan. Han drog därmed på sig mordhot på Facebook. Om jag inte tar fel så var han ett farligt sanningsvittne på Jamaica? Eller.
#44/Leif E Ström/ Undersökningar är gjorda på ungdomars hjärnor som säger att full hjärnkapacitet uppnås vid 25 års ålder, men här har det inte hänt någonting alls. Många relaterade länkar längre ned på sidan. [länk]
Ja Leif E Ström - ja, våld har vi så det räcker och mer än så - trots gladiatorspel eller tack vare ?
Kanske romarnas metoder för att hålla massorna i schack inte ger det önskade resultatet - allt detta ständiga tävlande - all denna ständiga konkurrens - vad ska det tjäna till annat än att skapa mängder med förlorare - det vill säja en massa människor med stukad självkänsla då det uppenbarats att dom satsat fel och att deras sympatier inte är de vinnande, dom själva således marginaliserade losers.
Samma gäller lotto, tips och annan vadslagning - alla dessa sammantaget gör att Pia dagligen blir så illa tvungen att umgås med det hon önskat slippa - att umgås med otillfredsställda människor.

Om mänskligheten bara ville hörsamma det de flesta redan vet och avstå från det som bara ökar deras besvikelser - inte så konstigt att människor sedan dom varit med ett tag övergår från att önska sej ett liv i evighet till att hoppas på en snar död.

- För vem vill leva i detta ständigt tilltagande helvete?
Varför är det då så viktigt att skapa otillfredsställda losers?

Jo därför att dessa maniskt söker kompensera sitt värdelösa liv genom konsumtion - tillfälligt köpt tillfredsställelse.

Finns inte denna möjlighet till behovslättnad på grund av varubrist eller dålig ekonomi då utöses förr eller senare denna tillfredsställelsebrist i våldsreaktioner mot närstående eller andra - även krig av olika slag är en verkan av bristande tillfredsställelse vilken kanaliserats mot en syndabock.

Är det inte mer än dags att finna en annan lösning på mänskligt liv - vi har ju stått och stampat med detta sedan Hedenhös och det blir bara värre.

Ingen tjänar på detta trots att det får hjulen att snurra och kapitalets summor växer - dessa summor kan tyckas stora, men är inget annat än uppblåsta myter - slutligen är det bara mänsklighetens acceptans av dessa siffrors symbol för ackumulerad makt som ger detta dess potential - reellt är det ingenting.

Det skulle ävenledes visa sej om vi avstod från att förmedla dessa pengar - i digital form eller som reella summor - skulle vi utföra allt nödvändigt arbete som behöver göras för att åstadkomma ett bra och fungerande samhälle vi alla skulle kunna vara stolta över så skulle både klassamhället och arbetslösheten försvinna i en handvändning - dela bara på allt nödvändigt arbete så skapas delaktighet och eftersom alla hjälps åt efter bästa förmåga så behöver ingen bli utsliten eller som nu gå in i väggen eftersom kapitalmaktens överkrav på att var och en ska leverera över de egentliga behoven och över den egna kapaciteten.

Inte minst nu i dagarna då bankerna levererar sina kvartalsrapporter där dessa finansinstitut redovisar åtskilliga miljarder i övervinst - fatta att detta är ett sjukt sätt att organisera livet på.
Lasse Wilhelmson skrev en gång att sionism är judisk nationalsocialism.  Har han inte vänt på det, där?  För kommunism och modern sionism skapades ju på 1800-talet.  Dessa projekt har inte varit nådiga mot de människor som inte velat ställa upp för dem.  Och det fanns i Europa en hel massa vettiga judar som inte ville flytta till Palestina.  Så vad hände då?  Nazismen satte dem i läger.  Skapade motiv för judar att ta sig till Palestina.  "Problem - Reaktion - Lösning".
#37 Janne B, anser du ännu att det inte har någon betydelse vem som börjar, en konflikt? Grundorsaken?

Grundorsaken till islamiska länders angrepp mot Israel 1948 är väldigt enkel: islamiska länder tolererar inte närheten av en stat som inte styrs av islam.

Men angreppet mot judarna i området började absolut inte då, utan judarna har förföljts och förtryckts av muslimerna i området sedan den falska profeten muhammed bildade sin dödskult för ca 1400 år tillbaka.
Exempelvis genomfördes den 24 augusti 1929 Hebron massakern efter att britterna spridit falska rykten om judar som retade upp muslimerna (det är ju inte så svårt att reta upp dem) vilket ledde till att flera obeväpnade judar slets ihjäl på öppen gatan av blodtörstiga muslimer.
Brittiska kolonialmakten var inte intresserad av att bevilja judar självständighet, inte för att britterna hade något speciellt emot judarna i sig, utan för att britterna gärna ville tillfredställa islamiska länders önskemål, så att BP (British Petrolium) skulle få tillgång till deras oljekällor...
Attacker ägde rum mot judar också i Jerusalem den 20 augusti 1929 som sedan spreds sig till andra städer såsom Motza, Kfar Uriyah och Tel Aviv.
Detta ledde till utveckling av "Haganah" som då blev den judiska paramilitära organisationen med syfte att kämpa mot den brittiska kolonialmakten och mot andra som då ville förhindra judarnas självständighet i området.

Noteras bör att efter islamiskländers angrepp mot Israel 1948 blev Gaza en del av Egypten, medan Västbanken blev en del av det nybildade Jordanien och så förblev det under 19 år.
Under alla dessa 19 år hördes inte någon protest mot att ”palestinierna” varit ockuperade av Egypten eller Jordanien, då var det ingen ”frihetskämpare” som reflekterade över det, varken Bizon eller J. utsourzad...
Man kan tycka det var då ganska naturligt eftersom det handlade om samma kultur, samma religion, samma språk, samma folkgrupp (araber), uttrycket ”palestinier” var inte inne på den tiden.
Inte förrän 1967 (efter nytt nederlag för islamiska styrkor) som Egypten släppt ut Gaza och Jordanien släppt ut Västbanken för att skapa ”palestinier” som skulle användas som propaganda mot Israel med hjälp av utländska lakejer såsom Bizon och J. utsourzad.
# 48 Leif Erlingsson du kunde även dragit med judar som inte heller varit nådiga mot oss oavsett sionister eller inte, Henry Kissinger behöver fler nämnas?
#49 Adamo du får inte skriva som du gör, för sanningen sårar folk som inte någonting begriper och är inte vana med att umgås med sanningen!
Mr Harmoni 2012-10-24 15:29 #50  [länk] :
# 48 Leif Erlingsson du kunde även dragit med judar som inte heller varit nådiga mot oss oavsett sionister eller inte, Henry Kissinger behöver fler nämnas?

Nä, för jag är inte med galningarna.  Det var galningarna - oavsett etnicitet/religion e.d. - som bestämde att "antingen är ni med oss, eller så är ni våra fiender" (och vi kan lika gärna sätta er i koncentrationsläger).  (I dag heter det "Either you are with us, or you are with the terrorists.".)
Förtydligande:  Det är galningarna som blir jätteglada om vi alla klumpar ihop ogalna med galna, om det sedan är muslimer, judar kristna eller någon annan grupp.  Den verkliga skiljelinjen går istället mellan de galna och de ogalna.  Men det vill de förstås inte att vi ska se.
#53 Leif Erlingsson Du har givetvis rätt i ditt förtydligande, det bästa är som jag gjorde, nämnde en ohederlig galning, som tjänar grova pengar på att rekommendera världsledare vilka de ska kriga emot. Man kan inte dra alla över en kam, men tyvärr är det den gängse normen att så görs, detta att generalisera är också ett otyg som vi håller oss med, av ren bekvämlighet och vi ska förstå att vi aldrig menar alla, som också är helt riktigt som man blir påpekad om, men så görs det iaf generaliseras alldeles förmycket.
#51: Adamo du får inte skriva som du gör, för sanningen sårar folk som inte någonting begriper och är inte vana med att umgås med sanningen!

Jo, du har nog rätt Mr Harmoni, jag borde väl ta hänsyn till att ignoranter är känsliga och lätt sårade… det är bara att man inte orkar vara snäll hela tiden.
Jag undviker att blanda mig in i såna debatter, jag är inte ens jude men ibland kan jag bara inte låta bli, sanningen måste fram även om den kan svida för vissa.
Okunnigheten är förmodligen massmedians fel som systematiskt vinklar och kör med halva sanningar och undanhållande av fakta, det gör mig ibland spyfärdig när jag läser svenska massmedian.
#55 Adamo vi är ex antal här som nosar oss fram där den egentliga sanningen finns och inte i massmedia utan på nätet där tusentals människor berättar om sina upplevelser och hänvisar till källor som man också i vissa fall inte kan helt lita på, men är ändå mer sanna än vad vi kan läsa oss till i slaskpressen.
#57 Jan Brunnrgård var inte besviken, du gör mycket bra uttalanden som verkligen är sanna, för att det är utlåtande om vad du själv har upplevt och sådant förväntar jag av alla här, den personliga upplevelsen, som ger mycket mer av sanning, än de citerade orden, av någon auktoritär person, som vill påstå saker och ting som inte alltid är så sant.
2013-06-18 00:00 slängde Sourze sitt gamla forum, och öppnade ett nytt.  Detta arkiv är ett led i dokumentationen av Sourzes nu avslöjade men ej erkända politiska agenda.  Detta avslöjades i det gamla forumet som nu är borttaget av Sourze, men här för några år bakåt delvis räddat.

Referenser:  "Dynamisk Fångst" (Leif Erlingsson 2013-06-11), "Sourze förbjuder förklaringar" (Leif Erlingsson 2013-06-10).
Länk till ett särskilt signifikant men från Sourze utrensat inlägg:  Jante vs. Frihetsmänniska dialogen i Ovetenskapsparadigmet tråden.
Sedan 2013-05-07 är ett flertal gamla Sourze författare och forumister blockerade från att skriva på forumet.  Bl.a. undertecknad.  [Länk till denna tidpunkt.]

Detta är långt större än Sourze.  För ett antal år sedan studerade jag kommentarscensuren i DN där den i en artikel angripen person som i artikeln påstods inte kunna belägga sina påståenden gång på gång fick kommentarer där han just visade belägg för det han påstods inte kunna belägga bortrensade inom minuter.  Även andra som la in kommentarer med belägg för samma påståenden fick sina kommentarer omedelbart bortrensade.  Vid detta tillfälle satt jag och laddade om denna kommentarstråd hela tiden och sparade samt såg vad som rensades.  Har bloggat om det, se "Censurien på DN" från 2 juni 2009.
Vid den tiden var Sourze-rävarna helt omedvetna om slikt.
Vid den tiden var därför jag enligt den allmänna meningen på Sourze en ond person, det skrevs mycket negativt om mig.
Mycket medvetet har jag arbetat för att bilden av mig ska bli en annan, utan att någonsin ha backat i sak.
Det har lyckats.  Över förväntan.  Det är det som "är problemet".  Och "lösningen" blev att blockera ett antal debattörer.  Att rensa ut det gäng som börjat vakna.  Som alltså inte kan göra inlägg.

Forumister som fortfarande anses ofarliga kan dock tills deras status också ändras fortfarande öppna upp kommentarstrådarna till egna och andras artiklar med det enkla tricket att titta vilket siffertal som står som del av artikellänken, addera ett till detta tal, och stoppa in det i denna länk istället för nollorna:  http://www.sourze.se/forum/thread/00000000/page1

Men själv har jag nu den dokumentation jag behöver.  Jag gjorde det övertydligt vilka processer det här rör sig om.  Hela mitt Sourze projekt har handlat om att "röka ut" dessa krafter och energier.  De är nu mycket synliga.  Det är väldigt tydligt vad som inte får vara kvar på "fria" diskussionsforum.  Inget som verkligen visar hur vi begränsas i vårt tänkande från att skapa en bättre värld får finnas kvar.  Vi får INTE förstå hur vi kan göra oss oberoende av våra slavdrivare genom att vi själva kan skapa allt välstånd vi kan önska oss.

Allt Gott,
Leif Erlingsson
Länk till ett särskilt signifikant men från Sourze utrensat inlägg:  Jante vs. Frihetsmänniska dialogen i Ovetenskapsparadigmet tråden.
Se även Leif Erlingsson som det tidigare såg ut på gamla Sourze.se:

http://freedom.lege.net/Spegel_av_Leif_Erlingssons_Sourze_profil_med_artiklar/

Sparad kopia av gamla sidan http://www.sourze.se/__10707529_a.asp som inte längre finns kvar:
Leif Erlingsson
SKRIBENTPROFIL
Beskriv dig själv:  Tankebrytare
Antal bidrag:  12
Länkar:
http://lege.net/
http://blog.lege.net/
http://leiferlingsson.lege.net/
http://leiferlingssonsartiklar.lege.net/
http://freedom.lege.net/Leif_Erlingsson/
http://lege.net/Leif_Erlingsson_efter_20130216/
E-post:  leif@lege.net
Sysselsättning:  Holistisk detektiv
Intressen:  Förstå
Brinner för:  Hela det nu
Brinner inte för:  Förtryck
Varför jag läser och/eller skriver på Sourze:  Jag är vilseledaren, som förvirrar dig till att tänka själv.
Vill jag säga till Sourze läsare:  Mitt och ditt ansvar är att vara autentiska, att leva och att kommunicera.  Att vara levande.  Politisk korrekthet är motsatsen till att plocka russinen ur alla ideologier, religioner, tankesystem för att uttrycka sin egen sanning.  Om en sionist eller nazist eller marxist eller scientolog eller mormon säger en sanning så är den lika sann som om din mamma säger den.  Sanning kan aldrig smittas.  Den som säger något annat sysslar med hjärntvätt, antagligen för att han/hon är hjärntvättad.  Det har vi alla varit.
Favoritskribent på Sourze:  Michael Delavante
Jag rekommenderar
Bok:
  The Source Field Investigations, David Wilcock
Musik:  We Want Your Soul, Freeland, Peace Not War, Vol 2
Film:  Eyes Wide Shut (1999)

Länk till nuvarande Sourze:  http://sourze.se/ .