Kopia av gamla Sourze Forum diskussionstråden Insiders avslöjar Världsbanken och IMF

Länk hit:
http://freedom.lege.net/Insiders_avslojar_Varldsbanken_och_IMF/Sourze_style.html .
En mycket aktuell artikel, som i sammanfattande ordalag avslöjar och beskriver världskleptokratins natur och agerande som blivit tydligare och numer helt uppenbar från ca trettio år tillbaka och till nu då det omöjligen kan råda det minsta tvivel om vad som pågår.

Perkins ger även ett annat vittnesbörd som bör leda var och en till extra vaksamhet - vem tror att denne hårt indoktrinerade man som nu reser omkring med sina föreläsningar bland människor ha tidigare var med om att suga ut skulle tillåtas att göra det om det han sysslar med inte sanktionerats från högre ort.
Han är fortfarande bara ett verktyg och de så kallt ideella organisationerna Dream Change och Pachamama Alliance, kommer med ganska stor sannolikhet snart endast visa sej vara ytterligare ett dolkstick i ryggen på mänsklighetens möjlighet att skapa ett värdigt liv.

Perkins fyra punkter är förövrigt precis det först Afrika, sedan Asien bevittnat, och nu Europa bevittnar in på bara benen - sedan kommer frälsningen från denna ständiga monetära tortyr i form av ideella organisationer med tycke av dåligt samvete - trot den som vill.

Det handlar om absolut makt och kontroll av en värld som våra barn inte kommer att vilja ärva eller leva i.

Kanske kan en förändring vara möjlig om vi människor slutar att frivilligt gödsla det maktkapital som med oförtäckt girighet lägger under sej livets alla områden.

Perkins vore död och begraven för länge sedan om han inte även nu skulle gå maktens intressen.
#2 MD heder över dig för dina utomordentliga välarbetade artiklar, för att avslöja vad som händer i världen och vilka bovarna är!
Perkins huvuduppgift var att blåsa upp ekonomiska prognoser för att kunna lura till sig dyra investeringsprogram i länder i tredje världen. Huvudsyftet med investeringsprogrammen var att stärka den amerikanska kontrollen över landet. De dyra investeringarna gavs till bolag i USA samtidigt som de redan fattiga länderna drog på sig enorma statsskulder. När skulderna skulle återbetalas förstördes ländernas infrastrukturer via Världsbanken och IMF,

"Skuldavskrivningarna är i hög grad ett knep för att göra de rikare rikare, men få det att se ut som ett stöd till de fattiga. Det är en typisk strategi för en ekonomisk torped" förklarar Perkins. De Länder Perkins och hans kollegor arbetade i var också strategiskt viktiga för USA.

Misslyckas torpederna kallas "schakalerna" in. Schakalerna är lönnmördarna, de som ser till att ett plan störtar eller en bil exploderar. Misslyckas även de, så är risken stor för krig.
MD 4
"Misslyckas torpederna kallas "schakalerna" in." Det är just det jag menar - hur kommer det sej att kalrn fortfarande lever - i enlighet saneringsagendan att städa bort obekväma element i både rysk, amerikansk och svensk politik så borde hans hjärtnupna samvete redan då första boken var på G ha renderat honom en dödsdom.
Det ligger således en hund begraven i dom där ideella rörelserna - frågar du mej så är det steg fem - och väl så sanktionerat av realmakten som de tidigare fyra steg du redan nämnt.
Här i sverige blåstes Palme, Lind och Algenon av banan av just bekvämlighetsskäl.
Dom stod i vägen för någonting som inte gillar hinder - det vore dumt att tro nått annat.
I Kunskapskanalen har man kunnat se "Systemfel som hotar världen" med up to date info från f.d. folk på Wall street och Världsbanken. Mycket omtumlande program, men sista reprisen verkar ha sänts den 24 nov.
En reporter frågade Perkins vid utgivningen av boken om varför de låter honom leva? "Orden är ute där nu. Boken har sålt i 200 000 exemplar och översatts till 20 språk. Vad skulle det hjälpa att ta kål på mig?”
8 Jo MD - alltså även andra som tycker det är en relevant fråga - men fortfarande misstänkt varför dom inte haft bättre koll på en sådan person som redan tidigare visat tendenser att inte riktigt trivas i sin tilldelade roll.
Ja nu har jag kikat på detta UR-program, och Perkins var även med här - så stor skillnad var det inte mellan det denna tråds artikel på ett mer direkt sätt upplyste om, men intressant ändå för sin egen skull.
Inte några nyheter heller skulle jag vilja påstå då jag med flera andra under många år spridit kännedom om dessa mekanismer - bland annat här på Sourze - möjligen inte så pedagogiskt samlat som det presenteras här.
Klart sevärt i alla fall.

Några frågor bör vi i alla fall ställa oss - vad gör vi med kunskapen om den egokapitalistiska maktens ruttenhet - vad gör vi med kunskapen om våra politikers korrupta moral - och vad gör vi själva för att inte tjäna detta livsfarliga system, eller vad är det vi gör som göder det????

"Här i sverige blåstes Palme, Lind och Algenon av banan av just bekvämlighetsskäl.
Dom stod i vägen för någonting som inte gillar hinder - det vore dumt att tro nått annat."
inlägg #6

Du har förmodligen rätt i att många tystas om de inte gör som de blivit tillsagda. Men som tur är så har inte den "globala skuggregeringen" eller vad man väljer att kalla den ännu inte total makt. Det är därför vi fortfarande kan vända på utvecklingen. Många tystas efter att de pratat om att gå ut offentligt, men innan de hinner säga något är de döda. Många blir fall för "olyckor" eller hjärtinfarkter innan känsliga rättegångar startar. Det är lätt att känna missmod pga allt som sker, men jag är övertygad om att det finns många inom regeringar, underrättelsetjänster och rättsväsende som jobbar för det goda.

Visst ska man vara försiktig med att lita på allt som John Perkins säger, men han kanske lever bara därför att han gått ut offentligt med vad han varit inblandad i. Om han skulle bli mördad så skulle hans böcker bara bli mer populära.

Kan varmt rekommendera "Statskupp i Slowmotion av Ole Dammegård". En lättnavigerad bok där författaren som under 12 år forskat på mordet på Olof Palme ger många exempel på personer som mördats eller avlidit under mystiska omständigheter, däribland de du nämner - Carl-Fredrik Algernon och Anna Lind. Den går att ladda ner gratis genom denna länk
[länk]
Tack för länken JHL
Och än fler kan man räkna in i den processen om de som manövreras ut, degraderas eller mobbas bort och tystas på andra raffinerade sätt.
Det är ganska besvärligt att vara en vaken människa som vägrar svälja cynismens bete, och istället envisas med att hålla fast utopins hopp och tro på att den goda människan ska vinna över den i dag enväldigt regerande mänskliga dumheten.
Vi tankestyrs med babylonsk slavägarteknik. Judge Dale, retired: "Due to an historic perversion and expert mind programming labeled as, Babylonian Slave Driving Techniques, which has been adopted and employed" ("The Great American Adventure: Secrets of America" [länk] [PDF].)
Missa inte det här. Advokaten Karen Hudes avslöjar korruptionen i Världsbanken där hon tidigare arbetade och hur medierna är köpta.

[länk]
2013-06-18 00:00 slängde Sourze sitt gamla forum, och öppnade ett nytt.  Detta arkiv är ett led i dokumentationen av Sourzes nu avslöjade men ej erkända politiska agenda.  Detta avslöjades i det gamla forumet som nu är borttaget av Sourze, men här för några år bakåt delvis räddat.

Referenser:  "Dynamisk Fångst" (Leif Erlingsson 2013-06-11), "Sourze förbjuder förklaringar" (Leif Erlingsson 2013-06-10).
Länk till ett särskilt signifikant men från Sourze utrensat inlägg:  Jante vs. Frihetsmänniska dialogen i Ovetenskapsparadigmet tråden.
Sedan 2013-05-07 är ett flertal gamla Sourze författare och forumister blockerade från att skriva på forumet.  Bl.a. undertecknad.  [Länk till denna tidpunkt.]

Detta är långt större än Sourze.  För ett antal år sedan studerade jag kommentarscensuren i DN där den i en artikel angripen person som i artikeln påstods inte kunna belägga sina påståenden gång på gång fick kommentarer där han just visade belägg för det han påstods inte kunna belägga bortrensade inom minuter.  Även andra som la in kommentarer med belägg för samma påståenden fick sina kommentarer omedelbart bortrensade.  Vid detta tillfälle satt jag och laddade om denna kommentarstråd hela tiden och sparade samt såg vad som rensades.  Har bloggat om det, se "Censurien på DN" från 2 juni 2009.
Vid den tiden var Sourze-rävarna helt omedvetna om slikt.
Vid den tiden var därför jag enligt den allmänna meningen på Sourze en ond person, det skrevs mycket negativt om mig.
Mycket medvetet har jag arbetat för att bilden av mig ska bli en annan, utan att någonsin ha backat i sak.
Det har lyckats.  Över förväntan.  Det är det som "är problemet".  Och "lösningen" blev att blockera ett antal debattörer.  Att rensa ut det gäng som börjat vakna.  Som alltså inte kan göra inlägg.

Forumister som fortfarande anses ofarliga kan dock tills deras status också ändras fortfarande öppna upp kommentarstrådarna till egna och andras artiklar med det enkla tricket att titta vilket siffertal som står som del av artikellänken, addera ett till detta tal, och stoppa in det i denna länk istället för nollorna:  http://www.sourze.se/forum/thread/00000000/page1

Men själv har jag nu den dokumentation jag behöver.  Jag gjorde det övertydligt vilka processer det här rör sig om.  Hela mitt Sourze projekt har handlat om att "röka ut" dessa krafter och energier.  De är nu mycket synliga.  Det är väldigt tydligt vad som inte får vara kvar på "fria" diskussionsforum.  Inget som verkligen visar hur vi begränsas i vårt tänkande från att skapa en bättre värld får finnas kvar.  Vi får INTE förstå hur vi kan göra oss oberoende av våra slavdrivare genom att vi själva kan skapa allt välstånd vi kan önska oss.

Allt Gott,
Leif Erlingsson
Länk till ett särskilt signifikant men från Sourze utrensat inlägg:  Jante vs. Frihetsmänniska dialogen i Ovetenskapsparadigmet tråden.
Se även Leif Erlingsson som det tidigare såg ut på gamla Sourze.se:

http://freedom.lege.net/Spegel_av_Leif_Erlingssons_Sourze_profil_med_artiklar/

Sparad kopia av gamla sidan http://www.sourze.se/__10707529_a.asp som inte längre finns kvar:
Leif Erlingsson
SKRIBENTPROFIL
Beskriv dig själv:  Tankebrytare
Antal bidrag:  12
Länkar:
http://lege.net/
http://blog.lege.net/
http://leiferlingsson.lege.net/
http://leiferlingssonsartiklar.lege.net/
http://freedom.lege.net/Leif_Erlingsson/
http://lege.net/Leif_Erlingsson_efter_20130216/
E-post:  leif@lege.net
Sysselsättning:  Holistisk detektiv
Intressen:  Förstå
Brinner för:  Hela det nu
Brinner inte för:  Förtryck
Varför jag läser och/eller skriver på Sourze:  Jag är vilseledaren, som förvirrar dig till att tänka själv.
Vill jag säga till Sourze läsare:  Mitt och ditt ansvar är att vara autentiska, att leva och att kommunicera.  Att vara levande.  Politisk korrekthet är motsatsen till att plocka russinen ur alla ideologier, religioner, tankesystem för att uttrycka sin egen sanning.  Om en sionist eller nazist eller marxist eller scientolog eller mormon säger en sanning så är den lika sann som om din mamma säger den.  Sanning kan aldrig smittas.  Den som säger något annat sysslar med hjärntvätt, antagligen för att han/hon är hjärntvättad.  Det har vi alla varit.
Favoritskribent på Sourze:  Michael Delavante
Jag rekommenderar
Bok:
  The Source Field Investigations, David Wilcock
Musik:  We Want Your Soul, Freeland, Peace Not War, Vol 2
Film:  Eyes Wide Shut (1999)

Länk till nuvarande Sourze:  http://sourze.se/ .