Kopia av gamla Sourze Forum diskussionstråden Hatets egentliga avsändare

Länk hit:
http://freedom.lege.net/Hatets_egentliga_avsandare/Sourze_style.html .
Din stil, Angela, är flytande och mjuk och man lockas läsa vidare även om man tillhör målgruppen för ditt missnöje. Och visst är det bra att du håller ett öga på oss vita, missnöjda äldre män :-)

Det blir 5 stjärnor härifrån för vem vill bli utsatt för hot, hat och förakt? Jag har nyss lärt mig hur det känns.
Jag har inte läst artikeln än - men anar vad jag kan förvänta mej av vad Lennart upplevt - dock från mej lär det inte komma något strykande medhårs hur mjukt denna kisse än lindat in sin famösa bitterhets klor.
Är artikeln bra så ska jag tala om det, och är det något jag tycker mej ha anledning att erinra så lär jag nog göra så.

Fan Lennart att du vikt ner dej för femoförtryckets maktambitioner - jag hade för mej att du faktiskt var för jämställdhet på lika villkor.

Återkommer alltså fram på dagen då tid finnes.
En sak ser jag som roar mig att kommentera,"snäppet" i ålderstrappan!
I Din föreställningsvärld är tydligen ett "snäpp" c:a 50 år!
Det är då så Angela,att om ett "snäpp" är Du pensionerad!
Om Du visste vad rätt Du har!
Tiden och åren går så fort skall Du veta,att det är nu med eftertankens kranka blekhet,man inser hur mycket tid man offrat på oväsentligheter!
Bättre då att inte polarisera,hata,vara missunsam,avundsjuk,utan i stället älska och förlåta sina meningsmotståndare!
Från en som strax uppnår nästan två "snäpp"!
Ha de!
Hjärnans fulla kapacitet uppnås i 25 årsåldern så det finns hopp. Länk 1.// I länk 2. Konstateras det att för vissa kommer det aldrig att ske. Är det ett nytt stjärnskott på den politiska sossehimmelen? [länk] [länk]
Hmm, ja hur skall vi ha det, med hatet? "Gubbe-snubbe, gubbslem, skära snoppen av män, män en biologisk olycka. Osv, osv, osv.
I våra media, som kultur, skattefinansierat!
Så var börjar "hatet", det senaste nyspråksordet?
Och hur förhåller det sig i jämförelse med "rasismen", nu senast här?
Kan inte se annat än att politiskt så är intresset för lösningar minimalt, ger snarare båda fenomenen vatten på kvarn.
Om de inte rent av uppmuntrar det, t.ex. genom bidragsfördelning, av skatter !
Du är sjutton år, Angela, och har begränsade erfarenhet i tid, hur feminimismen har utvecklats, den som du påstår är "missförstådd". Vad har du kan´ske själv missförstått, av män, pojkar, vår situtation, vi som åde feminbism och statysfeminism, och om du går in på mina artiklar där. så visa gärna var ajgh hatar någonstansinte dagligen, nästan, i media och politiskt får förståelse, medlidande, intresse i media. Utan som bemöts som hatare, med rätt att hata, för vi är misshandlare, förtryckare, överordnade, privbiligierade osv. Jag har kritiserat feminismen i 35 år, från att ha varit förstiktigt positiv. Idag gör jag det med fokus mot statsfeminismen, som jag inte hatar, men känner ett avmätt¨förakt inför, för dess fula maktspel, mot både kvinnor och män.
Jag tänker fortsätta kritisera både feminbism, gnennusvetenskap och statsfeminism och me
(inlägget slank iväg innan jag var färdig och hade rättat)
Jag tänker fortsätta att kritisera feminism, genusvetenskap, politikerfjäsk och vinklade medialögner, om oss män och om kvinnor.
Och jag tänker fortsätta fokusera mot statsfeminismen, som av någon anledning förnekas(!) av dess tillskyndare, av strategiska skäl förstås.
Här är mina artiklar på sourze, 30 st, de flesta (inte alla) med kritik mot könspolitiken och mot feminismens lögner i media.
Leta upp något "hat" i mina artiklar, om du är intresserad av just den aspekten av relevant samhällskritik mot nuvarande könspolitik!
Och inte bara om vad bortglömda killar i din egen ålder i frustration skriver på nätet, för att ingen journalist eller politiker är det minsta intresserade av dem!
Och om det är just enligt dig "70 åriga män som hatar" vilket jag betraktar som ett utryck av ungdomligt oförstånd. Och även unga kvinnor kritiserar f.ö. feminismen. Dem håller jag högt. [länk]
Undertecknad tycker också att artikeln är mjuk och fin. Det som oroar mig är att någon måst ha kidnappat Lennart Lundwalls byline. Det är inte så lite fräckt att då han hoppat av, snor någon hans väl inarbetade profil.
Livet i kött är som en öppen bok - men mååånga ”läser” [länk] bara en sida [länk]

”Att beskriva verkligheten i strid med människors sanning leder inte sällan till att folk känner sig kränkta och nedvärderade. Detta eftersom det är viktigare att ha rätt i dagens samhälle [länk] - än vad som ÄR rätt !” - slut citat härifrån [länk]

I o f s så kan jag ha fel i detta - men det kan jag ej föreställa mig att jag har.
Leif 8
Nu ska jag säja att jag i första hand tolkade Lennarts inlägg som ironi - annars vore det konstigt.
Artikeln i övrigt kan jag hålla med om sista meningen på citat// Det som måste förintas är konstruktionen bakom hatet som kränker individers människovärde, varje gång nätmobben pekar ut en ny måltavla.//sc. Men måste invända att det skribenten gör är att ständigt peka ut samma välmobbade måltavla MANNEN.

Att skribenten säger sej vara en stakars liten 17-åring och menar att detta skulle vara skäl nog att bemöta vederbörandes åsikter som vore det en produkt av någon på en skyddad verkstad som av någon oklar anledning inte bör ifrågasätts är betecknande för hela artikelns kverulans och även hållningen i tidigare artiklar.

Så har vi då detta ”hat” ett hat som antagligen författaren tror sej vara fri från, men som går som en röd tråd genom det mesta av dennas produktion här på sourze.

Ett sakligt bemötande och ifrågasättande av Sara Abdollahis rasismartikel tas här upp som exempel på det flödade förakt författaren säjer sej uppleva dagligen – min minnesbild av min kritik av denna skribents alster liksom flertalet av de andra debattörerna i denna nyligen avhandlade rasisartikeln av Abdollahi där annorlunda åsikter ifrågasatte rasismvinklingen som många - däribland jag - ansåg vara helt felaktig då omarproblematiken handlade om stötande ideologier som inte har i ett svenskt socialdemokratiskt parti att göra.

Nått hat ska ingen behöva utstå, så förf. borde låta bli att torgföra sitt hat – att diskutera meningsskiljaktigheter borde inte klassas som hat - att bemöta kritik som skribent och debattör rekommenderas förf å det bestämdaste, och att sluta tycka synd om sej själv bara för att inte denna får "bara gilla" i kommentarsfältet som på fejan där bara meningslikar i slutna sällskap har möjlighet att visa sin åsikt.

Egentligen borde förf. vara tacksam över att någon ids komma med en och annan invändning mot det enögda varseblivandet i dessa ytterst grunda artiklar, och att dessa utsätts för lite djupare penetrering av mej har definitivt inget med att denna förf. inte är av svenskt ursprung och tjej. Det har däremot att göra med att artiklarna företräder en könsrasistisk ideologi och bör ifrågasättas av samma skäl som Abdollahis artickel. (Du kan läsa mer om det i mina kommentarer till dina artiklar.)

Vi får i denna artikel veta att den allra vanligaste näthataren är en man, oftast 40-70 år, oftast med svenskt namn.
Sedan får vi veta att denna har något vitsigt om yttrandefrihet i sin presentation och att det tydligen kan ses som en belastning. Vadå nedlåtande - förstår inte att en sjuttonåring inte begriper bättre än att denna kläcker ur sej sånna dumheter och sedan vill ha respekt för det.

Att denna oftast sedda könskattegori har mage att försvara sej mot denna artikelförfattares näthat riktad mot denna kategori har denna författare inte heller någon förståelse för. Man undrar hur denna förf. tänker då denna framhärdar i att på allehanda vis angripa de hen sedan förvägrar att yttra sej om hen bara kunde?

Något svar på den frågan kan jag erfarenhetsmässigt inte förvänta mej då någon talförhet utanför kverulansen inte förekommer från det hållet.

Med andra ord är vidare synpunkter på denna artikels vinklade krankhet överflödigt.
Ideologi, religion osv skapar hat eftersom verkligheten filtreras genom ideologin innan den av dessa filter blir färgad och förgiftad uppfattning. (Gammal insikt [länk] .)
Angela, du träffar som vanligt rätt.

Men här är iaf en äldre man som har tänkt igenom sitt liv, Warren Buffett, född 1930:
"I samma sekund som jag föddes så överskuggade mina möjligheter mina syskons – för jag var pojke!"
[länk]

SvD beskriver honom som "magnaten, legenden, vd:n för konglomeratet Berkshire Hathaway".
Hej Bizon och Jocke Utsourzad,

Jag förstår att ni känner något syfte i att varje gång jag skriver något här hacka och bete er illa. Men som artikeln faktiskt beskriver handlar det inte om mig, utan att ni känner er utsatta och så kommer jag och berättar att ni är maktutövare.

Men ni gör er till maktutövare gång på gång när ni tar ut förakt på mig som inte gjort er något än annat än att påpeka strukturer i samhället.

Jag må vara 17 år men jag har läst inte bara mina meningsmotståndares ord i massvis, men även mina hatkommentarer (varav många från er), och mailen jag får men FRAMFÖRALLT: Genus sedan jag var 13 år. Mina erfarenheter och mitt förtryck kan ni aldrig förstå, och värst av allt: ni vill inte.

För övrigt är inte "vita män" min hatgrupp. Min pappa är en svensk medelåldersman. Min pojkvän är en vit ung man. Mina lärare, mina vänner och mina chefer är vita män och vita män som INDIVIDER är inte problemet utan maktstrukturerna som gör att ni tror er ha makt nog att säga att jag har fel om MINA erfarenheter - det är det som behöver förändras.

Jag tänker inte skriva mer här nu. Dessa fält har förvandlats till era personliga fält för att hantera förakt ingen här uppmanat till.

Jag hoppas ni får bukt med vad det är som egentligen tynger er.
För mig är det patriarkatet. Och den riktiga rasismen. (Inte er omvända).

Kram.
#11, Erlingsson, ("Gammal insikt...") tydligen för gammal för merparten av dagens skribenter. Alltets världsordning kommer aldrig sammanbindas med en idéologi. Antalet anhängare till en specifik idéologi, överträffas alltid av en större numerär motståndargrupp. Tur är väl det, för om kommunismen varit allenarådande hade Sverige tillhört pakten. Nu får de styrande nöja sig med bossa över ett protektorat vilket skall beskyddas av alla andra fungerande försvarspakter då eget territorium framstår som ett luddigt begrepp sedan EU:s tillkomst.
Kram också till dej Angela #13
Då jag började läsa ditt inlägg överfölls jag av ett plötsligt hopp - wow, Angela tänker äntligen börja diskutera dessa viktiga livsfrågor!
Men sedan kom jag till kungörelsen att du "inte tänker skriva mer här nu", och då försvann det hoppet.
Hur tror du att någon förståelse ska kunna uppstå utan att vi som människor möts och delar med oss av våra tankar?
Att du har fel angående det hat du tillskriver mej tror jag du vet - men jag struntar i det - du tycker så så det får stå för dej - varför tro du då att jag hatar - jo du har förstått att jag känner mej utsatt och så kommer du och berättar att jag är en maktutövare - ja du har helt rätt. Precis så är det! Och dessutom är jag rädd för att du kommer att ha lika liten chans som du menar att jag har att förstå dej, att du kommer att förstå mej om vi inte vill prata med varandra - berätta om våra tillkortakommanden i livet och kanske försöka hjälpa varandra att se vad det beror på.

Jag föraktar inte dej - jag har ingen anledning att förakta dej personligen - det jag föraktar är ditt visade förakt för andras liv, erfarenhet och känslor som du klumpar ihop till nått du kallar patriarkatet.

Jag förnekar inte att det existerar könsmaktsstrukturer, men jag vänder mej mot föreställningen att dessa så ensidigt drabbar kvinnor.

Sedan anser jag det vara en stor förlust när människor som du, jag och Sara redan från början rider på våra fördomar och anser kommunikation meningslös - tyvärr har verkligheten alltför ofta bekräftat fördomen.

Skulle du vilja vara med och förändra den saken?
Angela, när man tror på något, i ditt fall Genus-ideologi, så känner man sig förtryckt av den oförstående omvärlden. Jag vet av egen levd erfarenhet, även om det i mitt fall var en annan -ism.
Angela Larsson, kram klingar lika overdhäftigt här som "hat", så jag tänker inte återgälda den. Kram är ibland ett vanligt strukturellt (kvinnliugt?) knep för att slippa debattera allvar, här dinb åsikt om hat. Jag menar atlltås att du inte satt dig in i, er har erfarenhet av, utan att du drivs av fördomar, eller attityder.
Och då jag är man, och inte har rösträtt i frågan ("hatare") så använder jag mig av en kvinna (ej Lessing), en ung svensk feminist.

Hanna Fridén, feminist, radkiopratare mm.:
”Det finns en grupp kvinnor som inte sällan jag får bära bördan att förklara mig mot. Kvinnorna som hatar män. Kvinnorna som beter sig som skit mot män”.
Och så här kom hon in på killarna på Twitter:
”De [de feministiska kvinnorna] är arga, så fort en kille ställer en helt harmlös fråga attackeras dem och kallas för värdelösa, skämmiga mesar som borde gå och dö. Hela tiden dundrar dessa kvinnor in och säger åt människor att sluta gnälla, för kvinnor har det värre och det måste de inse.”
Diskussionen breddades till en generell diskussion om manshat, där Hanna Fridén tog avstånd från manshat och sa att det skadar feminismen. Så här sa hon om manshat (skrivfelet är hennes):
”Det är fullkomligt vidrigt. Jag mår så dåligt varje gång jag går in och läser det för det aldrig befriat från de här hatande kvinnor. Aldrig.”
Vad hände då när Hanna Fridén så tydligt tog avstånd från det feministiska manshatet? Jo, helvetet brakade löst. Jag citerar vad hon skriver om de reaktioner hon fick:

”Jag har blivit hånad, fått hotbrev där det står att såna som jag förtjänar att huggas ner och slängas i en papperskorg, jag har fått höra att jag är psykiskt störd, att jag ändå inte är värd att uttala mig för att jag har Aspergers och alltså är en dum psykopat, jag har fått höra att jag är korkad, och att detta bevisas med att jag inte har någon imponerande utbildning. Jag har fått höra att jag är kvinnohatare, att jag är en svikare, att jag förtjänar att brännas på bål och att såna som jag inte är värda att behandlas med respekt. [...]
Hanna Fridén:
Det är fler killar som kallar sig för feminister som hotat och hånat. Betydligt, betydligt fler. Däremot så har ett flertal av kvinnorna som propagerat för manshat skickat mycket, mycket kärlek till dessa killar som hoppat på mig och hånat mig.”
Något för StaffanRoger att fundera över?
"Som vanligt"!
Det här är delvis från Genusnytt, och citaten från Hanna Fridéns blogg.
Jag har aldrig skrivit det innan, men faktum är, Feminismen är så negativ, och den skapar hat! Tyvärr, för oss som gillar demokrati och vill förstå både kvinnor och män.
Ja, kamrater här i babbelspalten, jag roar i kväll mig med en jämförelse mellan StaffanRoger och Bizon. Jag blir nästan fnissig när jag jämför analys med tomt babbel.

Bizon behövs för analytisk balans. Babblare behövs bara för kontrastens skull. Så man känner igen vett och sans.
Hörrnu Lelle, (får jag säga så?) visst har du rätt i att när man fyllt 70, så säger man va f-n man vill. (Jsg tjuvstartade redan vid 60, eller var det vid sjutton?)
Men nu tycker ja ändå det är rätt mycket person, och likte sak, och tyckte redan i "rasistdebatten", nyss (fast höll tyst). Från dig. Eller?
Jag har försökt inpränta här på sourze, (utan hjälp av varken Staffan Roger eller Bizon) att muslimer är människor de med.
Men feminister, de är bara kvinnor, och knappt ens det tyvärr...
#20 Förlåt Jocke. Jag glömmer ofta att muslimer är människor. Det är lätt att glömma.
Jovisst, och feminister i allmänhet, har visst glömt att de är människor. Och framför allt att det finns två kön, ("sociala" eller ej) dvs. även män. Som OCKSÅ är människor!
Angela Larsson - jag missade att i min förra kommentar säga att jag tycker att Ditt inlägg är MYCKET bra !

T ex det här: ”Låt oss inse faktum: Att ha ett intresse för sin omvärld, göra ställningstaganden och uttrycka åsikter om samhällsförändrande händelser, och skriva om sitt liv och sina intressen - det är en sak. Att hota någon till tystnad (samtidigt som man poängterar vikten av yttrandefrihet - tillåt mig skratta), lägga ut adress och personuppgifter i syfte att skrämmas, att uppmana till våld eller dränka någon i hat, det är något helt annat.”

Så sant så sant... - och det vore djupt tragiskt, som jag ser det, ifall Du skulle ”lägga av att tuta” om det här för framtiden så viktiga. Det behövs mååånga som mååånga gånger säger sådant om och om igen - därför att wåra hjärnor är helt enkelt ”räknemaskiner” - som tar till sig det som de har hört flest gånger.

”Så det gäller ju att spotta tillräckligt många gånger - för då blir ju stenen blöt till slut !”

Men när jag började som nätmedborgare [länk] 2006 - så upplevde jag att förtalet på nätet [länk] var värre då. Det drabbade mig då och då på den tiden - men det är mera sällsynt idag - som jag upplever det.

Så... - Angela - stå på Dig och gå vidare ! ! !
20
Jo du Jocke då dyker upp som du behagar du med med ålderns rätt kan man tro - dock någon direkt tillit kan jag inte förvänta mej från dej tyvärr - var det på grund av att StafanRoger hade rätt som du uteblev i diskussionen om den norska rörelsen som skulle göra det kriminellt att kritisera feminism?
I så fall en tämligen taskig strategi. Vad var det du hade hört - var det bara en skröna så som man skulle kunna förvänta sej, eller ett aprilskämt i fel tid - eller har ditt minne bara svikit dej?
Det sista jag hörde vara att du inte ville förstöra helgen sedan vad du borta nån månad i det närmaste.
Jag till och med frågade Brunne som vet ett och annat om du på nått vis fått foten av den nya femoredaktionen här på sourze för ditt eviga tjat om Doris Lessing :-)

Nåja - så illa var det inte - det är bara att konstatera att du då du behagar visserligen diskret, men ändå undviker polemik med mej, och i övrigt är som vanligt lite njugg med att sträcka ut en hand m.m. lite långsint med andra ord och därmed inte bättre än femobrudarna här som hellre dunstar in i tapeten än att göra ett allvarligt försök att prata med deras inbillade fiender - alltså män!

Visst - klart att kramen från Angela inte behövde vara annat än en blåsning, men utgår man från det i alla lägen så kommer vi ingenstans.
Jag väljer att inte grotta ner mej i könskampen för kampens egen skull - jag är inte ett dugg road av den så som du, däremot tycker jag och vill ta chansen utan att lägga mej platt till närmande och förståelse om möjligheten så bara kan anas - och eftersom jag tror mej kunna bära besvikelsen så tar jag den risken.
24 Bizon: "Jo du Jocke då dyker upp som du behagar du med med ålderns rätt kan man tro - dock någon direkt tillit kan jag inte förvänta mej från dej tyvärr - var det på grund av att StafanRoger hade rätt som du uteblev i diskussionen om den norska rörelsen som skulle göra det kriminellt att kritisera feminism?"
Jag hänger inte med riktigt. Har StaffanRoger haft rätt en gång till, mot mig?
Det där med "kriminellt att kritisera feminism" är jag just på väg att kolla upp. Har på resa ej alltid internet.
För min del så är feminism fascism, kram eller "kyss på handen" för några decennier, eller ej! Och vill man kriminalisera feminism, eller dess statsdito, och lägga locket på för en "jämställd" manfråga, så är vi redan där, i princip alltså.
23 Som sagt, sakfrågan, och kanske inte bara personliga och likadana erfarenheter? Eller?
25 "Och vill man kriminalisera kritik mot feminism" skall det förstås vara på slutet.
JosefBoberg 23
Visst att ha intresse för sin omvärld, uttrycka åsikter och skriva om livet och våra erfarenheter kan inte ses som annat än önskvärt om vi därmed menar att detta tillför något till andra människor - så jångt är jag med.
Men att alltid göra detta i en nedlåtande jargong och aggressivt utnämna mannen som måltavla för inte något gott med sej.
Lägger vi därtill lögnaktiga påståenden om att den som har invändningar hur berättigade dom än må vara så är det uttryck för "hat" det gör inte saken bättre.

Klart att det inte heller är ok att hota någon - men att envist framhålla ett missförstånd fortfarande som hot när omständigheterna klargjorts och det visar sej att det inte har med hot att göra - vad är det?

- Vi kan ju förståss kalla det för yttrandefrihet - men det är ett utnyttjande av yttrandefriheten som knappast har målsättningen att förbättra några relationer.

Jag är inte överens med dej om att dessa artiklar är bra på annat sätt än att de avslöjar hur låg höjd det är på artikelförfattarnas ambitioner att göra annat än torgföra sina egna små hatobjekt.
Jocke 27
Ja jag förstod det :-)
Nej det är inte säkert att StaffanRoger har rätt - men han ansåg att det var något av en skröna med meningen att ytterligare smutskasta feminismen.
Så bra att du håller på att nysta i de där - det verkade faktiskt lite för skruvat för att man skulle kunna sätta någon tilltro till det - det sätter ju allt vad demokrati heter helt på ända - inte för att det skulle vara omöjligt, men lite väl grovt.

Det kom till min kännedom i närheten av första april - men bara det kan ses som misstänkt - haha, vilket aprilskämt! Så är det inte det...
"Jag är inte överens med dej om att dessa artiklar är bra på annat sätt än att de avslöjar hur låg höjd det är på artikelförfattarnas ambitioner att göra annat än torgföra sina egna små hatobjekt."

Bizon - "Smaken är som baken delad !"

Thats Life ! [länk]
29 Jag ber att få återkomma i ämnet, när jag vet mer.
30 Du dyker upp här och där Broberg, med namn och bild. Men hur du skall få den delade baken till enad rättning framåt? Kan du utveckla det?
Boberg 30
"Smaken är som baken delad" jaså så du menar alltså att dessa mycket avgörande förhållande mellan könen är en fråga om smak?

Nåja är dina synpunkter inte djupare än så så finns knappt någon orsak att bemöta dom.
Varför inte gå i par med SR, han har inte heller några högre ambitioner utom ibland då han skärper sej. Annars kan ni ju dela på huvudklapparna till ömsesidig förnöjelse.

Frågan är om du överhuvud taget har läst artiklarna - har du det så kan jag med fog påstå att dom varit väl sövande för dej.
men du får väl göra ett nytt försök nån gång då du är mer alert.
Fint Lasse i Gatan 31
Fria Tider skriver citat//Som antifeminism räknas följande åsikter enligt förslaget;
- Opposition mot feminism och jämlikhet.
- Vilja att återskapa en hierarkisk social ordning i vilken heterosexuella män är privilegierade.
- Opposition mot att avskaffa kategoriseringar baserade på kön, ras och sexuell läggning.//sc.

Inte för att jag ser något skäl till opposition mot jämlikhet, men könsmaktscentrerad statsfeminism där enbart homosexuella är privilegierade kan man gått protestera mot.

Inte tycker jag heller att den hierarkiska sociala ordningen bör utkristalliseras av andra skäl än kompetens - alltså ingen könskvotering beroende på biologiska omständigheter - endast just kompetens, fallenhet och kapacitet om så efterfrågas.

Ingen behöver ens opponera mot att avskaffa kategoriseringar baserade på kön, ras och sexuell läggning - det är omöjligt. En bög är en bög - denne skulle knappast vara glad att behöva bli påsatt av en flata som bara utgår från titulationen "hen" och skiter i det mentala tillståndet.
Eller hur ska det gå för bögen om vederbörande får smak för granlåten och insett sej vara lesbisk? Hut ska flatorna ta den inviten - låter sej verkligen alla nöja med vilket socialt kön som helst då hänsun bara får tas till benämningen hen utan att kriminalens långa arm börjar treva i trosor eller kalsonger - kanske en enhetlig kostymering av den så kallade grenen också anbefalls i den politiska korrekthetens namn.

Även detta "att återskapa" som omnämndes som andra punkt kan undras över - hur långt har det gått - har femosarna nu tagit makten - eller är det bara en falsk hotbild dom målar upp som försöker signalera att inkompetensen segrat?
En gammal beprövad krigslist som väl ingen går på i dagens upplysta och effektivitets orienterade värld som sätter lönsamheten främst.
Extremfeminism är en ond karikatyr av patriarkatet.  De-loop, Re-loop.  Jag förordar "Exit loop".

Illustration till idén:  [länk] .

Om det funkar så ska jag försöka visa bilden här, men tyvärr tror jag Sourze har spärrat så det inte fungerar - använd i så fall länken nyss.  Testar ändå (fixar om det inte fungerar i min arkivkopia på [länk] ):


Det är ytterst provocerande (för somliga) att en sjuttonåring kan skriva så mycket klokt.
Att sjuttonåringen dessutom är en ung kvinna är ytterst provocerande (för somliga).

När en åttioåring - man - skriver att han har haft stor hjälp i livet och karriären bara för att han föddes som pojke är det ytterst provocerande (för somliga).

Och de provocerade kan bara producera fnysningar och gnäll.

Vad är det som gör så ont i de män som inte vågar erkänna att de har haft fördelar av att vara född som pojke?
Kanske måste säga det självklara att alla loopar har goda argument för sig, annars skulle inga fastna i dem.
#37 Din gamle tjejtjusare... Visst skriver och uttrycker hon sig fint, Angela. Ger mig 17 på att hon är äldre än 17. I den åldern brukar dom kommunicera med grymtningar och "hon ba å han ba".
Men hon vill nog helst ha uppmuntran av de sina och vi gubbslem ska sitta och titta på när ungdomen rasar. :-)

I min värld är det kvinnorna som får all spons och uppmuntran, du StaffanRoger så jag har inte haft någon fördel att vara s.k. man, som vi gubbslem egentligen ska kallas.
37 Ja du provocerar genom din enfaldiga vinkling. Och din vägran att debattera sak, utan bara person. Kan förstå att du har fördel av ditt kön, så som du fjäskar!
Du kan ju fråga dig hur alla de tjugoåriga män som genom historien har offrats som kanonmat, (även genom kvinnliga statsledare), hur pass priviligierade de varit. Skäms!
Som kritisk till feminismen, anser jag att det främsta problemet med att den spårade ur, är manlig undfallenhet och inställsamhet.
Men det känns kanske bättre för dessa män att få bedömas som "överordnade"?
37
Staffan stolledräng - du pratar som du har förstånd till - varför deltar du inte i debatten med faktiska referenser?
Jag vet inget om den privilegierade värld du tydligen lever i - berätta lite är du snäll. jag är visserligen hyggligt bevandrad i överklasskulturens könsekonomi - men inte heller där inom familjen kan jag se att damerna är så förfördelade att dom behöver känna sej missnöjda.
Den värld som jag växt upp i har präglats av hårt arbete för brödfödan i kombination med ständiga hjälpinsatser till förmån för det svagare könets förverkligandebehov - du vet inte vad du talar om.
Hemmafruarna som man i dag från femosidan spottar på gjorde ett inte alls föraktligt jobb och skapade trygghet för barnen och rena välskötta hem.
Männen i grannskapen inklusive min far slet hårt för familjens försörjning - medelåldern som då gällde och fortfarande gäller i en jämförelse mellan kvinnor och män utföll till kvinnornas fördel - gör fortfarande fast i dag i och med att kvinnor ska ut i stressen och streberlivet så tappar dom livslängd och troligen även livskvalitet.

Jag är för jämställdhet så till vida att den bäst lämpade oavsett kön, sexuell läggning, "ras" eller etnisk bakgrund ska få jobbet eller vad behovet nu än gäller - under förutsättning att detta inte inkräktar på svensk lag, sedvänja och moral och därför kan ske i god vänskaplig anda - andra tvingande former av kulturexpansion måste få bekämpas under demokratiska former.

Lönekuvertens innehåll torde stå i paritet med den kapacitet lönen är betalning för på ett eller annat sätt - bäst vore det med en allmän likalönsprincip, men det motsätter sej de som tror sej förlora någon fördel på ett sådant system.

Som man skulle jag inte ha något emot att ha tjänat lika mycket som kvinnor - dessutom tror jag ingen vettig man skulle ha några invändningar mot att den kvinna dom bildat familj med skulle få samma inkomst som dom själva under förutsättning att deras var högre - ju bättre ekonomi familjen har dess enklare blir ju livet.
Leif #36
Hörde Karin Bojes Kalokain på radioteatern här om kvällen - kontrollsamhället var en för henne fullt skönjbar utveckling - och med tanke på hur lätt människor faller in i dessa självgenererande loopar som, så som vi nu ser så föredrar också jag "exit-loop", fast det är väl föga förvånande.

Detta i sin tur är orsaken till att jag avskyr femomaffians nya strategi - envägs "propagandagödsling", kommunikativt ointresse.
Känns som om dess förespråkare omfattas av en rädsla att om en ömsesidig dialog skulle få fäste, denna skulle hota den teoretisk uppammade genusdoktrin som deras världsbild ständigt kretsar kring.

Ja feminismen så som den nu gestaltats är verkligen en ond kraft.
Finns en staty av Karin Boye i Huddinge, som jag eftertänksamt stannat vid efter att ha läst hennes "Asar och alfer" i "Gömda land" (1924)  [länk] .  "Asar och alfer delar makten" och min kommentar...  [länk] .
Jo Leif 43
Hon är fantastisk!
Bara dessa ord;

Asar och alfer rådslog och delade jorden så:
åt asar allt som en hand kan ta och allt ett ord kan nå,
åt asar allt som är talat och all den tid som flytt -
åt alfer det som sedan är kvar: allt namnlöst nytt.

Med det förstår jag även det du pläderar för.

Inte så olikt det jag själv gömmer i mitt hjärta.
Inte undra på att hon inte orkade, hon var så tidig, hade det så tungt.  Bättre tidsanda i dag, fler förstår.

Lennart Lundwall #39
Varför är du så nedlåtande mot unga människor?

Jocke utsourzad #40
Nu gnäller du ingen!
Var hittar du den urspårade feminismen i Angelas krönikor? Eller i Malins krönikor?
Ingenstans!

Bizon #41
Du fantiserar tror jag:
"Hemmafruarna som man i dag från femosidan spottar på gjorde ett inte alls föraktligt jobb och skapade trygghet för barnen och rena välskötta hem.
Männen i grannskapen inklusive min far slet hårt för familjens försörjning"
1. Jag vill se "faktiska referenser" till de feminister som spottar på hemmafruar.
2. Såg du - eller hörde talas om - hemmafruar som misskötte hemmet, försummade sig själva, sina barn? Eller män som misskötte arbetet, söp upp hushållsakassan, misshandlade barn och fru?
Växte du upp i Bullerbyn?
Ja Leif 45 - kanske fler förstår, men är det tillräckligt många?
46
Nej du Staffan - hade du haft för vana att svara på frågor och tillmötesgå andra meddebattörers behov av saklighet så hade jag inte tvekat att ge dej det du önskar.
Men så mycket kan jag i alla fall säja dej att på "vår gata" med cirka 180 hushåll så fanns två kända alkisar som nog kunde supa upp lönen - en av mina klasskompisars farsa. Och en tant tvärs över gatan som inte hade några barn, men hundar som hon slog när hon var full.
Den första var periodare och normalt sett den mest skötsamma och noggranna person man kan tänka sej - perioderna varade ungefär en vecka och kunde dröja ett par månader innan nästa tog vid. Klart tragiskt för familjen men dom hade vant sej, och han var aldrig våldsam.
Hundarna hade också vant sej och dom hade tjock päls så dom tog inte så stor skada - men gubben hennes som hon hudsade då hon var nykter vande sej visst aldrig - han hängde sej i källaren.
Bizon #46

Det är inte för min skull jag skrev:
1. Jag vill se "faktiska referenser" till de feminister som spottar på hemmafruar.
Det är för din egen skull.
Visa att du inte bara fantiserar!
Det är väl inte bara jag som läser det du skriver.
46 Visst, kalla det gnäll, att ta upp manlig problematik, att män har varit kanonmat, är du på riktigt? Förmodligen inte.
Men du tycker det är OK att bara kvinnor gnäller, så att du kan känna dig överordnad?
Tycker den här signaturens självgoda femnistfjäsk liknar rätt mycket en tidigare här med dubbelnamn. Också helt utanför sakfrågan, med vurm för kvinnofjäsk med mansförakt OCH därmed inkluderande nedlåtande kvinnoförakt.
50 forts. Angela kallar sig feminist, och även Malins artiklar uppvisar en strikt feministisk kvinno/manssyn, redan i titeln.
Har du inte bättre koll på det StaffanRoger? Så du vet åt vilket håll du skall fjäska?
Det kan ju faktiskt annars bli fel, då det finns intelligenta kvinnor som ser igenom ditt verbala sol-och-vårande. Ända upp till Doris Lessing!
Har du f.ö. fått någon credit än från Angela eller Malin förresten? Du måste kanske smöra på bättre!
49
Nu är det nån som stollat till det för sej igen - ska du referera till dina egna inlägg och undra om ~det inte bara är du som läser det du skriver"?
Du vet mycket väl att hemmafruidealet har kritiserats skarpt i feministkretsar - dessutom har detta pågått länge.
Att kvinnor ska ut i arbetslivet och göra karriär är ett regelrätt krav från det hållet. Samhällsinstitutioner som dagis och förskolor är vad som ska möjliggöra den ekvationen. Fan är du född i farstun karl?
Livet i kött är som en öppen bok - men mååånga "läser" [länk] bara en sida [länk]
#53 Eleonore Pylman snackade i sådana metaforer. Sjöberg.
#39 Nedlåtande? Hallå i ögat - läser du inte innan du kommenterar? Jag skojar kanske lite med dig. Men bara lite - vem vill bli polisanmäld?
"53 - har du tränat länge på den där repliken?"

Ca två månader.
Bra Boberg 57
Kör stenhårt två månader till ska du se att den kommer att sitta som en smäck :-)
Ju #51
I #40 talar du om feminismen som "spårade ur".
Min fråga till dig i #46 var helt enkelt: "Var hittar du den urspårade feminismen i Angelas krönikor? Eller i Malins krönikor?"
Och jag svarade: Ingenstans!"
Det gläder mig att du inte säger emot på den punkten.
Bizon #52
1. Jag vill se "faktiska referenser" till de feminister som spottar på hemmafruar.
Jag ser ingen "faktisk referens".

Att kritisera och "spotta på", är det samma sak?
60
Birgitta Ohlsson, i Veckans affärer. "Hemmafrun hotar EU:s tillväxt. "[länk]
Men det är riktigt, hon spottar förstås inte på hemmafrun, denna är förstås förtryckt och hindras att yreksknega av sina män.
Där kommer spottandet, Ohlsson: "Vi kommer att få ett gubbarnas Jurassic park!" Män är gubbar, och djur, dinosaurier (känns det igen?) Djurgubbar?Reinfeldt kör med liknande stil: "Kvinnor hindras att arbeta heltid. fingret åt den starke mannen som hindrar den stackars svaga kvinnan.
Det är väl rimligt att båda jobbar, delar på jobben, som det passar familjen eller paren. Nu verkar kvinnor i allmänhet inte uppskatta hemmamän dock, så man kan ju undra var grundproblemet i arbetsfördelningen ligger...
Nej StaffanRoger 60 - det är inte samma sak - det förakt som streberfeminismen visat den naturliga kvinnorollen som närvarande mor kan däremot benämnas "att spotta på". Detta har bland annat resulterat i spädbarnsdagis och att nära nog nyförlösta kvinnor jagas tillbaka ut i förvärvslivet.
Har du reflekterat över varför det har blivit så i samhället av i dag? Knappast ett krav från patriarkatet vad det nu är för något?

Helt andra krafter styr människors liv - ju fler som är i vinstdrivande sysselsättning ju bättre för den räntabilitetskrävande kapitalmarknaden.
Samma sak på kort sikt vad gäller den importerade konsumtionskraften i form av understöd till invandrare utan naturlig motprestation.

Ju fler som konsumerar och ju snabbare löner och understöd/bidrag omsätts i konsumtion dess snabbare förräntas kapitalmarknadens investeringar till vinst - det är snabba klipp som gäller.

Feminismen är knappast en grön rörelse - den "vill ha allt genast". Kvinnans roll i konsumtionsprocessen är generellt sett en mycket avgörande faktor - inte minst genom det tillskott till hushållskassan som en förvärvsarbetande kvinna innebär. Men även som pådrivande konsumtionsfaktor i fråga om den flärd och många gånger överdriven lyx som många kvinnor lockas av och vill förverkliga.
Jag har nämnt kosmetikaindustrins kemotekniska produktsortiment som i ett vanligt varuhus tar upp nära nog lika stor plats som de betydligt glesare förekommande gubbdagisen Class Olsson.
Skillnaden är slående beträffande intresseområden - gubbdagisets inriktning ligger på att ordna tekniska småproblem för en bättre gemensam vardag för familjen.
Den kemisk-tekniska industrins kvinnoprodukter är inriktade på att skapa och tjäna på kvinnors allt sämre självförtroende.

Vill du ha några sakliga referenser så kan du ju alltid göra som jag gjort - gå ut i världen och se dej omkring.
Bizon
I denhär tråden har du betecknat oss som vill ha jämställdhet, och de ismen som du anser hänger ihop med det, för streberfeminism, femomaffia, könsmaktscentrerad statsfeminism, femosar och sourze har en femoredaktion med femobrudar. Vad du har hostat upp i andra trådar osagt.

Och några sakliga referenser finns givetvis inte. Har alla dina inbillade och verkliga måltavlor några namn? Vad har de sagt? Var någonstans?
Inga besked. Och du vill ha saklig och konstruktiv diskussion. När ska du börja?

På slutet skriver du: "Vill du ha några sakliga referenser så kan du ju alltid göra som jag gjort - gå ut i världen och se dej omkring."
Nu är du tillbaka i Bullerbyn igen - alla går ut, ser sig omkring och alla är överens om hur allting är.

63 Du efterlyste någon feminist som var emot hemmafrun, och jag gav en tydlig länk. Men det är som vanligt bland inte minst feminissarna. De vägrar kommentera saklighet och fakta.
Att feminismen vill ha jämställdhet är ju rent nonsens. Schyman: "Det är dags att gå från jmställdhet till feminism", är ju nästan retroaktivt ärlig här!

Vad gör feminismen åt den totalt försummade mansfrågan? De gör allt för att förhindra den, kallar den för kvinnohat t.o.m.!
Jag har också gett citat från en feminist som tydligt visar på detta, hur feminister av båda könen medelst har kämpar MOT den viktiga mansfrågan. Precis som StaffanRoger här.

Det finns mycket medvetethet hos feminisse mannen, mer än att ha kan stoltsera med att ses som "det överordnade könet".
Därför får du också svar på tal här, du svarslöse ickedebattören SR som intet har att komma med, utanför vad dina feministsystrar har lärt dig!
#63 SR är feminist. Nå det är vi väll alla? Att eftersträva jämlikhet? Än sen? Annars fick väl (här kommer en retsam klyscha) vi skapelsens herrar alltför många och tunga uppgifter lagda på våra späda axlar.

Ut med er i solen nu, genuskrigare. Gör som jag. Gilla olika.
Godförmiddag, hög som låg, kvinna och man - vilken underbar dag, i årets första nattvärme har björken utanför fönstret slagit ut sina musöron. Man mår så bra att fabrikation angående hat i alla dess former ter sig som enbart skrivbordsprojicering.

Då exploatörerna nekar att likställa orättvisa med jämställdhet, kommer
vi tyvärr vid sämre väder och humör återigen få återfall och fortsatt borra i varbölden.

Under minst 40 år som gått har hundratals statliga miljoner använts, till över 400 projekt vilka alla haft som mål att minska könssegregationen på den svenska arbetsmarknaden. Det finns även en 20-årig svensk lag som krävt att arbetsgivarna ska sträva mot en jämn fördelning mellan kvinnor och män i företagen. Initialt såg man en relativ förändring som efter år 2000 nästan gått i stå.

Varför, jo kvinnornas vilja är lika starka mot staten som mot männen, dom vill bestämma själva. Visserligen har kvinnorna utbildat ikapp sig männen, men på de högre nivåerna är lönerna enligt de förfördelade orättvisa. Förmodligen skulle situationen varit det omvända om kvinnorna historiskt sätt varit dominerande och därmed innehaft 30-40-årig erfarenhet. Då det gäller de lågavlönade är de äldsta kvinnorna och de yngsta männen mest konservativa i sina yrkesval.

En grundläggande faktor till kvinnornas generellt låga löner, (en i sig inte särskilt adekvat beskrivning då kvinnor har betydligt färre arbetstimmar) är, just den att kvinnorna är i sin starka vilja även är känsligare för konfrontationer som uppstår inom prestationsrelaterade yrken. Männen är betydligt tåligare och trots längre arbetslivskarriär inte tillnärmelsevis så stort antal arbetsplatser eller yrkeskategorier bakom sig då de går i pension. Om nu jag har fel i alltet, så kvinnor hav tröst. Staten kommer inte svika er. Regeringen har utlovat betydligt mer pengar för att kunna kontrollera hårdare att arbetsgivarna gör sina lönekartläggningar på rätt sätt.

"På rätt sätt" innefattas förmodligen inte av staten, som tolkningen mellan rättvis och jämlik lönesättning. Har jobbat i 44 år som bl.a. lärare och har aldrig sett två individer med exakt lika förutsättningar, eller med likvärdiga prestationer. Tur är väl det, men svårt för arbetsgivarna, då staten som kontrollerar verksamheterna finansierar sin polisiära verksamhet med skattemedel som kommer från den privata sektorn. Den statliga och kommunala verkar ju okontrollerad.
SR 63 - fint att du noterat att jag varierar mitt språk - det gör jag bara för att du som är så intresserad av det jag skriver inte ska vaggas in i villfarelsen att tro att jag bara stirrat mej blind på en enda av denna solkiga feminisms alla fläckar.
Nu tror jag inte att det har någon pedagogisk betydelse för dej då jag sedan länge insett att dina mansfientliga föreställningar sitter stenhårt gipsade tillsammans med din enögda femoindoktrinering.

Undrar om du reflekterat över varför du inte kan föra ett vettigt resonemang någon gång - bara svara rakt på någon av alla dessa otaliga frågor du fått - ja,,, visst förstår jag att det skulle vara för avslöjande för att din inte bara är ute på hal is utan även trampat igenom den och nu verkligen börjar få kalla fötter - och den enda kompensation du fått för din mansfientliga dumdristighet är några klappar från femobrudarna här på lilla skulten - håll till godo i brist på annat :-)

Du har ett flagrant sakfel i början på ditt inlägg 63 som åter visar att du fått det mesta om bockfoten - nej i denhär tråden har jag inte betecknat oss som vill ha jämställdhet, med all din luslästa upprepning - i den här tråden har jag betecknat er som inte vill ha jämställdhet med ord som "streberfeminism, femomaffia, könsmaktscentrerad statsfeminism, femosar m.m."

Dessutom har jag att döma av vissa av sourzeredaktionens inlägg kunnat konstatera att könsmatsfeminismen fått kraftig slagsida åt just det hållet med ständigt återkommande artiklar om hur sund det är om alla brudar och hur jävligt otäcka merparten av alla män är.

På senare tid har även sakliga invändningar och kritik av alltför enögd aggression mot vad män kan ha för sej betecknats som rasism riktad mot kvinnan som kön - ganska slående för övrigt beträffande de ofta sedda logikbristerna i femos tankemönster - hur kan att kritisera en ideologi vara rasism?

Samma sak med den så kallade antisemitismen - hur kan kritik mot den judiska staten israels ageranden i ockuperat land bli rasism?

Jag kritiserar inte tjejerna - jag kritiserar den enögda feministiska ideologin - och beträffande de observerade dåliga uppförandet som en del debattörer med feminina namn gör sej skyldiga till i kommentarsfälten så kritiserar jag inte deras eventuella könstillhörighet - jag kritiserar uppförandet som sådant.
Apropå att kvinnor ej alls så sällan är "illa ute"

”Dagens ris - Fy skäms Sverige !

Av ca två miljoner folkpensionärer är drygt hälften kvinnor - och ca 50 % av dom är ensamboende kvinnor som är fattigpensionärer = ca 500 000.

Att dom är det beror av att dom har ”ställt upp” mååånga år av sina liv som mödrar (dom ”skippade” att göra karriär till förmån för barnen) - för att ta hand om ”kottarna”, hem och hushåll = dom lönearbetade då bara deltid. Är det rimligt att Sverige - som ÄR ett av världens mest solventa länder - i efterhand skall STRAFFA dessa kvinnor för det - genom att bara tillåta dom att få en ”nödpension” ?

Dags NU för att ”sjösätta” ett 12-tusenkronorsparti ? - som skall ta strid för att bl a ALLA ensamboende pensionerade kvinnor SKALL äga RÄTT till 12 000 kr per månad efter skatt att leva på.” - slut citat härifrån [länk]
#63, Lelle, Lelle, om alla män vore feminister, vem skulle försvara alla kvinnliga antifeminister som inte får plats i Svelands sekteristiska och supersvens­ka innerstadsgäng? De som är ju kittet i vårt samhälle som drar lasset i tysthet. Deras värderingar borde vara mångfalt mer statssubventionerade än deras belackare som utbildat sig till allas "motståndsmän". Den som bara skulle våga knysta i föreläsningssalar och fakultet åker ut. Är det tänkbart att få se herr Lundwall helt utan kvinnlig erfarenhet, sitta på första bänk applåderandes alla statsfinansierade tasksparkar neråt? O.s.a.
Jocke
"Jag uppfattar detta fenomen, som kallas för feminism, som mycket farligt".
Det säger en mycket mäktig man, ryska ortodoxa kyrkans patriark Kirill, andlig ledare för 100 000 000 ryssar.
[länk]
Han polar med Putin!
Har du konverterat ännu?
Bizon #70

Du skriver: "dina mansfientliga föreställningar sitter stenhårt gipsade tillsammans med din enögda femoindoktrinering", "betecknat er som inte vill ha jämställdhet med ord som "streberfeminism, femomaffia, könsmaktscentrerad statsfeminism, femosar m.m.", "ständigt återkommande artiklar om hur sund det är om alla brudar och hur jävligt otäcka merparten av alla män är", "den enögda feministiska ideologin" och lite annat.
Försök vara saklig, konstruktiv! Det duger inte att bara kräva det av adnra.

De frågor du ställer utifrån dina skruvade tolkningar kan inte besvaras med mindre än att korrigera dina vanföreställningar om det du har läst - det är bara för tröttsamt.
Du får helt enkelt läsa på. I konstruktiv anda.
Varför inte börja med Lena Gemzöe: Feminism, på Bilda förlag 2002.
71 Ja skäms på dig Boberg, är det du själv, eller dina manliga förfäder som ordnat till det så här? Som slitit så att de dött i förtid, och lämnat dina stackars förmödrar att få leva längre, men utan makens vidare lön? Förutom då arvet hon oftast fick, medan barnen fick vänta!
Ditt inlägg påminner mig om detta:
"Kvinnor har alltid varit de huvudsakliga offren för krig. Kvinnor förlorar sina män, sina fäder, sina söner i strid" - Hillary Clinton
73 StaffanRoger, som vanligt svarslös om de sakfrågor han själv tagit upp, och fått svar på. Svara på det i stället, eller lägg ner.

2013-06-18 00:00 slängde Sourze sitt gamla forum, och öppnade ett nytt.  Detta arkiv är ett led i dokumentationen av Sourzes nu avslöjade men ej erkända politiska agenda.  Detta avslöjades i det gamla forumet som nu är borttaget av Sourze, men här för några år bakåt delvis räddat.

Referenser:  "Dynamisk Fångst" (Leif Erlingsson 2013-06-11), "Sourze förbjuder förklaringar" (Leif Erlingsson 2013-06-10).
Länk till ett särskilt signifikant men från Sourze utrensat inlägg:  Jante vs. Frihetsmänniska dialogen i Ovetenskapsparadigmet tråden.
Sedan 2013-05-07 är ett flertal gamla Sourze författare och forumister blockerade från att skriva på forumet.  Bl.a. undertecknad.  [Länk till denna tidpunkt.]

Detta är långt större än Sourze.  För ett antal år sedan studerade jag kommentarscensuren i DN där den i en artikel angripen person som i artikeln påstods inte kunna belägga sina påståenden gång på gång fick kommentarer där han just visade belägg för det han påstods inte kunna belägga bortrensade inom minuter.  Även andra som la in kommentarer med belägg för samma påståenden fick sina kommentarer omedelbart bortrensade.  Vid detta tillfälle satt jag och laddade om denna kommentarstråd hela tiden och sparade samt såg vad som rensades.  Har bloggat om det, se "Censurien på DN" från 2 juni 2009.
Vid den tiden var Sourze-rävarna helt omedvetna om slikt.
Vid den tiden var därför jag enligt den allmänna meningen på Sourze en ond person, det skrevs mycket negativt om mig.
Mycket medvetet har jag arbetat för att bilden av mig ska bli en annan, utan att någonsin ha backat i sak.
Det har lyckats.  Över förväntan.  Det är det som "är problemet".  Och "lösningen" blev att blockera ett antal debattörer.  Att rensa ut det gäng som börjat vakna.  Som alltså inte kan göra inlägg.

Forumister som fortfarande anses ofarliga kan dock tills deras status också ändras fortfarande öppna upp kommentarstrådarna till egna och andras artiklar med det enkla tricket att titta vilket siffertal som står som del av artikellänken, addera ett till detta tal, och stoppa in det i denna länk istället för nollorna:  http://www.sourze.se/forum/thread/00000000/page1

Men själv har jag nu den dokumentation jag behöver.  Jag gjorde det övertydligt vilka processer det här rör sig om.  Hela mitt Sourze projekt har handlat om att "röka ut" dessa krafter och energier.  De är nu mycket synliga.  Det är väldigt tydligt vad som inte får vara kvar på "fria" diskussionsforum.  Inget som verkligen visar hur vi begränsas i vårt tänkande från att skapa en bättre värld får finnas kvar.  Vi får INTE förstå hur vi kan göra oss oberoende av våra slavdrivare genom att vi själva kan skapa allt välstånd vi kan önska oss.

Allt Gott,
Leif Erlingsson
Länk till ett särskilt signifikant men från Sourze utrensat inlägg:  Jante vs. Frihetsmänniska dialogen i Ovetenskapsparadigmet tråden.
Se även Leif Erlingsson som det tidigare såg ut på gamla Sourze.se:

http://freedom.lege.net/Spegel_av_Leif_Erlingssons_Sourze_profil_med_artiklar/

Sparad kopia av gamla sidan http://www.sourze.se/__10707529_a.asp som inte längre finns kvar:
Leif Erlingsson
SKRIBENTPROFIL
Beskriv dig själv:  Tankebrytare
Antal bidrag:  12
Länkar:
http://lege.net/
http://blog.lege.net/
http://leiferlingsson.lege.net/
http://leiferlingssonsartiklar.lege.net/
http://freedom.lege.net/Leif_Erlingsson/
http://lege.net/Leif_Erlingsson_efter_20130216/
E-post:  leif@lege.net
Sysselsättning:  Holistisk detektiv
Intressen:  Förstå
Brinner för:  Hela det nu
Brinner inte för:  Förtryck
Varför jag läser och/eller skriver på Sourze:  Jag är vilseledaren, som förvirrar dig till att tänka själv.
Vill jag säga till Sourze läsare:  Mitt och ditt ansvar är att vara autentiska, att leva och att kommunicera.  Att vara levande.  Politisk korrekthet är motsatsen till att plocka russinen ur alla ideologier, religioner, tankesystem för att uttrycka sin egen sanning.  Om en sionist eller nazist eller marxist eller scientolog eller mormon säger en sanning så är den lika sann som om din mamma säger den.  Sanning kan aldrig smittas.  Den som säger något annat sysslar med hjärntvätt, antagligen för att han/hon är hjärntvättad.  Det har vi alla varit.
Favoritskribent på Sourze:  Michael Delavante
Jag rekommenderar
Bok:
  The Source Field Investigations, David Wilcock
Musik:  We Want Your Soul, Freeland, Peace Not War, Vol 2
Film:  Eyes Wide Shut (1999)

Länk till nuvarande Sourze:  http://sourze.se/ .