Kopia av gamla Sourze Forum diskussionstråden [Ingen Artikel!] Falskt medvetande

Länk hit:
http://freedom.lege.net/Falskt_medvetande/Sourze_style.html .
Falskt medvetande

Det finns ett slags - som det antas - "sunda förnufts" medvetande som i själva verket är ett falskt medvetande.  Detta kan lättare förstås utifrån Ola Alexander Frisk, "Så knullar staten Din själ - Del 2 - Sektion II", s. 37:
Två hinder som beror på nätverksefekten
För att komma vidare är det bättra att använda begreppet system - istället för en tunna.  Vi blir födda in i ett system - som de som har mest nytta av säger är det enda möjliga - och när detta system är det enda - kan vi inte jämföra med något och förstå att det är ett system - vi blir därför lurade till att tro att deras system, som vi tvingas leva i, är det enda möjliga.  Och så säger de förstås att deras system:  är en standard för att det är en standard, för att det är en standard, för att det är en standard.  Det är just förtryckarnas brist på argument som avslöjar dem - glöm det inte.
        Nätverkseffekten är ett grundläggande sammanhang som kan beskrivas med:  att när det bara finns några få som förstår något finns det få möjligheter att utnyttja denna förståelse;  medan när det finns många som förstår samma sak finns det många möjligheter att använda sig av samma insikt.  Alltså, även om det kan vara betydelsefullt för en enda människa att, fatta att dynamik är möjligt att greppa tankemässigt, är det först när många förstår samma sak som det kan bli verkligt betydelsefullt.

Propagandan är verkligare än verkligheten
I och med att de religiösa dogmerna lärs ut som sanning, förnuft och vetenskap, i skolan och på universitet, blir de religiösa dogmerna den gällande standarden för sanning, förnuft och vetenskap.  Det spelar därför ingen roll vad som verkligen är sanning, förnuft och vetenskap - det är vad som är den etablerade standarden säger som gäller.  Det är därför som propagandan kan vara verkligare än verkligheten i det västerländska tänkandet.  Det spelar ingen roll hur det faktiskt är - det enda som spelar någon roll är vad den politiska elitens propaganda påstår och vad den akademiska sekten säger.

Den akademiska fällan
I och med att den akademiska sekten är till för att skydda kyrkans förbud mot att vi tankemässigt kan förstå, hur vi kan ta ett nästa steg; är det givetvis så att alla ord och begrepp som den akademiska sekten har till för att utesluta dynamisk förståelse.  Med andra ord om du använder den akademiska sektens beskrivningar av världen, och deras begrepp, hamnar du automatiskt; i den akademiska fällan, som enbart kan skildra en statisk lydnadsvärld.  Och eftersom den akademiska sektens ord är standard, för tillfället, blir den statiska lydnadsvärlden den enda möjliga.
(Boken kan i sin helhet hämtas digitalt från:  http://www.staten.co.nr/  [länk] .)
1 Imponerande! Jag menar att du kan skriva i rött här, och med indragna stycken och allt! Kan ej själv sånt.
Däremot kan jag tänka själv, och det gör jag genom att inte hänge mig för mycket åt långa, upprepade, småtråkiga och andras personliga funderingar, hos folk jag ej känner.
Även om det ligger något i en del du skriver, så skymmer träden hela skogen (eller hur det nu hette!)
Och en del blir väldigt flummigt...
Jocke - anhåller om att få instämma -i stort sett i varje ord.
Jag tror att alla instämmer till hundra procent med Jocke i det här fallet.
2013-06-18 00:00 slängde Sourze sitt gamla forum, och öppnade ett nytt.  Detta arkiv är ett led i dokumentationen av Sourzes nu avslöjade men ej erkända politiska agenda.  Detta avslöjades i det gamla forumet som nu är borttaget av Sourze, men här för några år bakåt delvis räddat.

Referenser:  "Dynamisk Fångst" (Leif Erlingsson 2013-06-11), "Sourze förbjuder förklaringar" (Leif Erlingsson 2013-06-10).
Länk till ett särskilt signifikant men från Sourze utrensat inlägg:  Jante vs. Frihetsmänniska dialogen i Ovetenskapsparadigmet tråden.
Sedan 2013-05-07 är ett flertal gamla Sourze författare och forumister blockerade från att skriva på forumet.  Bl.a. undertecknad.  [Länk till denna tidpunkt.]

Detta är långt större än Sourze.  För ett antal år sedan studerade jag kommentarscensuren i DN där den i en artikel angripen person som i artikeln påstods inte kunna belägga sina påståenden gång på gång fick kommentarer där han just visade belägg för det han påstods inte kunna belägga bortrensade inom minuter.  Även andra som la in kommentarer med belägg för samma påståenden fick sina kommentarer omedelbart bortrensade.  Vid detta tillfälle satt jag och laddade om denna kommentarstråd hela tiden och sparade samt såg vad som rensades.  Har bloggat om det, se "Censurien på DN" från 2 juni 2009.
Vid den tiden var Sourze-rävarna helt omedvetna om slikt.
Vid den tiden var därför jag enligt den allmänna meningen på Sourze en ond person, det skrevs mycket negativt om mig.
Mycket medvetet har jag arbetat för att bilden av mig ska bli en annan, utan att någonsin ha backat i sak.
Det har lyckats.  Över förväntan.  Det är det som "är problemet".  Och "lösningen" blev att blockera ett antal debattörer.  Att rensa ut det gäng som börjat vakna.  Som alltså inte kan göra inlägg.

Forumister som fortfarande anses ofarliga kan dock tills deras status också ändras fortfarande öppna upp kommentarstrådarna till egna och andras artiklar med det enkla tricket att titta vilket siffertal som står som del av artikellänken, addera ett till detta tal, och stoppa in det i denna länk istället för nollorna:  http://www.sourze.se/forum/thread/00000000/page1

Men själv har jag nu den dokumentation jag behöver.  Jag gjorde det övertydligt vilka processer det här rör sig om.  Hela mitt Sourze projekt har handlat om att "röka ut" dessa krafter och energier.  De är nu mycket synliga.  Det är väldigt tydligt vad som inte får vara kvar på "fria" diskussionsforum.  Inget som verkligen visar hur vi begränsas i vårt tänkande från att skapa en bättre värld får finnas kvar.  Vi får INTE förstå hur vi kan göra oss oberoende av våra slavdrivare genom att vi själva kan skapa allt välstånd vi kan önska oss.

Allt Gott,
Leif Erlingsson
Länk till ett särskilt signifikant men från Sourze utrensat inlägg:  Jante vs. Frihetsmänniska dialogen i Ovetenskapsparadigmet tråden.
Se även Leif Erlingsson som det tidigare såg ut på gamla Sourze.se:

http://freedom.lege.net/Spegel_av_Leif_Erlingssons_Sourze_profil_med_artiklar/

Sparad kopia av gamla sidan http://www.sourze.se/__10707529_a.asp som inte längre finns kvar:
Leif Erlingsson
SKRIBENTPROFIL
Beskriv dig själv:  Tankebrytare
Antal bidrag:  12
Länkar:
http://lege.net/
http://blog.lege.net/
http://leiferlingsson.lege.net/
http://leiferlingssonsartiklar.lege.net/
http://freedom.lege.net/Leif_Erlingsson/
http://lege.net/Leif_Erlingsson_efter_20130216/
E-post:  leif@lege.net
Sysselsättning:  Holistisk detektiv
Intressen:  Förstå
Brinner för:  Hela det nu
Brinner inte för:  Förtryck
Varför jag läser och/eller skriver på Sourze:  Jag är vilseledaren, som förvirrar dig till att tänka själv.
Vill jag säga till Sourze läsare:  Mitt och ditt ansvar är att vara autentiska, att leva och att kommunicera.  Att vara levande.  Politisk korrekthet är motsatsen till att plocka russinen ur alla ideologier, religioner, tankesystem för att uttrycka sin egen sanning.  Om en sionist eller nazist eller marxist eller scientolog eller mormon säger en sanning så är den lika sann som om din mamma säger den.  Sanning kan aldrig smittas.  Den som säger något annat sysslar med hjärntvätt, antagligen för att han/hon är hjärntvättad.  Det har vi alla varit.
Favoritskribent på Sourze:  Michael Delavante
Jag rekommenderar
Bok:
  The Source Field Investigations, David Wilcock
Musik:  We Want Your Soul, Freeland, Peace Not War, Vol 2
Film:  Eyes Wide Shut (1999)

Länk till nuvarande Sourze:  http://sourze.se/ .