Kopia av gamla Sourze Forum diskussionstråden "Ensam i mitt hörn står jag"

Länk hit:
http://freedom.lege.net/Ensam_i_mitt_horn_star_jag/Sourze_style.html .
Mobbning är uppenbarligen inte enkelt att åtgärda. Också jag har blivit utsatt för det. Gör mitt bästa för att bekämpa det. Vi får hjälpas åt.
Ett av de viktigaste temana i Harry Potter böckerna är Mugglare (människor som avsnörpt sig från förmåga att skapa) som förtrycker Trollkarlar (människor som tillåter sig att skapa).  Författaren har på djupet förstått vår verklighet.  För att kunna skapa i "mugglarvärlden" = vår värld, så måste man vara universalgeni.  Man måste själv såväl kunna tänka dynamiskt = vara kreativ, kunna tänka analytiskt = standard IQ, och dessutom själv kunna lösa praktiska problem = vara händig och dessutom ha tillgång till nödvändiga resurser.  Om man inte är ett sådant universalgeni utan vill ha samarbete med andra som kan komplettera ens förmågor och styrkor där man själv har svagheter, då är man rökt i "mugglarvärlden" = vår värld.

Sedan finns det antagligen även i verkligheten liksom i Harry Potter böckerna en hemlig "trollkarlsvärld".  I böckerna blir Harry Potter så småningom introducerad dit.  Men det är alls inte okomplicerat och det förekommer där dramer långt över "mugglarvärldens" föreställningsförmåga.

Författaren till böckerna vet nog precis vad det är hon beskrivit, och jag tror för min det att det är den verkliga verkligheten.  Omskriven i sagans form.


Och precis som i den sagan, så blir de som ser den större bilden ganska marginaliserade.  Som här på Sourze, där många har skrivit om upplevelser utöver det i allmänhet bekräftade, och ständigt mötts med hån.  Detta börjar vi med redan gentemot barnen, som ofta ser mer än "vår värld".  Som jag uttryckt på min detektivsida:
Ett av de grövsta övergreppen som tänkas kan begås kontinuerligt i vår egen kultur, i vårt eget land, av välmenande men själv likadant som barn obekräftade vuxna - pedagoger och föräldrar.  Jag avser förtrycket och undertryckandet - icke bekräftandet - av barnens upplevelser och intryck från andra dimensioner och kanske rentav av intradimensionella existenser.  "Fantasier", avfärdas allt sådant med.  För att den vuxna en gång själv avfärdats så.  Vilket leder till ständigt nya blinda generationer.  Jag själv är en sådan blind människa.  Vi kanske är fler?  Ett sådant icke-bekräftande kan leda till allvarliga psykiatriska problem.  Och världen är ju galen.
(Leif Erlingsson 2009-11-20  [länk] .)
2013-06-18 00:00 slängde Sourze sitt gamla forum, och öppnade ett nytt.  Detta arkiv är ett led i dokumentationen av Sourzes nu avslöjade men ej erkända politiska agenda.  Detta avslöjades i det gamla forumet som nu är borttaget av Sourze, men här för några år bakåt delvis räddat.

Referenser:  "Dynamisk Fångst" (Leif Erlingsson 2013-06-11), "Sourze förbjuder förklaringar" (Leif Erlingsson 2013-06-10).
Länk till ett särskilt signifikant men från Sourze utrensat inlägg:  Jante vs. Frihetsmänniska dialogen i Ovetenskapsparadigmet tråden.
Sedan 2013-05-07 är ett flertal gamla Sourze författare och forumister blockerade från att skriva på forumet.  Bl.a. undertecknad.  [Länk till denna tidpunkt.]

Detta är långt större än Sourze.  För ett antal år sedan studerade jag kommentarscensuren i DN där den i en artikel angripen person som i artikeln påstods inte kunna belägga sina påståenden gång på gång fick kommentarer där han just visade belägg för det han påstods inte kunna belägga bortrensade inom minuter.  Även andra som la in kommentarer med belägg för samma påståenden fick sina kommentarer omedelbart bortrensade.  Vid detta tillfälle satt jag och laddade om denna kommentarstråd hela tiden och sparade samt såg vad som rensades.  Har bloggat om det, se "Censurien på DN" från 2 juni 2009.
Vid den tiden var Sourze-rävarna helt omedvetna om slikt.
Vid den tiden var därför jag enligt den allmänna meningen på Sourze en ond person, det skrevs mycket negativt om mig.
Mycket medvetet har jag arbetat för att bilden av mig ska bli en annan, utan att någonsin ha backat i sak.
Det har lyckats.  Över förväntan.  Det är det som "är problemet".  Och "lösningen" blev att blockera ett antal debattörer.  Att rensa ut det gäng som börjat vakna.  Som alltså inte kan göra inlägg.

Forumister som fortfarande anses ofarliga kan dock tills deras status också ändras fortfarande öppna upp kommentarstrådarna till egna och andras artiklar med det enkla tricket att titta vilket siffertal som står som del av artikellänken, addera ett till detta tal, och stoppa in det i denna länk istället för nollorna:  http://www.sourze.se/forum/thread/00000000/page1

Men själv har jag nu den dokumentation jag behöver.  Jag gjorde det övertydligt vilka processer det här rör sig om.  Hela mitt Sourze projekt har handlat om att "röka ut" dessa krafter och energier.  De är nu mycket synliga.  Det är väldigt tydligt vad som inte får vara kvar på "fria" diskussionsforum.  Inget som verkligen visar hur vi begränsas i vårt tänkande från att skapa en bättre värld får finnas kvar.  Vi får INTE förstå hur vi kan göra oss oberoende av våra slavdrivare genom att vi själva kan skapa allt välstånd vi kan önska oss.

Allt Gott,
Leif Erlingsson
Länk till ett särskilt signifikant men från Sourze utrensat inlägg:  Jante vs. Frihetsmänniska dialogen i Ovetenskapsparadigmet tråden.
Se även Leif Erlingsson som det tidigare såg ut på gamla Sourze.se:

http://freedom.lege.net/Spegel_av_Leif_Erlingssons_Sourze_profil_med_artiklar/

Sparad kopia av gamla sidan http://www.sourze.se/__10707529_a.asp som inte längre finns kvar:
Leif Erlingsson
SKRIBENTPROFIL
Beskriv dig själv:  Tankebrytare
Antal bidrag:  12
Länkar:
http://lege.net/
http://blog.lege.net/
http://leiferlingsson.lege.net/
http://leiferlingssonsartiklar.lege.net/
http://freedom.lege.net/Leif_Erlingsson/
http://lege.net/Leif_Erlingsson_efter_20130216/
E-post:  leif@lege.net
Sysselsättning:  Holistisk detektiv
Intressen:  Förstå
Brinner för:  Hela det nu
Brinner inte för:  Förtryck
Varför jag läser och/eller skriver på Sourze:  Jag är vilseledaren, som förvirrar dig till att tänka själv.
Vill jag säga till Sourze läsare:  Mitt och ditt ansvar är att vara autentiska, att leva och att kommunicera.  Att vara levande.  Politisk korrekthet är motsatsen till att plocka russinen ur alla ideologier, religioner, tankesystem för att uttrycka sin egen sanning.  Om en sionist eller nazist eller marxist eller scientolog eller mormon säger en sanning så är den lika sann som om din mamma säger den.  Sanning kan aldrig smittas.  Den som säger något annat sysslar med hjärntvätt, antagligen för att han/hon är hjärntvättad.  Det har vi alla varit.
Favoritskribent på Sourze:  Michael Delavante
Jag rekommenderar
Bok:
  The Source Field Investigations, David Wilcock
Musik:  We Want Your Soul, Freeland, Peace Not War, Vol 2
Film:  Eyes Wide Shut (1999)

Länk till nuvarande Sourze:  http://sourze.se/ .