Kopia av gamla Sourze Forum diskussionstråden En dåres lördagskrönika

Länk hit:
http://freedom.lege.net/En_dares_lordagskronika/Sourze_style.html .
Mycket text,men liten verkstad,men för all del,det glimmar till emellanåt! - Lite splittrat budskap,kunde räckt till flera artiklar! - Verkar som när Du väl börjat,skulle allt som fanns ut på en gång! - Var det likadant med boken Du skrev,är det inte att undra på med refuserandet! - I all välmening,och med vänlig hälsning!
#1: Käre Jan! Tack för ditt svar och din välmening med hälsning. Dock upplever jag ditt inlägg lite motsägelsefullt. I ena meningen säger du att det är lite verkstad i min digra text - i den andra säger du att mitt budskap är splittrat och räckande till flera artiklar... Är min verkstad för liten eller för stor?

Och allt ska ut på en gång... Ja, jag kan väl bara peka på min oförmåga att lära in det småskaligt akademiska förhållningssättet där man är strikt förbjuden att dra några bredare slutsatser och "hålla sig till ämnet". Dock kan jag inte uppleva att jag på något sätt avviker från huvudfrågan. Men det kanske är för att jag är en dåraktig människa som vill slå sönder alla de för mig förhatliga tankesätt som jag upplever ligger till grund för just splittring och oförmåga att "se hela bilden". Ungefär som min artikels nämnda tekniker som inte vill se konsekvenserna av sina handlingar, lika lite som militären vill se sin fiende som en människa av kött och blod; kanske en älskad son, bror, far eller kamrat.

Och vad gäller min bok kan du ju köpa den på länk

[länk].

Läs den innan du spekulerar i varför jag blir refuserad, tack!

Men det skulle väl vara för mycket begärt att tvinga någon att läsa något som inte är sanktionerat av den härskande kultureliten? Jag menar, alla har ju samma möjligheter som Zlatan att göra PR för sina alster, eller hur? För all del, låt inte mig störa idyllen, fortsätt sova och ta ingen notis om mitt raljerande. Världen är ju rosenröd och rättvist och vist förvaltad av styrande som har vårt bästa för ögonen, eller hur?

I all välmening och med lika vänlig hälsning tillbaka.
Och för de som vill höra någon annans uppfattning om min debutroman:

[länk]
Ledsen att behöva konstatera att Du verkar känna Dig tvungen att gå till motangrepp på min kritik! - Det kanske inte är storleken på "verkstaden" som är avgörande,utan splittringen i för många "avdelningar" på densamma! - Angående Din "oförmåga",är det kanske så,att konsekvensbeskrivning i alla sammanhang,är svårt att ta till sig! - Man handlar ofta tanklöst, utan att tänka på vad resultatet kan bli! - "stormen som bidat sin tid" tycker jag stämmer rätt väl överens med "allt som fanns ut på en gång" - Kanske låg det trotsallt något i inlägg 1? - om nu att"se hela bilden"eller som jag skulle kalla det,konsekvensbeskrivning är Din mission så låt inte mig störa Ditt värv! - Mvh.
Anders Braune 2012-05-19 11:54 #2 [länk] :
jag kan väl bara peka på min oförmåga att lära in det småskaligt akademiska förhållningssättet där man är strikt förbjuden att dra några bredare slutsatser och "hålla sig till ämnet".
De som vägrar tillämpa "ämnesövergripande arbetssätt"  [länk]  kan ej se bortom Plattlandets  [länk]  rätlinjiga logik, kan ej varsebli fenomen vars förståelse kräver en korsbefruktad förståelse från flera områden.

Ett exempel ges av uppfinnaren Robert Godes på Brillion Energy Corporation i Berkeley, Kalifornien, som säger att för att förstå styrda elektronfångarreaktioner eller alltså phonon-modererade vätereaktioner [phonon-modererade:  rått sagt, man skakar materialet] eller alltså CECR, vilket innan full förståelse för fenomenet fanns brukade kallas "kall fusion", så krävs, säger han, korsbefruktad förståelse från flera olika discipliner inkl. mekanik, materialvetenskap, elektronik, molekylär- och kvantkemi, kvantmekanik, och astrofysik.  Roberts egen unika bakgrund har naturligtvis gett honom dessa akademiska bakgrunder och därför möjlighet att sätta samman allt detta.  Två år i Etiopien har dessutom gett honom drivkraft att vilja finna energilösningar som alla har råd med.  (Läs gärna mer om just detta ämne på  [länk] .)

PS:  Redan 1978 kunde på Harward universitetet professor Ruggero Maria Santilli under finansiering från det amerikanska energidepartementet teoretiskt visa varför det med resonans är enkelt att trigga en tidigare okänd klass fenomen i atomkärnor och varför detta inte strider mot det man tidigare visste.  Ruggero Maria Santilli kunde skaka på ett kristallgitter så att neutroner ombildas till protoner och elektroner, och nån liten antineutrino.  Denna teori är Hadronic Mechanics.  Hadronic Mechanics och dess konsekvenser kullkastar hela det nuvarande ovetenskapsparadigmet.  Utan att bryta mot några termodynamiska lagar och med full förklaring varför det inte gör det så blir fri energi och transmutation - den vetenskap som förr kallades Alkemi - fullt teoretiskt förklarad.

Trots att professor Santilli hade pågående finansiering från DOE för sin forskning så organiserades på Harward ett motstånd av fysikerna S. Coleman, S. Weinberg och S. Glashow som lyckades stoppa professor Santillis forskning.  Motsvarande motstånd organiserades på andra universitet där professor Santilli ville föreläsa, även fast han erbjöd sig att komma på egen bekostnad.  Princeton, the IAS, the Lengaro laboratory i Italien, the Italian National Laboratories i Frascati o.s.v..  Listan fortsätter.

Antagligen var dessa fysiker plattlänningar som var rädda att bli sammanblandade med sådana multidimensionella - mer än 2 dimensioner!!! - som professor Ruggero Maria Santilli och hans sanningar!  (Själv länkade jag till Santilli från min "Fantasikrisen" 2007-12-05  [länk] .)
#4: Nå, motangrepp är väl lite mycket sagt, och om det är så mitt genmäle uppfattats av dig kanske anledningen finns att finna hos dig.

Jag bara motsatte mig dina slutsatser. Den första, som med förlov sagt kan uppfattas som en "liten knäpp på näsan", och den andra; där du upplever mitt budskap splittrat.

Jag tycker väl, att man i argumentationens namn, får lov att bestrida sin samtalspartners slutsatser. Eller skulle jag kanske ha sagt: "Ja, du Jan, du har ta mig tusan rätt! Det är mycket text och lite verkstad och resultatet blev splittrat.. Tänk att jag inte såg det från början!

Jag undrar vad det är du inte förstår med min artikel och om jag kan hjälpa dig på något sätt?

Tack, Leif, för ditt inlägg.

Jag är en dilletant i det att jag aldrig orkat ta till mig någon "högre bildning", åtminstone inte så den serveras på instituten. En fri själ och något av en enstöring har jag förkovrat mig utan tanke på poäng eller betyg.

Det gör att jag kanske har lättare att ta till mig information på det sätt du beskriver i dina länkar. Tråkigt dock för en man som Santilli.
Det säkraste tecknet på att ett geni är på väg att äntra scenen är att alla medelmåttorna redan gaddat ihop sig mot honom.

Kanske vad man kallar "tröst för lejonhjärtan", eller vad tror du?
Anders, inte heller jag har förkovrat mig för betyg utan för att förstå.  Instämmer, det är "tröst för lejonhjärtan" när medelmåttorna gaddar ihop sig.  Hade man inte varit ett hot mot deras makt, pengar och status, så hade de inte brytt sig.  Så det är just ett kvitto på att man skrämmer de dummaste och mest okunniga, när de gaddar ihop sig.  Just de som manipulerats till de höga positionerna för att de är så lättmanipulerade, vilket de ju har fått bevisa genom att konsekvent genom inbillningssystemet ha fått högsta resultat i alla dessa tester som är till för att verifiera detta.

Tyckte om att läsa din text, "tonen", humorn i den gjorde mig på gott humör, tack!
#9: Tack själv! Glädjande att ha gjort någon på gott humör.
Jag vill ju skriva för att beröra...
2013-06-18 00:00 slängde Sourze sitt gamla forum, och öppnade ett nytt.  Detta arkiv är ett led i dokumentationen av Sourzes nu avslöjade men ej erkända politiska agenda.  Detta avslöjades i det gamla forumet som nu är borttaget av Sourze, men här för några år bakåt delvis räddat.

Referenser:  "Dynamisk Fångst" (Leif Erlingsson 2013-06-11), "Sourze förbjuder förklaringar" (Leif Erlingsson 2013-06-10).
Länk till ett särskilt signifikant men från Sourze utrensat inlägg:  Jante vs. Frihetsmänniska dialogen i Ovetenskapsparadigmet tråden.
Sedan 2013-05-07 är ett flertal gamla Sourze författare och forumister blockerade från att skriva på forumet.  Bl.a. undertecknad.  [Länk till denna tidpunkt.]

Detta är långt större än Sourze.  För ett antal år sedan studerade jag kommentarscensuren i DN där den i en artikel angripen person som i artikeln påstods inte kunna belägga sina påståenden gång på gång fick kommentarer där han just visade belägg för det han påstods inte kunna belägga bortrensade inom minuter.  Även andra som la in kommentarer med belägg för samma påståenden fick sina kommentarer omedelbart bortrensade.  Vid detta tillfälle satt jag och laddade om denna kommentarstråd hela tiden och sparade samt såg vad som rensades.  Har bloggat om det, se "Censurien på DN" från 2 juni 2009.
Vid den tiden var Sourze-rävarna helt omedvetna om slikt.
Vid den tiden var därför jag enligt den allmänna meningen på Sourze en ond person, det skrevs mycket negativt om mig.
Mycket medvetet har jag arbetat för att bilden av mig ska bli en annan, utan att någonsin ha backat i sak.
Det har lyckats.  Över förväntan.  Det är det som "är problemet".  Och "lösningen" blev att blockera ett antal debattörer.  Att rensa ut det gäng som börjat vakna.  Som alltså inte kan göra inlägg.

Forumister som fortfarande anses ofarliga kan dock tills deras status också ändras fortfarande öppna upp kommentarstrådarna till egna och andras artiklar med det enkla tricket att titta vilket siffertal som står som del av artikellänken, addera ett till detta tal, och stoppa in det i denna länk istället för nollorna:  http://www.sourze.se/forum/thread/00000000/page1

Men själv har jag nu den dokumentation jag behöver.  Jag gjorde det övertydligt vilka processer det här rör sig om.  Hela mitt Sourze projekt har handlat om att "röka ut" dessa krafter och energier.  De är nu mycket synliga.  Det är väldigt tydligt vad som inte får vara kvar på "fria" diskussionsforum.  Inget som verkligen visar hur vi begränsas i vårt tänkande från att skapa en bättre värld får finnas kvar.  Vi får INTE förstå hur vi kan göra oss oberoende av våra slavdrivare genom att vi själva kan skapa allt välstånd vi kan önska oss.

Allt Gott,
Leif Erlingsson
Länk till ett särskilt signifikant men från Sourze utrensat inlägg:  Jante vs. Frihetsmänniska dialogen i Ovetenskapsparadigmet tråden.
Se även Leif Erlingsson som det tidigare såg ut på gamla Sourze.se:

http://freedom.lege.net/Spegel_av_Leif_Erlingssons_Sourze_profil_med_artiklar/

Sparad kopia av gamla sidan http://www.sourze.se/__10707529_a.asp som inte längre finns kvar:
Leif Erlingsson
SKRIBENTPROFIL
Beskriv dig själv:  Tankebrytare
Antal bidrag:  12
Länkar:
http://lege.net/
http://blog.lege.net/
http://leiferlingsson.lege.net/
http://leiferlingssonsartiklar.lege.net/
http://freedom.lege.net/Leif_Erlingsson/
http://lege.net/Leif_Erlingsson_efter_20130216/
E-post:  leif@lege.net
Sysselsättning:  Holistisk detektiv
Intressen:  Förstå
Brinner för:  Hela det nu
Brinner inte för:  Förtryck
Varför jag läser och/eller skriver på Sourze:  Jag är vilseledaren, som förvirrar dig till att tänka själv.
Vill jag säga till Sourze läsare:  Mitt och ditt ansvar är att vara autentiska, att leva och att kommunicera.  Att vara levande.  Politisk korrekthet är motsatsen till att plocka russinen ur alla ideologier, religioner, tankesystem för att uttrycka sin egen sanning.  Om en sionist eller nazist eller marxist eller scientolog eller mormon säger en sanning så är den lika sann som om din mamma säger den.  Sanning kan aldrig smittas.  Den som säger något annat sysslar med hjärntvätt, antagligen för att han/hon är hjärntvättad.  Det har vi alla varit.
Favoritskribent på Sourze:  Michael Delavante
Jag rekommenderar
Bok:
  The Source Field Investigations, David Wilcock
Musik:  We Want Your Soul, Freeland, Peace Not War, Vol 2
Film:  Eyes Wide Shut (1999)

Länk till nuvarande Sourze:  http://sourze.se/ .