Kopia av gamla Sourze Forum diskussionstråden Drottning Silvia anmäler tidningar för publicering av omdebatterad bild

Länk hit:
http://freedom.lege.net/Drottning_Silvia_anmaler_tidningar_for_publicering_av_omdebatterad_bild/Sourze_style.html .
Det enda som kan fria Elisabeth Ohlson Wallin rättsligt, är att collaget mot alla odds bedöms som ett konstverk. Om bara bilden på Silvia hade publicerats efter att ha ryckts loss från kontexten vore det konstnärliga värdet noll i stället för noll + - noll. Min egen bedömning av henne som konstnär grundar sig i första hand på en mediahora som klipper och klistrar. Med sådan framgång att bildbyrån Scanpix från vilken hon köpte bilderna för att göra "Pizzacollaget" har bannlyst henne pga av ett ytterst oprofessionellt yrkesutövande i konsten att förstöra andras verk. Att publicera en bild på drottningen, med preferenser till nazism kan f.ö. bara bli satir i s-tidningen "Tiden".
Olsson presenterade sig som kristen baptist från början av karriären.Vet inte vad hon säger nu. Men ingen människa har nog sårat aktiva kristna så mycket som hon gjort gång på gång./ Om detta har ngn betydelse får var o en avgöra.
Hon har bett drottningen om ursäkt, men hon ångrar inte bilden. Bilden kommer att bli mycket värd i pengar. Jag gillar inte Elisabeth Olssons konst.
Det är väldigt svårt att få ngn sympati för Olssons härjningar. År efter år i alla möjliga sammanhang.
Halva Sverige är emot Elisabeth Olsson och hennes bilder!På radion kallades hon "Mobbare" i dag!Mobbing är inte bra!
Jag hoppas att kungaparet, tillfälligt kan glömma den mycket kränkande bilden, för idag så firar dom en ettåring.
Jag upplever drottningen som en mkt mogen människa som säkert klarar detta påhopp, men hon gjorde rätt med en "markering".Hej

Konsten och yttrandefriheten är fri men "konst-modellerna/objekten" är minsann inte tillfrågade och därmed försatta i en påtvingad ofri och obehaglig situation då det är en officiell bild och inte privat som visas upp för allmänheten. Vi är ju noga med att bekämpa mobbing och trakasserier men det gäller visst inte alls här utan det är fritt fram och kallas satir.....ja drottningen kan hantera situationer men det är inte rätt att det ska få förekomma utan tillstånd från vederbörande...

2013-06-18 00:00 slängde Sourze sitt gamla forum, och öppnade ett nytt.  Detta arkiv är ett led i dokumentationen av Sourzes nu avslöjade men ej erkända politiska agenda.  Detta avslöjades i det gamla forumet som nu är borttaget av Sourze, men här för några år bakåt delvis räddat.

Referenser:  "Dynamisk Fångst" (Leif Erlingsson 2013-06-11), "Sourze förbjuder förklaringar" (Leif Erlingsson 2013-06-10).
Länk till ett särskilt signifikant men från Sourze utrensat inlägg:  Jante vs. Frihetsmänniska dialogen i Ovetenskapsparadigmet tråden.
Sedan 2013-05-07 är ett flertal gamla Sourze författare och forumister blockerade från att skriva på forumet.  Bl.a. undertecknad.  [Länk till denna tidpunkt.]

Detta är långt större än Sourze.  För ett antal år sedan studerade jag kommentarscensuren i DN där den i en artikel angripen person som i artikeln påstods inte kunna belägga sina påståenden gång på gång fick kommentarer där han just visade belägg för det han påstods inte kunna belägga bortrensade inom minuter.  Även andra som la in kommentarer med belägg för samma påståenden fick sina kommentarer omedelbart bortrensade.  Vid detta tillfälle satt jag och laddade om denna kommentarstråd hela tiden och sparade samt såg vad som rensades.  Har bloggat om det, se "Censurien på DN" från 2 juni 2009.
Vid den tiden var Sourze-rävarna helt omedvetna om slikt.
Vid den tiden var därför jag enligt den allmänna meningen på Sourze en ond person, det skrevs mycket negativt om mig.
Mycket medvetet har jag arbetat för att bilden av mig ska bli en annan, utan att någonsin ha backat i sak.
Det har lyckats.  Över förväntan.  Det är det som "är problemet".  Och "lösningen" blev att blockera ett antal debattörer.  Att rensa ut det gäng som börjat vakna.  Som alltså inte kan göra inlägg.

Forumister som fortfarande anses ofarliga kan dock tills deras status också ändras fortfarande öppna upp kommentarstrådarna till egna och andras artiklar med det enkla tricket att titta vilket siffertal som står som del av artikellänken, addera ett till detta tal, och stoppa in det i denna länk istället för nollorna:  http://www.sourze.se/forum/thread/00000000/page1

Men själv har jag nu den dokumentation jag behöver.  Jag gjorde det övertydligt vilka processer det här rör sig om.  Hela mitt Sourze projekt har handlat om att "röka ut" dessa krafter och energier.  De är nu mycket synliga.  Det är väldigt tydligt vad som inte får vara kvar på "fria" diskussionsforum.  Inget som verkligen visar hur vi begränsas i vårt tänkande från att skapa en bättre värld får finnas kvar.  Vi får INTE förstå hur vi kan göra oss oberoende av våra slavdrivare genom att vi själva kan skapa allt välstånd vi kan önska oss.

Allt Gott,
Leif Erlingsson
Länk till ett särskilt signifikant men från Sourze utrensat inlägg:  Jante vs. Frihetsmänniska dialogen i Ovetenskapsparadigmet tråden.
Se även Leif Erlingsson som det tidigare såg ut på gamla Sourze.se:

http://freedom.lege.net/Spegel_av_Leif_Erlingssons_Sourze_profil_med_artiklar/

Sparad kopia av gamla sidan http://www.sourze.se/__10707529_a.asp som inte längre finns kvar:
Leif Erlingsson
SKRIBENTPROFIL
Beskriv dig själv:  Tankebrytare
Antal bidrag:  12
Länkar:
http://lege.net/
http://blog.lege.net/
http://leiferlingsson.lege.net/
http://leiferlingssonsartiklar.lege.net/
http://freedom.lege.net/Leif_Erlingsson/
http://lege.net/Leif_Erlingsson_efter_20130216/
E-post:  leif@lege.net
Sysselsättning:  Holistisk detektiv
Intressen:  Förstå
Brinner för:  Hela det nu
Brinner inte för:  Förtryck
Varför jag läser och/eller skriver på Sourze:  Jag är vilseledaren, som förvirrar dig till att tänka själv.
Vill jag säga till Sourze läsare:  Mitt och ditt ansvar är att vara autentiska, att leva och att kommunicera.  Att vara levande.  Politisk korrekthet är motsatsen till att plocka russinen ur alla ideologier, religioner, tankesystem för att uttrycka sin egen sanning.  Om en sionist eller nazist eller marxist eller scientolog eller mormon säger en sanning så är den lika sann som om din mamma säger den.  Sanning kan aldrig smittas.  Den som säger något annat sysslar med hjärntvätt, antagligen för att han/hon är hjärntvättad.  Det har vi alla varit.
Favoritskribent på Sourze:  Michael Delavante
Jag rekommenderar
Bok:
  The Source Field Investigations, David Wilcock
Musik:  We Want Your Soul, Freeland, Peace Not War, Vol 2
Film:  Eyes Wide Shut (1999)

Länk till nuvarande Sourze:  http://sourze.se/ .