Kopia av gamla Sourze Forum diskussionstråden Depression snart vanligaste sjukdomstillståndet

Länk hit:
http://freedom.lege.net/Depression_snart_vanligaste_sjukdomstillstandet/Sourze_style.html .

Michael D, tack för din mentala kunskap, tänk och handling i producerat resultat, där du skriver: ” I slutändan handlar det ju om vad man anser sig vara värd och vilken kunskap man har.” och ”att det faktiskt går att "vända skutan", om vi har rätt kunskap och får rätt stöd på vägen.”

Michael D, vem är ”man” som anser sig vara värd och vilken kunskap ”man” har? - I min mentala ordförståelse är ”man” ett laglöst kollektivt pronomen u.p.a. och risk, med fel kvalitet i tid och rum.

Michael D, vem är ”vi” som tror/vet att det går att vända skutan, om ”vi” har rätt kunskap? - I min mentala ordförståelse är ”vi” ett laglöst kollektivt pronomen u.p.a. och risk, med fel kvalitet i tid och rum.

Mvh
Mvh
Artikeln saknade, att den omständigheten Sverige hamnat i har skapat massor av psykfall och inte minst bland våra folkvalda, det hörs lång väg när de resonerar helt sanslöst.
Om några är deprimerade så är det en stor del av våra folkvalda och ska inte ses som något undantag som inte berörs av hur Sverige inte fungerar och de står handfallna och vet inte hur de ska reda ut den samhällets katastrofliknande situation som de ställt till och måste få bukt med!
De dämpar sin ångest och oro med sprit.
Just det, politiker super uppe i vår Riksdag och de ska vara med och fatta politiska beslut?
Vårt land styrs av potentiella fyllon lätt överdrivet, de kan man iaf undra över om de är nyktra Reinfeldt och CO, som för en sådan vansinnig politik!

Mr Harmoni, du skriver i #2 ”våra folkvalda”?

Är du säker på att ”våra folkvalda” dämpar sin ångest och oro med sprit?

I min mentala vÄrklighet är ”våra” ett laglöst kollektivt pronomen utan personligt ansvar och risk.

Folkvalda är i min mentala verklighet EN valsedel med partinamnet överst på kollektiv av laglösa svenska ideella föreningar u.p.a., som utan personligt ansvar och risk, i styrelse, utskott eller nämnd, lurar värdefattig politiker (målvakt), som älskar makt att beskatta och/eller bestraffa, enskild medborgare (väljare), som av det allmänna i hemmet, skolan och på jobbet, utvecklat enskild ägd mental kunskap, tänk och handling att lyda den laglösa svenska modellen.

Mvh
Harmoni 2/ "Sverige inte fungerar.." Vilket land i Europa anser du fungerar bäst, i så fall varför. Ha en god dag!.
Delavante har skrivit 162! artiklar varav många intressanta.Men ingen har väl hittat honom i ngn folkbokföring, eniro eller liknande.
#3 Mental jag instämmer till fullo med din beskrivning, men du glömde att nämna ordet korruption som det ändå handlar om i den laglösa kohandeln!
5 Jag ahr iaf honom i ett svarsmail till mig, där han påstår att han är han...
#4 Jan Brunnegård "Sverige inte fungerar.." Vilket land i Europa anser du fungerar bäst, i så fall varför." Sweitz utan minsta tvivel.
#3 Mental Här är en artikel som är så typiskt naiv som du borde betygsätta. [länk]
Harmoni 8/ Det tycker jag var ett fullt acceptabelt svar. Hur man stavar till Alplandet har jag försökt lära mig men....På frimärken förr stod det "Helvetia". Varför? NÅ de fortsätter att försöka utveckla sin demokrati och har i huvudsak fått göra detta i Fred och ro. Tänk om Israel och ett Palestina fått den chansen!
I Schweitz bor för det första tre olika folkslag, i hyfsad endräkt.
Men landet är inte utan problem, dels har de levt gott på diktatorers stulna pengar, (skall visst klaras upp nu). Dels har det förekommit en hel del mord, bl.a. anses det bero på att genom deras värnplikt så finns krigsvapen i var och varannat hem. Finns visst även en del drogproblem.
Men landet är prydligt och kompakt, ligger centralt, intressant klimat. Svindyrt, som Norge som det påminner en hel del om.
#5/Jan/ Finns ingen med namnet Delavante i dödboken mellan år 1901-2009. Inte någon skriven här i Sverige med det namnet heller, såvida inte det finns någon med skyddat boende. Misstänker att det är ett påhittat namn. Man kanske skulle prova med Tumvante?
Jan Brunnegård/ Skrev en kommentar till dig 21.19? /Maila till Carl Olof och fråga om han vet vilken vante det är. Själv heter jag Musse Pigg, fast nu är jag trött och behöver sova.
2013-06-18 00:00 slängde Sourze sitt gamla forum, och öppnade ett nytt.  Detta arkiv är ett led i dokumentationen av Sourzes nu avslöjade men ej erkända politiska agenda.  Detta avslöjades i det gamla forumet som nu är borttaget av Sourze, men här för några år bakåt delvis räddat.

Referenser:  "Dynamisk Fångst" (Leif Erlingsson 2013-06-11), "Sourze förbjuder förklaringar" (Leif Erlingsson 2013-06-10).
Länk till ett särskilt signifikant men från Sourze utrensat inlägg:  Jante vs. Frihetsmänniska dialogen i Ovetenskapsparadigmet tråden.
Sedan 2013-05-07 är ett flertal gamla Sourze författare och forumister blockerade från att skriva på forumet.  Bl.a. undertecknad.  [Länk till denna tidpunkt.]

Detta är långt större än Sourze.  För ett antal år sedan studerade jag kommentarscensuren i DN där den i en artikel angripen person som i artikeln påstods inte kunna belägga sina påståenden gång på gång fick kommentarer där han just visade belägg för det han påstods inte kunna belägga bortrensade inom minuter.  Även andra som la in kommentarer med belägg för samma påståenden fick sina kommentarer omedelbart bortrensade.  Vid detta tillfälle satt jag och laddade om denna kommentarstråd hela tiden och sparade samt såg vad som rensades.  Har bloggat om det, se "Censurien på DN" från 2 juni 2009.
Vid den tiden var Sourze-rävarna helt omedvetna om slikt.
Vid den tiden var därför jag enligt den allmänna meningen på Sourze en ond person, det skrevs mycket negativt om mig.
Mycket medvetet har jag arbetat för att bilden av mig ska bli en annan, utan att någonsin ha backat i sak.
Det har lyckats.  Över förväntan.  Det är det som "är problemet".  Och "lösningen" blev att blockera ett antal debattörer.  Att rensa ut det gäng som börjat vakna.  Som alltså inte kan göra inlägg.

Forumister som fortfarande anses ofarliga kan dock tills deras status också ändras fortfarande öppna upp kommentarstrådarna till egna och andras artiklar med det enkla tricket att titta vilket siffertal som står som del av artikellänken, addera ett till detta tal, och stoppa in det i denna länk istället för nollorna:  http://www.sourze.se/forum/thread/00000000/page1

Men själv har jag nu den dokumentation jag behöver.  Jag gjorde det övertydligt vilka processer det här rör sig om.  Hela mitt Sourze projekt har handlat om att "röka ut" dessa krafter och energier.  De är nu mycket synliga.  Det är väldigt tydligt vad som inte får vara kvar på "fria" diskussionsforum.  Inget som verkligen visar hur vi begränsas i vårt tänkande från att skapa en bättre värld får finnas kvar.  Vi får INTE förstå hur vi kan göra oss oberoende av våra slavdrivare genom att vi själva kan skapa allt välstånd vi kan önska oss.

Allt Gott,
Leif Erlingsson
Länk till ett särskilt signifikant men från Sourze utrensat inlägg:  Jante vs. Frihetsmänniska dialogen i Ovetenskapsparadigmet tråden.
Se även Leif Erlingsson som det tidigare såg ut på gamla Sourze.se:

http://freedom.lege.net/Spegel_av_Leif_Erlingssons_Sourze_profil_med_artiklar/

Sparad kopia av gamla sidan http://www.sourze.se/__10707529_a.asp som inte längre finns kvar:
Leif Erlingsson
SKRIBENTPROFIL
Beskriv dig själv:  Tankebrytare
Antal bidrag:  12
Länkar:
http://lege.net/
http://blog.lege.net/
http://leiferlingsson.lege.net/
http://leiferlingssonsartiklar.lege.net/
http://freedom.lege.net/Leif_Erlingsson/
http://lege.net/Leif_Erlingsson_efter_20130216/
E-post:  leif@lege.net
Sysselsättning:  Holistisk detektiv
Intressen:  Förstå
Brinner för:  Hela det nu
Brinner inte för:  Förtryck
Varför jag läser och/eller skriver på Sourze:  Jag är vilseledaren, som förvirrar dig till att tänka själv.
Vill jag säga till Sourze läsare:  Mitt och ditt ansvar är att vara autentiska, att leva och att kommunicera.  Att vara levande.  Politisk korrekthet är motsatsen till att plocka russinen ur alla ideologier, religioner, tankesystem för att uttrycka sin egen sanning.  Om en sionist eller nazist eller marxist eller scientolog eller mormon säger en sanning så är den lika sann som om din mamma säger den.  Sanning kan aldrig smittas.  Den som säger något annat sysslar med hjärntvätt, antagligen för att han/hon är hjärntvättad.  Det har vi alla varit.
Favoritskribent på Sourze:  Michael Delavante
Jag rekommenderar
Bok:
  The Source Field Investigations, David Wilcock
Musik:  We Want Your Soul, Freeland, Peace Not War, Vol 2
Film:  Eyes Wide Shut (1999)

Länk till nuvarande Sourze:  http://sourze.se/ .