Kopia av gamla Sourze Forum diskussionstråden Blir digerdöden aktuell igen?

Länk hit:
http://freedom.lege.net/Blir_digerdoden_aktuell_igen/Sourze_style.html .
Har träffat två personer som var inne på den här tankegången, båda engelsmän. De börjar vist tycka det är lite trångt i Great Britain...
Och eftersom ingen politiker verkar kunna göra något åt saken, mer än kanske i Kina. Så återstår kanske naturens hämnd. Och/eller alltfler och större lokala katastrofer. Eller?
Ständig befolkningsökning och tillväxt har en gräns någonstans.
Ni kan vara helt lugna.  Efter Tjernobyl dubblades bakgrundsstrålningen till ett par mSv och efter Fukushima en eller ett par nya dubblingar plus betydligt mer i jord där regnet anrikar strålningen så vi kan få i oss radioaktivt anrikade grödor.  Inte långt kvar alltså till de 150 mSv per år då man talar om kliniskt synliga strålskador.  Ett eller ett par kärnkatastrofer till, så är saken biff!

Förutom radioaktivitet så har vi ju dessutom faktorer som elektrosmog, avsiktliga föroreningar i chemtrails som barium, aluminium o.s.v., industriavfallet natriumfluorid kring 85 ggr giftigare än det naturligen förekommande kalciumfluoriden som bl.a. orsakar cancer och som avsiktligt ges till människor kanske just p.g.a. den välkända toxiciteten.  (Ingår i alla tandkrämer i den vanliga affären (där jag aldrig köper tandkräm!))  Och mycket mer, många bäckar små, och ni ska se att vi snart är bortsteriliserde.

Så allt är under kontroll!  T.o.m. återplanteringen är planerad, det finns jättelika genetiska arkiv under jord.  Och långt innan dess kanske ni får njuta av självlysande barnbarn.  Tänk så fint!
Som inbiten pessimist måste jag bidra med denna sorgliga tanke: Vi är några miljarder för många människor på planeten och vi nöter ner den till en öken. En "digerdöd" skulle skjuta på undergången några hundra år. Djur- och växtarter som utrotas på löpande band av vår hunger och för försörjningen nödvändiga rovdrift skulle få en ny chans.

Rätta mig om jag har fel, som vi sa på 70-talet då alla hade rätt.
3 Jag har träffat nyligen 2 eller 3 engelsmän som framfört den tanken. Dom är ju trångbodda. Kanske den mest "humana"? Alternativen är hur som helst ännu mer skrämmande. 9 mijarder 2050, och alla vill ha samma standard, och (varför inte?) som åtminstone USA IDAG.
9000 kärnkraftverk, som Sverige idag! 4,5 miljarder bilar på planeten, med 15 års livslängd. Produktion 500 miljoner bilar (persondito endast) per år.
Det här vill ingen politiker ta i!

Den kloke Erlingsson uppmanar oss att tänka fint. Hur f-n gör man då?
Är det fint om man ser det positiva i att ha barnbarnen på besök
under vinterhalvåret, då man inte behöver förbruka någon el till belysning? Digerdöden blev aldrig en riktig stormördare i hela Sverige.
Mest på den västra kanten, då norrmännen inte kunde låta bli att lossa lasten från kapsejsade "smittfartyg".

När jag ändå är igång, etablissemanget skötte skräcken även på 18- och nittonhundratalet. När den okända "spanska sjukan" kom, gick vetenskapen upp i limningen, trots att dysenterin/rödsoten hade och kom att skörda betydligt fler dödsoffer.

I publikationer skrevs precis som nu, om nyheter man inte vet särskilt mycket om. För en släktforskare finner man att var tredje-fjärde släkting drabbades av dysenteri i olika former. Runt 1810 dog 50000 i landet.
2013-06-18 00:00 slängde Sourze sitt gamla forum, och öppnade ett nytt.  Detta arkiv är ett led i dokumentationen av Sourzes nu avslöjade men ej erkända politiska agenda.  Detta avslöjades i det gamla forumet som nu är borttaget av Sourze, men här för några år bakåt delvis räddat.

Referenser:  "Dynamisk Fångst" (Leif Erlingsson 2013-06-11), "Sourze förbjuder förklaringar" (Leif Erlingsson 2013-06-10).
Länk till ett särskilt signifikant men från Sourze utrensat inlägg:  Jante vs. Frihetsmänniska dialogen i Ovetenskapsparadigmet tråden.
Sedan 2013-05-07 är ett flertal gamla Sourze författare och forumister blockerade från att skriva på forumet.  Bl.a. undertecknad.  [Länk till denna tidpunkt.]

Detta är långt större än Sourze.  För ett antal år sedan studerade jag kommentarscensuren i DN där den i en artikel angripen person som i artikeln påstods inte kunna belägga sina påståenden gång på gång fick kommentarer där han just visade belägg för det han påstods inte kunna belägga bortrensade inom minuter.  Även andra som la in kommentarer med belägg för samma påståenden fick sina kommentarer omedelbart bortrensade.  Vid detta tillfälle satt jag och laddade om denna kommentarstråd hela tiden och sparade samt såg vad som rensades.  Har bloggat om det, se "Censurien på DN" från 2 juni 2009.
Vid den tiden var Sourze-rävarna helt omedvetna om slikt.
Vid den tiden var därför jag enligt den allmänna meningen på Sourze en ond person, det skrevs mycket negativt om mig.
Mycket medvetet har jag arbetat för att bilden av mig ska bli en annan, utan att någonsin ha backat i sak.
Det har lyckats.  Över förväntan.  Det är det som "är problemet".  Och "lösningen" blev att blockera ett antal debattörer.  Att rensa ut det gäng som börjat vakna.  Som alltså inte kan göra inlägg.

Forumister som fortfarande anses ofarliga kan dock tills deras status också ändras fortfarande öppna upp kommentarstrådarna till egna och andras artiklar med det enkla tricket att titta vilket siffertal som står som del av artikellänken, addera ett till detta tal, och stoppa in det i denna länk istället för nollorna:  http://www.sourze.se/forum/thread/00000000/page1

Men själv har jag nu den dokumentation jag behöver.  Jag gjorde det övertydligt vilka processer det här rör sig om.  Hela mitt Sourze projekt har handlat om att "röka ut" dessa krafter och energier.  De är nu mycket synliga.  Det är väldigt tydligt vad som inte får vara kvar på "fria" diskussionsforum.  Inget som verkligen visar hur vi begränsas i vårt tänkande från att skapa en bättre värld får finnas kvar.  Vi får INTE förstå hur vi kan göra oss oberoende av våra slavdrivare genom att vi själva kan skapa allt välstånd vi kan önska oss.

Allt Gott,
Leif Erlingsson
Länk till ett särskilt signifikant men från Sourze utrensat inlägg:  Jante vs. Frihetsmänniska dialogen i Ovetenskapsparadigmet tråden.
Se även Leif Erlingsson som det tidigare såg ut på gamla Sourze.se:

http://freedom.lege.net/Spegel_av_Leif_Erlingssons_Sourze_profil_med_artiklar/

Sparad kopia av gamla sidan http://www.sourze.se/__10707529_a.asp som inte längre finns kvar:
Leif Erlingsson
SKRIBENTPROFIL
Beskriv dig själv:  Tankebrytare
Antal bidrag:  12
Länkar:
http://lege.net/
http://blog.lege.net/
http://leiferlingsson.lege.net/
http://leiferlingssonsartiklar.lege.net/
http://freedom.lege.net/Leif_Erlingsson/
http://lege.net/Leif_Erlingsson_efter_20130216/
E-post:  leif@lege.net
Sysselsättning:  Holistisk detektiv
Intressen:  Förstå
Brinner för:  Hela det nu
Brinner inte för:  Förtryck
Varför jag läser och/eller skriver på Sourze:  Jag är vilseledaren, som förvirrar dig till att tänka själv.
Vill jag säga till Sourze läsare:  Mitt och ditt ansvar är att vara autentiska, att leva och att kommunicera.  Att vara levande.  Politisk korrekthet är motsatsen till att plocka russinen ur alla ideologier, religioner, tankesystem för att uttrycka sin egen sanning.  Om en sionist eller nazist eller marxist eller scientolog eller mormon säger en sanning så är den lika sann som om din mamma säger den.  Sanning kan aldrig smittas.  Den som säger något annat sysslar med hjärntvätt, antagligen för att han/hon är hjärntvättad.  Det har vi alla varit.
Favoritskribent på Sourze:  Michael Delavante
Jag rekommenderar
Bok:
  The Source Field Investigations, David Wilcock
Musik:  We Want Your Soul, Freeland, Peace Not War, Vol 2
Film:  Eyes Wide Shut (1999)

Länk till nuvarande Sourze:  http://sourze.se/ .