Kopia av gamla Sourze Forum diskussionstråden Aura och astral energi - jag ser det!

Länk hit:
http://freedom.lege.net/Aura_och_astral_energi__jag_ser_det/Sourze_style.html .
Vår Frälsare,Herren Jesus Kristus,brukar avbildas med en aura runt huvudet! - Man kan även tänka sig honom som en astralkropp! - Fast i verkliga livet har jag aldrig skådat något liknande! - Vore intressant att möta någon som strålade,om inte annat,så av välvilja! - Men det är väl för mycket att hoppas på? - Om inte artikelförfattaren vill ställa upp på en förevisning? - Få det vederlagt,en gång för alla! - Kunde Jesus,kan väl hans avbilder? - Mvh.
Jag är övertygad om att allt levande en aura som är synlig för en del av oss. Huruvida vi ser den eller ej beror på betraktarens blockeringar och/eller genetiska brister. Själv är jag röd-grön färgblind, men för den skull vore det vansinne av mig att påstå att rött och grönt inte existerar.

För hundrafemtio år sedan hade man klassats som galen om man hävdat att om hundra år kommer det att sändas bilder från Månen rakt in i mångas vardagsrum. Idag är det självklarheter.

Idag anser många att telepati är vidskepelse. Om några decennier kommer man att kunna mäta på telepati och det kommer att ses som en självklarhet. Kanske fixar man att mäta auran också i framtiden. Då blir även detta en självklarhet.

Jag har sett aura på en björk en gång för många år sedan. Den var guldskimrande. Alltså hittills bara sett aura en gång. Däremot är jag övertygad om att vår hund ser aura. T.ex. ser hon på lång håll och oavsett vindriktning om någon druckit det minsta alkohol och reagerar väldigt negativt på det.
Anti-demokraterna Dippen och Per W förlöjligar i vanlig ordning allt som tenderar att röra sig utanför deras upplevda verkligheter.

Den som antyder att något kan existera utanför denna smala korridor av andefattighet angrips och hånas. Dippen och Per W är så rädda för att hamna på djupt vatten att de tvångsmässig angriper alla som törs låta fantasi föra iväg dem till icke redan inmutade av auktoriteter utstakade marker.

Per W och Dippen är fega människor utan visioner, alltid beredda att mobba dem som visar särart eller trotsar Jante. Vad tillför sådana människor?
Med tanke på att jordens uppbyggnad består av magnetism så är det inte omöjligt att även vi människor är statiska och något bundna till det magnetiska fältet. Jorden har sin egna Aurora som bygger på den kosmiska strålningen som hindras av magnetismen att nå jorden. [länk]. Så varför skulle inte vi ha en aura som omger oss och ger oss en liknande Aurora som jorden visar oss med jämna mellanrum. Jag tror definitivt att jag har en aura som omger mig och ger mig och andra i min närhet som kan känna av den och uppfatta mig för vem jag är. Det finns ju ingenting härligare än energibyte mellan 2 personer som vid en omfamnande kram som kan förgylla vem som helst och göra deras dag oavsett hur dagen varit.
Ibland fnissar jag åt Dags egensinniga fantasier med religiösa övertoner men det beror till stor del på summan av de galenskaper som presenteras för det mesta inte förtjänar annat än just ett litet fniss.
#8 Och varför ska någon tro att du, Dippen, besitter kvaliteter som gör dig skickad av avgöra gränsen mellan kreativ fantasi och destruktiv galenskap?

Den enda egenskap som jag sett vara särskilt framstående hos dig är feghet. En anonym mobbare, skamfylld inför sin identitet och som därför inte törs stå upp för sin person. Men förlöjliga och håna är du duktig på. En riktig liten mästare.

Har du något annat sätt att uppleva storhet än att förminska andra?

Bevisbördan ligger väl på de som hävdar att en aura finns, inte de som förnekar det. Så är det med all vetenskap. Om man påstår att ett visst fenomen eller en viss sak existerar, så måste man kunna belägga det med bevis.

Däremot är det fullt fritt att tro på vad man vill, så länge man inte kallar det man tror på för fakta eller vetenskap.
Perla L vill väl inte visa sin aura? - Foto under kontrollerade former? - Med vittne? - Mot avgift! - Eller?
Något man inte kunnat förklara och därför har gett namnet "optical edge effect" [länk] är vetenskapligt observerat.  Viss perceptivitet krävs dock för att inse att det är detta som är "auran".
En av de första träffarna:
"Prof. Volodymir Krasnoholovets of Ukraine, has recently developed instrumentation capable of registering the activities of the aetheric entities which are clinging to objects all the way down to the subatomic particles in size.  Prof. Krasnoholovets & All are referring to this "atmosphere" of clinging particles as "inertons", since they do not seem to be interacting strongly with electric fields.  According to their instrumented observations, the cloud of inertons surrounding the object spreads out to a range ?= ? ? /c from the object, where ? and c are velocities of the particle and light, respectively, and ? is the de Broglie wavelength of the particle.  Thus the behaviors of the given particle's inertons bring real physical sense to the wave ?-function, as the field of inertia of the moving particle."

(Ursäkta för att flera olika symboler blivit till "?" - gå till originalpappren.)

("The Substance of Ghosts", Dr Adrian Klein and Dr Robert Neil Boyd PhD, [länk] .  Jag har i flera år länkat hit från [länk] .)
_
#6 Dag N är snabb till fördomar om sina medmänniskor (de är fega mm).
Han vet absolut ingenting om mig och mina erfarenheter utan drivs av sin egen uppfattning om sin "storhet" och av att veta allt. Han är lika anonym för mig som "Dippen". Han har sett en björks "aura" och kräver att tas på allvar. Jag kan bara hålla med "Dippen": "Fniss".
#15 Jag kräver inte att tas på allvar av dig. Tvärtom - det är stärkande att sådana som du inte fattar vad jag talar om. Det jag hämnas på är när folk kränker mig då jag visar upp svaga och känsliga sidor av mig själv.

Det är otroligt löjligt att se mobbartyper som du sparka in öppna dörrar och göra mål i pausen. Att du inte fattar att det är antidemokrati du ägnar dig åt gör inte saken bättre.
#10 Tobias, färger har alltid funnits på Jorden. Men det är först nyligen vi kan bevisa dem genom att mäta ljusets frekvens.

Alltså var det tidigare ovetenskap av de färgseende att påstå att färger fanns. De som var färgblinda behövde inte bevisa att färger inte fanns. Eller var det samma ovetenskap vare sig man påstod det ena eller det andra?

För den stendöve finns inget ljud. Var det ovetenskap att säga att ljud fanns innan man kunde mäta på ljud?

Fanns det radiovågor innan man kunde registrera dem i en radio?
Dag, begreppet vetenskap täcker endast in en liten delmängd av all kunskap.  Det är ett mycket begränsande begrepp, särskilt om man är s.k. vetenskapstroende, d.v.s. man bara tror det som är bevisat inom detta system och helst i sin verkliga fundamentalism dessutom enbart av de s.k. vetenskapliga etablissemangens högborgar.  Redan inom de vetenskapliga leden finns en oerhört svidande kritik, som om CMO & Co läste den skulle få dem att utnämna kritikerna inom de vetenskapliga leden till foliehattar o.s.v..
Aura har jag ingen aning om ifall det finns...men jag antar att människor har diverse fält omkring sig..varför skulle de inte ha det ? Och jag antar att dessa fält är till för något...och om de som intresserar sig för dessa fält kallar dem auror, så är det ok med mig.
Det skulle strida mot vetenskap och beprövad erfarenhet att avfärda sådant. Sen finns det spekulationer om aurornas roll...men det finns det om granitens roll också..dessa kanske man kan ta med en nypa salt.Men fälten finns nog helt säkert...vad dom nu än gör och består av.
#19/Aquirre/ Det är helt klart att det finns en "Aura" runt en människa om vedebörande har lagt på en rökare.
Lasse...när jag känner efter finns samma aura runt de flesta av dina inlägg.
Idag är det vetenskap att säga att många fågelarter ser i det ultravioletta spektrat.

Såg fåglar inte ultraviolett ljus innan de vetenskapliga bevisen för deras färgseende blev godkända?

Det finns enstaka människor som även de kan se ultraviolett ljus. Är dessa människor galna eller är de bara ovetenskapliga?
Människor som avviker från normen har väl i alla tider ansetts som annorlunda och det innefattar väl i princip allt, så jag förstår inte riktigt hypen kring detta?
#23 Det är heller ingen speciell hype kring detta. I vart fall inte från min sida.

Du skriver - "Människor som avviker från normen har väl i alla tider ansetts som annorlunda och det innefattar väl i princip allt..."

Jag kämpar för att människor som avviker från normer skall kunna berätta detta utan att utsättas för hån, mobbning, nedvärdering etc.
Jag anser att det är mycket viktigt att det annorlunda och avvikande kommer fram till allmänheten. Verklig demokrati bygger på tillgång till vad människor känner för och drömmer om. Utan vetskap om detta hamnar utvecklingen i status quo. I detta läge byggs ett sprängtryck upp som sedan kan ta vilka vägar som helst. Breivik är exempel på det.

Alla som mobbar och hånar någon för dennes åsikter är en aktiv anti-demokrat. Ett sådant beteende skall avslöjas varje gång det dyker upp. I alla sammanhang.

Den som kan definiera demokrati på ett sätt som motsäger vad jag här påstår bör göra detta.


Man kan inte ha som "åsikt" att auror kring t ex björkar existerar. Det är ett påstående som borde kunna beläggas för att tas på allvar. Jag respekterar åsikter som inte bygger på fördomar och okunskap men tar inte skrock och new-agetrams på allvar.
#25 Den nya tidens tänk är väl vad vi alla borde ägna oss till. Se hur det är idag och anpassa sig till sin omgivning. Vad är det som gör new-agetrams som du nu uttrycker det så fint mindre trovärdig än något annat. Så det är enbart det du lärt dig som gäller då kanske du ingår i den gamla generationen som aldrig kommer utvecklas med den nya tiden.
Per W...det finns en hop elekromagnetiska och elektriska fält runt oss...precis som det finns björkar i skogen....varför finns dessa fält...varför finns björken...? ..det är en annan diskussion...vill man ge fälten namnet Aura, är det lika vetenskapligt som att kalla trädet för Björk...påstår man att Auran ger en bild av t.ex det inre hos sin bärare...har man nog ett bevisproblem.Men det finns bevisproblem av samma kvalite överallt inom vetenskapen...det är inget speciellt för "new age".
#25 Per W, du måste ha problem med läsförståelse. Eller du kanske slarvar igenom texten?

Jag redogör inte för objektiv sanning i inlägg #2. Det jag berättar om är min upplevelse.
Huruvida det var en psykotisk upplevelse eller varseblivning av ett verkligt objektiv existerande fenomen kan jag inte veta. Och påstår inte heller att jag vet.

Wikipedia definierar åsikt så här:

"Åsikt är en människas sätt att se på någonting, till exempel: -Min åsikt i detta är att vi ska hissa ner flaggan."

Hur menar du att den åsikten skall kunna beläggas? Ringa till Kungen? Har du själv vetenskapliga belägg för alla dina åsikter? Konsulterar du kanske Kulturrådet innan du vågar ha åsikter om huruvida en byggnad är vacker?

Skall du Per W vara den domare som avgör vilka som skall hånas för New Age-trams? I samråd med ärkebiskopen och Ulf Ekman då, kanske? Stick till Kim Jung Il - han gillar att gradera åsikter. Särskilt lär han älska anti-demokrater.
#24 Fint skrivet och jag håller med dig. Fast jag tror det där med att visa tolerans är något av ett personlighetsdrag och inte något som alla behärskar, så man får nog se lite mellan fingrarna när det gäller dessa saker, för det går ju trots allt inte tvinga människor att bli mer ödmjuka och/eller öppensinnade, däremot tror jag att man kan inspirera dom genom att själv föregå med gott exempel. :)
Bar och modig artikel. Vi som kan se olika saker och varelser som andra inte kan, får lida i tysthet under majoritetens tyranni.
Per W inlägg 25. Det är i n t e en åsikt när man berättar om något man observerat.
Bara för att du inte kan eller har kunnat observera liknande betyder det i n t e att det inte finns.
Du är, som en hel del, färblind i en värld där en del andra kan se färgerna.
#32 Vilken flummig kommentar! Ordet flum säger ingenting och är därmed flummigt. Däremot att berätta om sina egna upplevelser, via sin egen perception är intressant och berikande. Många som haft näradöden-upplevelser vågade/vågar inte berätta vad de upplevt, för att de är rädda för att anses tokiga, flummiga, konstiga.Men allt som kan upplevas, observeras och förmedlas är värt att lyssna till och ta på allvar.
#30, 31 - Oj, vad du förvånar mig nu Thomas. Om du inte driver med oss så visar du en ryggrad som jag inte trodde fanns hos dig. Står du fullt ut för de två inläggen så har du min respekt framgent oavsett vad du kan komma att skriva.
Babol54 #33 --> [länk] <-- :  - Det där var en insikt jag själv fick för några år sedan, att allas egna upplevelser, egna perceptioner, är viktiga.  ( [länk] )    Därför inte sagt att man måste ta till sig människors tolkningar.  Tvärtom, jag känner mig fri att tolka andras upplevelser enligt egen förståelse.  Men ATT de har upplevt, det tar jag aldrig ifrån dem.
Dag inlägg 34. Tack för det. Men jag förstår inte varför det skulle förvåna dig.
Det förvånar mig att du är mottaglig för sådant.
Bra inlägg 35 Leif. Hinduisterna sägar att våra gudar (etc) existerar då måste också alla andra religioners gudar (etc) existera.
Detta är ett axiom/en sanning som jag finner mycket sympatiskt. Min tro/religion (eller snarare den jag till hör - Forns Sed) är inte som den kristna att den exkluderar andras som villfarelser.
Om någon påstår sig ha sett auror, tomtar, troll, spöken eller något annat ”övernaturligt” finns det ett antal möjliga förklaringar:
De hittar på för att få uppmärksamkhet (25)
De lider av drog eller sjukdoms framkallade hallucinationer (25)
De har sett något, som de pga av "överaktiv fantasi" tolkat fel (50)
De har en unik ”förmåga” att se något som andra inte kan se och som inte kan mätas, verifieras eller repeteras under kontrollerade former (0)

Siffrorna inom parentes är en upskattning av sannolikheten i %.
CMO #40 [länk] :  "Över" i "överaktiv fantasi" är en värdering, och fantasi är vad som gör det möjligt att se det som fantasilösa inte kan se.  Fantasi har ansetts vara ett mycket viktigt sinnesorgan för att kunna uppfatta världen.  [länk] .
#35 Jag deltog i en drömgrupp efter Ullmans modell och där fick man lämna över sin dröm till gruppen för den att tolka den som om den var deras egen dröm.Sen fick man "tillbaka" den. Det var spännande! Det gav så många möjliga tolkningar som man kunde ta till sig eller inte. Så är det ju för konstnärer också. Det de lämnar ut offentligt blir fritt, på många sätt, för andra att tolka eller använda. Det kan var svårt men också givande. Man tar alltid en risk när man lämnar ut det som kan utsättas för andras hån men man kan ju också få så mycket tillbaka. Vi är ju sällan så ensamma med våra upplevelser eller tankar och känslor som vi tror oss vara.
"Innan det flera människor tillsammans skapar genom fantasin är fysiskt manifesterat så finns det enligt persiska sufier från 1100-talet på ett parallellt högst verkligt existensplan, som bara har den egenheten att det (ännu) inte tar fysisk plats som i utsträckning i vår verklighet." (Ibid.)
"För de olyckliga som har handikappats av skolan är det "fantasikris", vilket är minst lika illa som att vara blind eller döv.  Det är ett konkret handikapp.  Ett handikapp som innebär oförmåga att uppfatta det ännu ej manifesterade." (Ibid.)
#41 Om man ser en stenbumling och fantasin får det till ett troll så är det fortfarande en stenbumling och inte ett troll.
Intuition är något som varit väldigt viktigt för mig i livet. I efterhand har det ofta visat sig vara rätt det jag intuitivt känt. Så varför skulle vi människor inte kunna ha en aura.
Babol, själv känner jag också att min intuition lett mig rätt.
Fast det vete fåglarna, om tillräckligt många ser ett troll så kryper det kanske till sist fram ett under stenbublingen.  :)  (Re:  #45 [länk] .)
51 Nåja, nu har det ju visat sig att Leif E haft fel, även i rätt tydliga fall (för snabb slutsats grundad på intuition som mankerat?), även om det satt hårt åt att erkänna...
Själv är jag öppen för allt, även metafysik. Och har upplevt både några stora och små händelser som går utanför vetenskapliga teorier av idag. Brukar också känna innan när det skjall komma ett sms från något av barnen. Tror jag iaf.
Däremot är jag mycket skeptisk mot experter som vill visa upp någon slags metafysisk kartbild. "Det här vet jag!"
Har träffat några religiösa ledare från världsreligionerna. Ödmjukhet har kännetecknat dem snarare än ett tvärsäkert uppträdande. Men mediet internet kan kanske spela ett spratt här?
Detta med observationer...  Bara vi accepterar att det observerade är observerat -- vilket är det vetenskapliga förhållningssättet -- ja, då finns det hur mycket som helst:  [länk] .
Utan en naturlig förklaring
Parapsykologi, troende ateister och spöken. Följ med till det övernaturligas värld. [länk]
CMO inlägg 40. Jag tycker uppriktigt synd om dig. Tänk vad mycket du missar p gr a din färgblindhet!
Trist att säga det Dippen, men du finns inte. Hela upplevelsen av du, är något som ligger i en rondskål med näringslösning här i vårt kontrollrum och tillförs stimuli vid mikroelektroder. Visst - du upplever allt som om du var en levande människa, en människa som just nu läser detta fantastiska meddelande. Men du finns alltså inte. Det är vi som skapar dig oavbrutet. Du är inte övernaturlig men allt annat än naturlig. Det ruskigaste av allt är att du omöjligen kan veta om detta är sant eller ej. Idag låter vi dig vara skeptisk. Därför kommer du att förneka det vi skriver. Så kommer det inte alltid att vara. Ha sköna drömmar, Dippen.
#56 Jag har en helt annan, och betydligt bättre och hälsosammare livssyn sedan jag började ta LSD. Det förändrade mitt liv och fick mig att ta tag i saker som länge varit dolda. Det fick mig att tycka bättre om mig själv. Det har bara varit positivt än så länge, bara man har lite självkontroll.
Och bara så ni vet så är jag ingen smutsig pundare som skjuter heroin på t-banecentralen, jag är en ganska vanlig tjej, och använder för det mesta inte andra droger än LSD och svamp. Have a nice trip!
Jag tycker om CMO:s procentande...det kan förtydligas ytterligare...Chansen att se det som verifierat finns är 100%. Chansen att se det som verifierat inte finns är 0% . Detta måste då baseras på en 100% säkerhet att vetenskapens metoder just denna tidpunkt är på sin maximala nivå,att de empiriska metoderna är på sin absoluta topp. Chansen för att vetenskapen skulle vara på sin absoluta topp just under CMO:s tid i historien är 0%. Chansen att den kommer att utvecklas som vanligt och hitta nya fenomen och verifieringsmöjligheter är 100%. Det är det som gör det så extremt inskränkt att påstå att något folk upplever inte finns, för det betyder bara att -Med dagens metoder kan det inte verifieras.Men med en sån inställning finns inte rum för ironisk kaxighet av CMO:s närsynta karaktär, då blir man något mer ödmjuk inför det som finns i zonen utanför vetenskapens trånga nuläge.
57 Dippen, kommer tyvärr inte in på din länk. Vi från 60-talet och "i rätt miljö" och med genomförd Indientripp säger - Om du nu skall hålla på med sånt, tag inte fler än din ålder visar i år. Och sluta vid 20 st, om inte innan. Och akta dig för talibaner oavsett genus.
#58 Naturligtvis finns det saker som vi inte förstår och inte kan mäta, och mycket vi kanske aldrig kommer att kunna förstå eller mäta.

Men om någon individ t.ex. säger sig kunna se auror eller, spöken etc är de alternativa föklaringarna så mycket troligare att vi kan upskatta sannolikheten att de har en övernaturlig förmåga till (mycket, mycket nära) noll. Det finns ingen motsägelse i det.
Tja...."om någon individ"....nu är det ju väsentligen mer än någon individ som upplever aurafenommen i diverse former...att röra ihop detta med folksägner...eller att inte ta fenomenet på allvar...är lite främmande för en vetenskapligt lagd person...att vetenskapen som den är funtad, inte kommer fram med samma tolkning som många av individerna själva..ligger i sakens natur...då vi alla lever i olika världar i en bestämd filosofisk mening....jmfr. med änglametaforen i den kristna traditionen t.ex, så skiljer sig inte auraupplevelsen så stort...möjligen är auratänket mer i linje med en vetenskapligare uppmålning av upplevelser av den arten...för en människa med andliga upplevelser överhuvudtaget, så är påpekandet om sannolikheter bara en orsak för denne att le överseende, åt den som är okunnig nog att påpeka det.Att vetenskapen ser sig själv som till stor del skeptiskt troende är ett tecken på att den inte står på VoF:s rigida nivå av vetenskapsteori.
#57 Bra Dippen, perfekt! Inte ens kommatecknen sitter annorlunda än vi ville se dem. Nu har vi full kontroll över dig.
Människan har i femtio tusen år (Cro Magnon) erfarit ickefysisksa väsen - är alla dessa människor sinnesförvirrade idioter?!
Eller är det dem som dömer ut deras vittnesutasgor det är fel på?!
#63 Belägg på vad Cro Magnon-människan upplevde och erfor, tack.
2013-06-18 00:00 slängde Sourze sitt gamla forum, och öppnade ett nytt.  Detta arkiv är ett led i dokumentationen av Sourzes nu avslöjade men ej erkända politiska agenda.  Detta avslöjades i det gamla forumet som nu är borttaget av Sourze, men här för några år bakåt delvis räddat.

Referenser:  "Dynamisk Fångst" (Leif Erlingsson 2013-06-11), "Sourze förbjuder förklaringar" (Leif Erlingsson 2013-06-10).
Länk till ett särskilt signifikant men från Sourze utrensat inlägg:  Jante vs. Frihetsmänniska dialogen i Ovetenskapsparadigmet tråden.
Sedan 2013-05-07 är ett flertal gamla Sourze författare och forumister blockerade från att skriva på forumet.  Bl.a. undertecknad.  [Länk till denna tidpunkt.]

Detta är långt större än Sourze.  För ett antal år sedan studerade jag kommentarscensuren i DN där den i en artikel angripen person som i artikeln påstods inte kunna belägga sina påståenden gång på gång fick kommentarer där han just visade belägg för det han påstods inte kunna belägga bortrensade inom minuter.  Även andra som la in kommentarer med belägg för samma påståenden fick sina kommentarer omedelbart bortrensade.  Vid detta tillfälle satt jag och laddade om denna kommentarstråd hela tiden och sparade samt såg vad som rensades.  Har bloggat om det, se "Censurien på DN" från 2 juni 2009.
Vid den tiden var Sourze-rävarna helt omedvetna om slikt.
Vid den tiden var därför jag enligt den allmänna meningen på Sourze en ond person, det skrevs mycket negativt om mig.
Mycket medvetet har jag arbetat för att bilden av mig ska bli en annan, utan att någonsin ha backat i sak.
Det har lyckats.  Över förväntan.  Det är det som "är problemet".  Och "lösningen" blev att blockera ett antal debattörer.  Att rensa ut det gäng som börjat vakna.  Som alltså inte kan göra inlägg.

Forumister som fortfarande anses ofarliga kan dock tills deras status också ändras fortfarande öppna upp kommentarstrådarna till egna och andras artiklar med det enkla tricket att titta vilket siffertal som står som del av artikellänken, addera ett till detta tal, och stoppa in det i denna länk istället för nollorna:  http://www.sourze.se/forum/thread/00000000/page1

Men själv har jag nu den dokumentation jag behöver.  Jag gjorde det övertydligt vilka processer det här rör sig om.  Hela mitt Sourze projekt har handlat om att "röka ut" dessa krafter och energier.  De är nu mycket synliga.  Det är väldigt tydligt vad som inte får vara kvar på "fria" diskussionsforum.  Inget som verkligen visar hur vi begränsas i vårt tänkande från att skapa en bättre värld får finnas kvar.  Vi får INTE förstå hur vi kan göra oss oberoende av våra slavdrivare genom att vi själva kan skapa allt välstånd vi kan önska oss.

Allt Gott,
Leif Erlingsson
Länk till ett särskilt signifikant men från Sourze utrensat inlägg:  Jante vs. Frihetsmänniska dialogen i Ovetenskapsparadigmet tråden.
Se även Leif Erlingsson som det tidigare såg ut på gamla Sourze.se:

http://freedom.lege.net/Spegel_av_Leif_Erlingssons_Sourze_profil_med_artiklar/

Sparad kopia av gamla sidan http://www.sourze.se/__10707529_a.asp som inte längre finns kvar:
Leif Erlingsson
SKRIBENTPROFIL
Beskriv dig själv:  Tankebrytare
Antal bidrag:  12
Länkar:
http://lege.net/
http://blog.lege.net/
http://leiferlingsson.lege.net/
http://leiferlingssonsartiklar.lege.net/
http://freedom.lege.net/Leif_Erlingsson/
http://lege.net/Leif_Erlingsson_efter_20130216/
E-post:  leif@lege.net
Sysselsättning:  Holistisk detektiv
Intressen:  Förstå
Brinner för:  Hela det nu
Brinner inte för:  Förtryck
Varför jag läser och/eller skriver på Sourze:  Jag är vilseledaren, som förvirrar dig till att tänka själv.
Vill jag säga till Sourze läsare:  Mitt och ditt ansvar är att vara autentiska, att leva och att kommunicera.  Att vara levande.  Politisk korrekthet är motsatsen till att plocka russinen ur alla ideologier, religioner, tankesystem för att uttrycka sin egen sanning.  Om en sionist eller nazist eller marxist eller scientolog eller mormon säger en sanning så är den lika sann som om din mamma säger den.  Sanning kan aldrig smittas.  Den som säger något annat sysslar med hjärntvätt, antagligen för att han/hon är hjärntvättad.  Det har vi alla varit.
Favoritskribent på Sourze:  Michael Delavante
Jag rekommenderar
Bok:
  The Source Field Investigations, David Wilcock
Musik:  We Want Your Soul, Freeland, Peace Not War, Vol 2
Film:  Eyes Wide Shut (1999)

Länk till nuvarande Sourze:  http://sourze.se/ .