Kopia av gamla Sourze Forum diskussionstråden [Ingen Artikel!] Är det slut på Frälsningen?

Länk hit:
http://freedom.lege.net/Ar_det_slut_pa_Fralsningen/Sourze_style.html .

Alla prisar Frälsningsarmen men ingen ny vill vara med! Ja det är nästan sant. Media säger i dag att Frälsis sannolikt inte finns kvar om 10 år, för så ser deras ålderspyramid ut.Den ser inte bra ut för någon frikyrka, så en desperat pingstledare sa för några år sedan "Vi är sista generationen frikyrkliga".

Ni har alla hört folk som haft stora bekymmer, som höjer Frälsis till skyarna av tacksamhet, för all den hjälp de fått. Några kända storsångare nu senast. De hjälpte soldaterna med en skiva för några år sedan och den gav rörelsen stora pengar. Kanske hette den "En salig blandning".

Men att ge pengar och kanske tid är en sak. Ställa upp helt för FA för att rädda dess överlevnad är en annan sak.

Jag växte upp i ett frikyrko-sverige med 350 000 vuxna medlemmar samt minst lika många ungdomar och barn. Minns ni söndagsskolan.?Runt frikyrkorna fanns nog en miljon person som i stort sett ställde upp på kyrkornas värderingar, men i passiv form.DEN gruppen är mkt svår att urskilja i dag.

Så avkristningen av Sverige fortgår planenligt!Men runt om i världen pågår stora kristna väckelser...Men i Norr ligger landet Annorlunda!
#1 - När jag var ung,var jag oerhört imponerad av Frälsningsoldaterna,som med sina uniformer så klart deklarerade sin tro!
Frimodighet var betecknande för deras val!
Du har rätt,mycket har förändrats i de kristna rörelserna i Sverige!
Bland annat är det ledsamt att Lewi Pethrus Filantropiska stiftelse väl inte heller finns längre!
Allt förflackas,oegennyttan lever på sparlåga!
En ny väckelse kommer väl inte förrän samhället har nått botten,eller att den helt enkelt har gått ur?
Botten alltså!

Men Du och jag,samt våra Systrar och Bröder i tron är förhoppningsvis räddade!
Halleluja!
När frikyrkorna och Frälsis drog i gång på 1800 talet så var konkurrensen nästan noll. Nu är den total! Är detta orsaken till tillbakagången eller ser ni andra orsaker???
När frikyrkorna och Frälsis drog i gång på 1800 talet så var konkurrensen nästan noll. Nu är den total! Är detta orsaken till tillbakagången eller ser ni andra orsaker???
Plötsligt så tar flera medier upp Frikyrkans kris vad gäller medlemsantal. Sedan flera år tillbaka läggs det ner en församling i veckan. Ibland är det naturliga sammanslagningar. Man river några omoderna gudshus och satsar på något nytt som ligger centralt till.
ETT tag så var stora delar av den svenska landsbygden på utdöende, medlemmarna dog eller flytta in till "staden". Många som flytta gick inte med i ngn ny församling. I många bygder fumgerade missionshusen o baptistkappellen som ett slags Folkets Hus för många olika slags aktiviter. Bonderörelsen hade sin möten där. Älgjägarna samlades vid kapellet men släpa aldrig dit en älg? Frikyrkan var på måmnga håll byns eller samhällets kulturcentrum med mkt musik, litteraturstudier, föredrag etc. Under min livstid så har antalet frikyrkliga gått ner till ca 40% medan befolkningen fördubblats. Folk med annan och starkare tro har kommit in. Det blev ett annat Sverige.
#5 Jan Brunnegård, tänk vad folk ni hade haft i ert missionsförbund om inte mångkulturen kommit till stånd, då Sverige var på väg att bli ett sekulärt samhälle. Ni hade då fått fulla hus vid varenda bönestund i ert missionshus av de sista troende entusiasterna! Nåväl kära bror skadan är redan skedd, nu tar muslimerna hand om både kyrka och tron på Muhammed.
Pingstkyrkan sålde sitt till Islam och Moské nr53 kom till stånd i landet.
RIKTIGT så enkelt var det nu inte. Frikyrkorna krypte väldigt mycket innan den stora invandringen också. Det finns nog ca tio orsaker varav jag nämnt några... // Under arbetsnamnet Gemensam Framtid så har de tre "gamla samfunden" gått samman i sommar. Nämligen Missionskyrkan Metodistkyrkan och Baptistsamfundet. / Svenska Frälsningsarmen är anknutet till GF./ För ca 15 år sedan grundades Evangeliska Frikyrkan av tre små baptistiska samfund , Örebromissionen,Helgelseförbundet och Fribaptisterna. "Internationella Frälsningsarmen "med säte i London kör solo.I TVsofforna tror de på nedläggning. Så finns det ca 5 trosgrupper inom Sv Kyrkan varav ett heter EFS. Samt OASEN osv." Jag kan inte räkna dem alla"...
STÖRST bekymmer med invandringen har säkert Sv Kyrkan som ju har ytterst små inkomster = kyrkoavgift från de stora kända invandrar-stadsdelarna. Sv Kyrkan förväntas göra jättemycket här men har mkt låga inkomster... Men samma kan gälla mitt i Sthlm där nästan all bostäder förvandlats till butiker o kontor. GunnarL är expert på detta.
STÖRST bekymmer med invandringen har säkert Sv Kyrkan som ju har ytterst små inkomster = kyrkoavgift från de stora kända invandrar-stadsdelarna. Sv Kyrkan förväntas göra jättemycket här men har mkt låga inkomster... Men samma kan gälla mitt i Sthlm där nästan all bostäder förvandlats till butiker o kontor. GunnarL är expert på detta.
2013-06-18 00:00 slängde Sourze sitt gamla forum, och öppnade ett nytt.  Detta arkiv är ett led i dokumentationen av Sourzes nu avslöjade men ej erkända politiska agenda.  Detta avslöjades i det gamla forumet som nu är borttaget av Sourze, men här för några år bakåt delvis räddat.

Referenser:  "Dynamisk Fångst" (Leif Erlingsson 2013-06-11), "Sourze förbjuder förklaringar" (Leif Erlingsson 2013-06-10).
Länk till ett särskilt signifikant men från Sourze utrensat inlägg:  Jante vs. Frihetsmänniska dialogen i Ovetenskapsparadigmet tråden.
Sedan 2013-05-07 är ett flertal gamla Sourze författare och forumister blockerade från att skriva på forumet.  Bl.a. undertecknad.  [Länk till denna tidpunkt.]

Detta är långt större än Sourze.  För ett antal år sedan studerade jag kommentarscensuren i DN där den i en artikel angripen person som i artikeln påstods inte kunna belägga sina påståenden gång på gång fick kommentarer där han just visade belägg för det han påstods inte kunna belägga bortrensade inom minuter.  Även andra som la in kommentarer med belägg för samma påståenden fick sina kommentarer omedelbart bortrensade.  Vid detta tillfälle satt jag och laddade om denna kommentarstråd hela tiden och sparade samt såg vad som rensades.  Har bloggat om det, se "Censurien på DN" från 2 juni 2009.
Vid den tiden var Sourze-rävarna helt omedvetna om slikt.
Vid den tiden var därför jag enligt den allmänna meningen på Sourze en ond person, det skrevs mycket negativt om mig.
Mycket medvetet har jag arbetat för att bilden av mig ska bli en annan, utan att någonsin ha backat i sak.
Det har lyckats.  Över förväntan.  Det är det som "är problemet".  Och "lösningen" blev att blockera ett antal debattörer.  Att rensa ut det gäng som börjat vakna.  Som alltså inte kan göra inlägg.

Forumister som fortfarande anses ofarliga kan dock tills deras status också ändras fortfarande öppna upp kommentarstrådarna till egna och andras artiklar med det enkla tricket att titta vilket siffertal som står som del av artikellänken, addera ett till detta tal, och stoppa in det i denna länk istället för nollorna:  http://www.sourze.se/forum/thread/00000000/page1

Men själv har jag nu den dokumentation jag behöver.  Jag gjorde det övertydligt vilka processer det här rör sig om.  Hela mitt Sourze projekt har handlat om att "röka ut" dessa krafter och energier.  De är nu mycket synliga.  Det är väldigt tydligt vad som inte får vara kvar på "fria" diskussionsforum.  Inget som verkligen visar hur vi begränsas i vårt tänkande från att skapa en bättre värld får finnas kvar.  Vi får INTE förstå hur vi kan göra oss oberoende av våra slavdrivare genom att vi själva kan skapa allt välstånd vi kan önska oss.

Allt Gott,
Leif Erlingsson
Länk till ett särskilt signifikant men från Sourze utrensat inlägg:  Jante vs. Frihetsmänniska dialogen i Ovetenskapsparadigmet tråden.
Se även Leif Erlingsson som det tidigare såg ut på gamla Sourze.se:

http://freedom.lege.net/Spegel_av_Leif_Erlingssons_Sourze_profil_med_artiklar/

Sparad kopia av gamla sidan http://www.sourze.se/__10707529_a.asp som inte längre finns kvar:
Leif Erlingsson
SKRIBENTPROFIL
Beskriv dig själv:  Tankebrytare
Antal bidrag:  12
Länkar:
http://lege.net/
http://blog.lege.net/
http://leiferlingsson.lege.net/
http://leiferlingssonsartiklar.lege.net/
http://freedom.lege.net/Leif_Erlingsson/
http://lege.net/Leif_Erlingsson_efter_20130216/
E-post:  leif@lege.net
Sysselsättning:  Holistisk detektiv
Intressen:  Förstå
Brinner för:  Hela det nu
Brinner inte för:  Förtryck
Varför jag läser och/eller skriver på Sourze:  Jag är vilseledaren, som förvirrar dig till att tänka själv.
Vill jag säga till Sourze läsare:  Mitt och ditt ansvar är att vara autentiska, att leva och att kommunicera.  Att vara levande.  Politisk korrekthet är motsatsen till att plocka russinen ur alla ideologier, religioner, tankesystem för att uttrycka sin egen sanning.  Om en sionist eller nazist eller marxist eller scientolog eller mormon säger en sanning så är den lika sann som om din mamma säger den.  Sanning kan aldrig smittas.  Den som säger något annat sysslar med hjärntvätt, antagligen för att han/hon är hjärntvättad.  Det har vi alla varit.
Favoritskribent på Sourze:  Michael Delavante
Jag rekommenderar
Bok:
  The Source Field Investigations, David Wilcock
Musik:  We Want Your Soul, Freeland, Peace Not War, Vol 2
Film:  Eyes Wide Shut (1999)

Länk till nuvarande Sourze:  http://sourze.se/ .