Kopia av gamla Sourze Forum diskussionstråden [Ingen Artikel!] Ang Barnmisshandel Replik:

Länk hit:
http://freedom.lege.net/Ang_Barnmisshandel_Replik/Sourze_style.html .
Själv har jag växt opp bland kriminella högerextremister, och jag vet inpå bara skinnet hur ont det gör när grannar, skola och samhälle sviker.

Att det nu tagit mig ca 10 år av aktiv rehabilitering, dessutom dyr, för att man ska ha en chans att reparera sig så att man klarar sig i samhället. Din kommentar sade mycket om vem du är som person. Du och gärningsmännen är med i samma parti.
Det här känns inte bra, Therese: Att det skrivs kommentarer på Facebook till din artikel, som du inte kan bemöta där. Kan du inte be Sourze Red. att helt ta bort Facebook från dina artiklar?
Bra fråga !

Till redaktionen: Hur kan man genom Facebook
ENDAST numera kommentera våra artilkar ?
Instämmer med föregående talare: Det känns inte bra.
Hej! Vi har tagit bort möjligheten att kommentera artiklar via vårt eget forum pga att det skrevs alldeles för mycket där som vi inte kunde acceptera, kränkningar, personangrepp mm. Många kände att de inte ville publicera fler artiklar efter att ha bemötts av en massa nedvärderande kommentarer där. Och vi på redaktionen har inte kapacitet att ta bort saker hela tiden. Alltså valde vi att anpassa oss till traditionella medieföretag och tillåta endast Facebook-kommentarer i anslutning till artiklar. En stor poäng med det är att de flesta är öppna med vem de är på Facebook och skriver därför mer vettiga saker. OM man har ett eget Facebook-konto så kan man svara på kommentarer där. Alternativt får man göra som ni här ovan, diskutera en artikel i forumet, men utan direkt anknytning till artikeln.
O.B.S.:
Den här insatta kommentaren har aldrig funnits på Sourze.


Domaren har talat.

När alla medieföretag samlar all diskussion till Facebook så blir det naturligtvis enklare för programledarna att styra utfallet av debatterna.  Men är detta till fördel för mångfald och fri debatt?
Tack redaktionen!
Jo, tidigare var det mängder med personangrepp.
Med tanke på det, så är detta bättre.
:-)
Tack redaktionen!
Jo, tidigare var det mängder med personangrepp.
Med tanke på det, så är detta bättre.
:-)
O.B.S.:
Den här insatta kommentaren har aldrig funnits på Sourze.


Therese Andersson,

Ang. vad som hände på Sourze för en månad sedan så antingen ljuger Sourze Red. alt. döljer sanningen i uttrycket "m.m.".  För den debattör som gick över gränsen har INTE avstängts från Sourze Forum.  Därför drar jag slutsatsen att han gjorde skitjobbet att skapa casus belli.

Däremot avstängdes fyra debattörer som förklarade vad som pågick.  Det var just förklaringen som var förbjuden.

Det som förut var så fantastiskt trots alla grindvakter på Sourze var att det inte gick att hindra kritik såvida den inte gick till personangrepp.  Inte ens artikelförfattarna kunde ta bort svidande kritik.  Detta användes av grindvakter för att sabla ned i obekväma ämnen, med Sourze Red.'s underförstådda tysta gillande.  Men efter att inte minst undertecknad demaskerat grindvakterna så var det väl inte längre roligt för Sourze Red., och man avvaktade tills det krockade mellan unga feminister och en gammal man på forumet.  När sedan andra förklarade vad som hände så slängde man ut de som förklarade vad som hänt men inte den man som det krockade med.  Därmed är det bevisat att Sourze Forum just har förbjudit förklaringar.  Sanningen ligger i uttrycket "m.m." i deras senaste kommentar.  För det var "m.m." de inte kunde acceptera, nämligen det var just förklaringarna som var förbjudna.
JA detta kommer att bli bra, redan en mkt stor förbättring. Jag tror på ett fint generationsnyte....
CIVILKURAGE var titeln på mina två artiklar.
Red. omskrev detta till något annat.
Resultatet blev fyra mkt obehagliga kommentarer till min Email.
I högsta grad olyckligt och olämpligt.
Hej Therese, det var tråkigt att du har fått obehagliga kommentarer till din mail. Ämnet du skriver om är så klart känsligt, men att skylla på vårt redaktionella arbete med din text är orättvist. Vill du inte ha vår service och våra läsare, kan du så klart välja att skriva en egen blogg.
2013-06-18 00:00 slängde Sourze sitt gamla forum, och öppnade ett nytt.  Detta arkiv är ett led i dokumentationen av Sourzes nu avslöjade men ej erkända politiska agenda.  Detta avslöjades i det gamla forumet som nu är borttaget av Sourze, men här för några år bakåt delvis räddat.

Referenser:  "Dynamisk Fångst" (Leif Erlingsson 2013-06-11), "Sourze förbjuder förklaringar" (Leif Erlingsson 2013-06-10).
Länk till ett särskilt signifikant men från Sourze utrensat inlägg:  Jante vs. Frihetsmänniska dialogen i Ovetenskapsparadigmet tråden.
Sedan 2013-05-07 är ett flertal gamla Sourze författare och forumister blockerade från att skriva på forumet.  Bl.a. undertecknad.  [Länk till denna tidpunkt.]

Detta är långt större än Sourze.  För ett antal år sedan studerade jag kommentarscensuren i DN där den i en artikel angripen person som i artikeln påstods inte kunna belägga sina påståenden gång på gång fick kommentarer där han just visade belägg för det han påstods inte kunna belägga bortrensade inom minuter.  Även andra som la in kommentarer med belägg för samma påståenden fick sina kommentarer omedelbart bortrensade.  Vid detta tillfälle satt jag och laddade om denna kommentarstråd hela tiden och sparade samt såg vad som rensades.  Har bloggat om det, se "Censurien på DN" från 2 juni 2009.
Vid den tiden var Sourze-rävarna helt omedvetna om slikt.
Vid den tiden var därför jag enligt den allmänna meningen på Sourze en ond person, det skrevs mycket negativt om mig.
Mycket medvetet har jag arbetat för att bilden av mig ska bli en annan, utan att någonsin ha backat i sak.
Det har lyckats.  Över förväntan.  Det är det som "är problemet".  Och "lösningen" blev att blockera ett antal debattörer.  Att rensa ut det gäng som börjat vakna.  Som alltså inte kan göra inlägg.

Forumister som fortfarande anses ofarliga kan dock tills deras status också ändras fortfarande öppna upp kommentarstrådarna till egna och andras artiklar med det enkla tricket att titta vilket siffertal som står som del av artikellänken, addera ett till detta tal, och stoppa in det i denna länk istället för nollorna:  http://www.sourze.se/forum/thread/00000000/page1

Men själv har jag nu den dokumentation jag behöver.  Jag gjorde det övertydligt vilka processer det här rör sig om.  Hela mitt Sourze projekt har handlat om att "röka ut" dessa krafter och energier.  De är nu mycket synliga.  Det är väldigt tydligt vad som inte får vara kvar på "fria" diskussionsforum.  Inget som verkligen visar hur vi begränsas i vårt tänkande från att skapa en bättre värld får finnas kvar.  Vi får INTE förstå hur vi kan göra oss oberoende av våra slavdrivare genom att vi själva kan skapa allt välstånd vi kan önska oss.

Allt Gott,
Leif Erlingsson
Länk till ett särskilt signifikant men från Sourze utrensat inlägg:  Jante vs. Frihetsmänniska dialogen i Ovetenskapsparadigmet tråden.
Se även Leif Erlingsson som det tidigare såg ut på gamla Sourze.se:

http://freedom.lege.net/Spegel_av_Leif_Erlingssons_Sourze_profil_med_artiklar/

Sparad kopia av gamla sidan http://www.sourze.se/__10707529_a.asp som inte längre finns kvar:
Leif Erlingsson
SKRIBENTPROFIL
Beskriv dig själv:  Tankebrytare
Antal bidrag:  12
Länkar:
http://lege.net/
http://blog.lege.net/
http://leiferlingsson.lege.net/
http://leiferlingssonsartiklar.lege.net/
http://freedom.lege.net/Leif_Erlingsson/
http://lege.net/Leif_Erlingsson_efter_20130216/
E-post:  leif@lege.net
Sysselsättning:  Holistisk detektiv
Intressen:  Förstå
Brinner för:  Hela det nu
Brinner inte för:  Förtryck
Varför jag läser och/eller skriver på Sourze:  Jag är vilseledaren, som förvirrar dig till att tänka själv.
Vill jag säga till Sourze läsare:  Mitt och ditt ansvar är att vara autentiska, att leva och att kommunicera.  Att vara levande.  Politisk korrekthet är motsatsen till att plocka russinen ur alla ideologier, religioner, tankesystem för att uttrycka sin egen sanning.  Om en sionist eller nazist eller marxist eller scientolog eller mormon säger en sanning så är den lika sann som om din mamma säger den.  Sanning kan aldrig smittas.  Den som säger något annat sysslar med hjärntvätt, antagligen för att han/hon är hjärntvättad.  Det har vi alla varit.
Favoritskribent på Sourze:  Michael Delavante
Jag rekommenderar
Bok:
  The Source Field Investigations, David Wilcock
Musik:  We Want Your Soul, Freeland, Peace Not War, Vol 2
Film:  Eyes Wide Shut (1999)

Länk till nuvarande Sourze:  http://sourze.se/ .