AdTech Ad
Torsdag den 13 juni 2013 Ny användare | Logga in  

Dagens skrivtips: Invandrare en ekonomisk vinst för samhället | "Otrohetskoll" var våldtäkt | Facebook får hashtaggar Börja här!

sourzeforum
Många har här på forumet och nu senast Michael Delavante i en aktuell artikel [länk] rapporterat hur det totala övervakningssamhället länge varit en välkänd realitet. Michael Delavante refererar t.ex. före detta åklagaren vid amerikanska justitiedepartementet John Loftus från året 1994 - ett bra tag sedan. Sten O. Anderssons "SvD bevakar mig" var alltså knappast någon "förtida illustration till övervakningssamhället". Sedan FRA debatten för fem år sedan kan endast avsiktlig okunnighet förklara en svensk medborgares okunskap i ämnet. Västvärlden glider ner för diktaturstupet med stormfart och att det ser så mörkt ut beror på er som blundar för glatta livet.
Politik är att vilja. Varför tillåter samhället motorcyklar att ha helt egna regler? 130 km/h på sjuttiosträckor är vardagsmat. En enkel åtgärd vore att lagstadga om nummerskylt även fram och bötfälla registreringsnumret. Hävdar ägaren att mc:n är stulen kan inte detta vara svårt att reda ut. Undertecknad åker ofta mellan Stockholm och Uppsala och väldigt få yrkeschaufförer respekterar hastighetsbegränsningar. Det går att åtgärda om bara viljan finns!!!!
Peter Wolod.?....chef på DN har i dag suttit i KU och berättat om sin syn på media av olika slag. Mkt inttressant, så det kommer nog i repris....
"SvD bevakar mig" var en förtida illustration till övervakningssamhället. Du övervakas så att du inte läser för mycket i nättidningen. Inte kommenterar artiklar och inlägg för mycket. Kort sagt. Du är kollad och registrerad
Annons:
sourze forum
Diskutera vad som helst
 • för ljust ser det ju inte ut
  fredrik4034 om kommentaren "Tack själv Janne, nu har ja..." (totalt 16 inlägg.)
 • Förklaring:Jan Brunnegård 2012-10-05 20:32 #1, se [länk]...
  Konspirations teoretiker om kommentaren "Nör argumentation lågt om m..." (totalt 5 inlägg.)
 • om kommentaren "Billy, you need at proof re..." (totalt 6 inlägg.)
 • om kommentaren "Man leds in i ett visst per..." (totalt 42 inlägg.)
 • om kommentaren "Inger: Då min man levde, så..." (totalt 3 inlägg.)

sourzemicroblogg vip
Inbjudna microbloggare
  Upplevelsepresent.se

  FEEDBACK