Atlasen, som senast uppdaterades 1987, och flitigt används av meteorologer för att känna igen olika moln, kommer nu finnas tillgänglig på webben för den intresserade att ta del av.
The World Meteorological Organisation (WMO) står bakom publiceringen på just den Världsmeteorologiska dagen och totalt har tolv nya typer av moln lagts till, som bland annat Asperitas och Volutus, samt moln som uppstår av flygplanens flygmotorer.
Det mest kända molnet är Asperitas, som beskrivs som vågor på havet som man kan se underifrån.
BBC berättar att det är en grupp med vetenskapsintresserade medborgare i USA som drivit en kampanj för att Asperitasmolnet ska få en plats i den kända atlasen.
Konstlade moln
Joel Mellin, meteorolog på SVT Nyheter, säger att det är bra att molnen nu finns tillgängliga för alla.
– I den här atlasen har man även valt att ta med moln som bildats av skogsbränder eller flygplan och det har jag inga problem med.
-Däremot hade det blivit konstigt om man hade valt att ta med regnbågen som ett moln som en del velat göra. Regnbågen är ett optiskt ljusfenomen och inget moln.
Han föredrar de traditionella molnen:
– Jag gillar stora åskmoln, de är spännande och fina. Men även Mammatus, som har den roligaste formen, tillägger Joel Mellin.
Tora Tomasdottir, även hon SVT:s meteorolog, har en annan favorit än kollegan – hennes favoritmoln är de nattlysande molnen.
– De ligger 80 kilometer upp i jordens atmosfär jämfört med övriga moln som ligger på en höjd av max tio kilometer.