Kopia av gamla Sourze Forum diskussionstråden [Ingen Artikel!] Kahända har någon tagit upp det hela låt mig ta upp det igen. Plastic Sea

Länk hit:
http://freedom.lege.net/Kahanda_har_nagon_tagit_upp_det_hela_lat_mig_ta_upp_det_igen__Plastic_Sea/Sourze_style.html .
Det är så här
Jorden består utav land och vatten
Vi människor nära nog samma procent
Vi har i ca 30 de senaste åren - slängt plast i våra hav. Söker man på Plastic Sea så ser man
När jag växte upp kunde jag fiska i havet och äta fisken
För ca 30 år sen sa min far - som fiskat mycket i sitt liv. Det har blivit mindre fisk
Jag gjorde en enkel forskning och frågade lite andra människor som fiskat
Alla sa samma sak
Jag funderade över vad det var som var orsak till detta. Och jag funderade på om det var någon mer som tänkte som jag. Och framför allt tänkte jag är det någon som bryr sig?
När jag fick höra att man kunde gå på fisken - bokstavligen i Kanada och de fisk rika områden - för ca 30-40år sen. Tänkte jag vad är det VI har gjort? Som gjort att nära nog all fisk är borta?
Jag hittade inga svar..Jag vet att det är flera olika saker. Men jag fick ett svar vad vi hade gjort med haven. Det var Plastic Sea
Jag förstår att detta är en av källorna till mindre fisk - och antagligen andra dåliga saker
Jag ser även att vi kan göra något åt det hela. Men inget händer
Jag såg för ett tag sedan att det som är viktigt i havet är syret. Hmm tänker jag då. Det måste ju stämma bra
Syret bryter ned och omvandlar - och hjälper mikro organismerna att göra sådant som de brukar göra. Själva cirkeln. Men det finns inte många djur som kan bryta ned plast och så att vi kan återanvända den igen. Så frågan blir då varför har vi så stora Plastic Sea- Dessa finns över hela världen. En sägs vara så stor som Texas. Jag som varit i Texas kan inte fatta hur stor den är: Men jag kan förstå vilka som ligger bakom. Vi människor. Undrar om vi kommer att bry oss om detta? När du fiskar nästa gång. Kan du istället för en fisk få en vacker snurrad plast flaska som har förlorat allt av värde till värde för fisken som du aldrig kommer att se igen.
Och frågan blir ju? Kan du äta den fisken? Plastfisken-? Kan du äta och leva av plast?
För på något sätt så är det ju det vi gör med våra "tidigare" vackra hav. Plastic Sea är inte att leka med. Men visst är plast en bra sak att ha OM vi har förstånd att använda det på det sättet som det var tänkt
GÖR Du det?
Eftersom dessa plastic sea är så enorma - kommer många att få jobba med att göra rent där- Frågan är inte om vi har jobb framför oss att ta tag i? Frågan kommer att bli - kommer vi ha tillräckligt med folk för att göra rent över allt?
För det behövs mycket mycket människor för att göra rent
Sen så får vi hoppas att naturen hjälper oss lite. Precis som den gjorde innan vi tog fisken ur haven och ersatte med plast fiskar.
Lycka till framtiden
Jag vet vad vi måste göra?
Plastic Sea är bara en av mina tankar
Jag tänker mycket säger någon som jag känner - hmm - jag verkar vilja göra bra saker - har jag kommit fram till. Frågan är om jag är ensam? För jag känner mig ensam i detta projekt och ingen verkar bry sig - mer än Buzz Doll. Tack igen
Buzz Doll, det behövs lokal matproduktion, lokal kompostering, lokal energiproduktion och tillverkning o.s.v..  Kort sagt ett helt annat samhälle.  För att inte förvärra situationen alltså.  Och så förstås uppstädning.  Jag bryr mig.  Det är därför jag har informerat om s.k. "Fri Energi" i flera år.  Med "Fri Energi" slipper vi dessutom kärnkraft, kolkraft och oljeberoendet.  Liksom beroendet av de stora ägare som i dag utifrån sin enorma makt styr våra regeringar och ligger bakom den värsta miljöförstöringen alla kategorier; krig.

Se mina andra inlägg:  [länk]  om bl.a. kemiskt stöttade/katalyserade nukleära reaktioner, bevis för massivt användande av "Fri Energi[länk]  och mycket annat.
2013-06-18 00:00 slängde Sourze sitt gamla forum, och öppnade ett nytt.  Detta arkiv är ett led i dokumentationen av Sourzes nu avslöjade men ej erkända politiska agenda.  Detta avslöjades i det gamla forumet som nu är borttaget av Sourze, men här för några år bakåt delvis räddat.

Referenser:  "Dynamisk Fångst" (Leif Erlingsson 2013-06-11), "Sourze förbjuder förklaringar" (Leif Erlingsson 2013-06-10).
Länk till ett särskilt signifikant men från Sourze utrensat inlägg:  Jante vs. Frihetsmänniska dialogen i Ovetenskapsparadigmet tråden.
Sedan 2013-05-07 är ett flertal gamla Sourze författare och forumister blockerade från att skriva på forumet.  Bl.a. undertecknad.  [Länk till denna tidpunkt.]

Detta är långt större än Sourze.  För ett antal år sedan studerade jag kommentarscensuren i DN där den i en artikel angripen person som i artikeln påstods inte kunna belägga sina påståenden gång på gång fick kommentarer där han just visade belägg för det han påstods inte kunna belägga bortrensade inom minuter.  Även andra som la in kommentarer med belägg för samma påståenden fick sina kommentarer omedelbart bortrensade.  Vid detta tillfälle satt jag och laddade om denna kommentarstråd hela tiden och sparade samt såg vad som rensades.  Har bloggat om det, se "Censurien på DN" från 2 juni 2009.
Vid den tiden var Sourze-rävarna helt omedvetna om slikt.
Vid den tiden var därför jag enligt den allmänna meningen på Sourze en ond person, det skrevs mycket negativt om mig.
Mycket medvetet har jag arbetat för att bilden av mig ska bli en annan, utan att någonsin ha backat i sak.
Det har lyckats.  Över förväntan.  Det är det som "är problemet".  Och "lösningen" blev att blockera ett antal debattörer.  Att rensa ut det gäng som börjat vakna.  Som alltså inte kan göra inlägg.

Forumister som fortfarande anses ofarliga kan dock tills deras status också ändras fortfarande öppna upp kommentarstrådarna till egna och andras artiklar med det enkla tricket att titta vilket siffertal som står som del av artikellänken, addera ett till detta tal, och stoppa in det i denna länk istället för nollorna:  http://www.sourze.se/forum/thread/00000000/page1

Men själv har jag nu den dokumentation jag behöver.  Jag gjorde det övertydligt vilka processer det här rör sig om.  Hela mitt Sourze projekt har handlat om att "röka ut" dessa krafter och energier.  De är nu mycket synliga.  Det är väldigt tydligt vad som inte får vara kvar på "fria" diskussionsforum.  Inget som verkligen visar hur vi begränsas i vårt tänkande från att skapa en bättre värld får finnas kvar.  Vi får INTE förstå hur vi kan göra oss oberoende av våra slavdrivare genom att vi själva kan skapa allt välstånd vi kan önska oss.

Allt Gott,
Leif Erlingsson
Länk till ett särskilt signifikant men från Sourze utrensat inlägg:  Jante vs. Frihetsmänniska dialogen i Ovetenskapsparadigmet tråden.
Se även Leif Erlingsson som det tidigare såg ut på gamla Sourze.se:

http://freedom.lege.net/Spegel_av_Leif_Erlingssons_Sourze_profil_med_artiklar/

Sparad kopia av gamla sidan http://www.sourze.se/__10707529_a.asp som inte längre finns kvar:
Leif Erlingsson
SKRIBENTPROFIL
Beskriv dig själv:  Tankebrytare
Antal bidrag:  12
Länkar:
http://lege.net/
http://blog.lege.net/
http://leiferlingsson.lege.net/
http://leiferlingssonsartiklar.lege.net/
http://freedom.lege.net/Leif_Erlingsson/
http://lege.net/Leif_Erlingsson_efter_20130216/
E-post:  leif@lege.net
Sysselsättning:  Holistisk detektiv
Intressen:  Förstå
Brinner för:  Hela det nu
Brinner inte för:  Förtryck
Varför jag läser och/eller skriver på Sourze:  Jag är vilseledaren, som förvirrar dig till att tänka själv.
Vill jag säga till Sourze läsare:  Mitt och ditt ansvar är att vara autentiska, att leva och att kommunicera.  Att vara levande.  Politisk korrekthet är motsatsen till att plocka russinen ur alla ideologier, religioner, tankesystem för att uttrycka sin egen sanning.  Om en sionist eller nazist eller marxist eller scientolog eller mormon säger en sanning så är den lika sann som om din mamma säger den.  Sanning kan aldrig smittas.  Den som säger något annat sysslar med hjärntvätt, antagligen för att han/hon är hjärntvättad.  Det har vi alla varit.
Favoritskribent på Sourze:  Michael Delavante
Jag rekommenderar
Bok:
  The Source Field Investigations, David Wilcock
Musik:  We Want Your Soul, Freeland, Peace Not War, Vol 2
Film:  Eyes Wide Shut (1999)

Länk till nuvarande Sourze:  http://sourze.se/ .