Onsdag den 12 december 2012 Min sida | Logga ut  

Skriv idag om: Nordkorea avfyrade raket | Sjukhusens smittskydd | Teliachefer mutmisstänkta Börja här!

sourzeforum
För dem som inte är förhindrade att nå min webbserver så är denna tråd arkiverad (med slarvfel rättade) på  [länk] .
Men du X-man! Är det ngt konstigt i att jag sympatiserar mer med vissa här. I dessa sociala medier ser jag detta ständigt, att folk med ganska lika erfarenheter,bakgrunder,språk mm sluter sig samman. Vi söker väl alla lite stöd där man kan få det. Ingen vill väl tala ut i ett tomrum./ De som slutat här är de som aldrig hittat några egna att att få stöd av. Jag tänker främst på artikelförfattare som inte fått den minsta uppskattning. HUR skapas sympatier inuti dig själv?? Knappast bara på begåvningsmässiga grunder?
#13, StaffanRoger, min avsikt att analysera då det gäller rasism och fördomar innefattar inte att debattera strukturell rasism i kommentatorsrutorna. Jag skriver hellre en artikel, baserad på effekterna av politiska processer, helst då med faktaunderlag. De läsare som inte störs av obalansen då det gäller självändamålet att bota en typ av rasism med en annan, är att beklaga. Utan denna typ av retorik skulle Sourze kommentatorer finna att just den ideologi man tror sig representera, är i stor grad inte särskilt vetenskaplig. Om man i samma veva även upptäcker den politik som ger en allsmäktig människosyn ännu inte är uppfunnen, kanske debatter med respekt för individen skulle få en renässans. Eftersom din ton inte tangerar min ovanstående kritik, skall du få ett svar angående professorer. För egen del anser jag att forskarnas och professorernas anställningstrygghet och integritet är betydligt viktigare för dem, än deras inverkan på ditt och mitt dagliga liv. [länk]Du skall även få en omskrivning då det gäller invändningen mot Schlyters skriveri. Att skjuta på "lama ankor" är för mig ingen journalistisk bedrift. Men att någon gång emellanåt ägna sig åt normativ etik och då rannsaka hur långt man kan rida på den stora lögnen för att skydda ett ställningstagande är för närvarande frånvarande.
Forts...

Kort sagt, jag är en av de mest okända kändisarna i Sverige.  Googla t.ex. så här:  http://www.google.com/search?q=Leif+Erlingsson+Mormon  [länk] .  Jag var mormon i 15 år, med olika förtroendeuppdrag i den organisationen.  Så jag vet hur man i grunden kan förändra människors tänkande.  Det var mellan 1988 och 2004.  Och jag har varit aktiv i fredsrörelsen i samband med Irak-kriget.  Det var så jag lärde känna människorna i solidaritetsrörelserna.  Jag har upptäckt manipulation av människors tänkande i fler sammanhang efter 2004.  Lasse Wilhelmsons bok Är världen upp och ner? är en fantastisk bok genom sin klara analys av detta.  Jag hade själv dragit motsvarande slutsatser i andra sammanhang.

Paradigmskiftet är långt större än någon enskild individ kan överblicka.  Ändå finns det en del bra länkar för vidare studier från min site Leif Erlingssons holistiska detektivbyrå  http://lege.net/  [länk] .  Mig har det tagit sju år av en stor del av min tid för att komma dit jag är i dag.  Kanske  Omprogrammering av perceptionsmatrisen  http://lege.net/omprogrammering-av-perceptionsmatrisen.html  [länk]  och min gode vän Oscar Bervens fina site  Wikinormous  http://wik.inormous.net/index.php?title=Main_Page  [länk]  kan vara en annan bra startpunkt.  Citat därifrån:

The Glass Bead Game of the regular gal and guy is the intuitive answer to any knowledge based Wiki you may find out there.  Wikinormous contains or provides hardly any norms or unequivocal truths, but rather, attempts to scope the unlimited potentials to frame and constantly re-frame human existence; duplicate singularities; and blow up balloons from the inside.

Det är verkligen ett intuitivt sökande, för att närma sig hela verkligheten.


Leif Erlingsson, Bruzaholm 2012-12-11

{Ovanstående får spridas!}
Forts...

men finns även på  Intelligentsians blockering, se vidare nedan.

Skeendet har av den uppmärksamme i realtid under några år kunnat följas till och med här på mailinglistan FrittForum, och alldeles definitivt på mailinglistan Odjurens Tid.  Vidare har det kunnat följas t.ex. på min blogg Intelligentsians blockering  http://blog.lege.net/  [länk]  och på min site Leif Erlingssons holistiska detektivbyrå  http://lege.net/  [länk] ,  som båda följer paradigmskiftet mot en verklig civilisation till skillnad från den låtsascivilisation vi nu lider under.

Som ni säkert inte kunnat missa har jag på senare år skrivit mycket kommentarer om detta på Sourze, där dynamiken med hur andra förändrar sitt tänkande kan studeras.  T.ex. via den av mig därifrån sammanställda kommentarsöversikten  http://freedom.lege.net/sourze_records_multitradig_orientering_2012.html  [länk] ,  och även genom översikten enbart över mina egna kommentarer i olika diskussionstrådar därstädes på  http://freedom.lege.net/sourze_records_Leif_Erlingsson_efter_Oslo_20110722.html  [länk] .  Det ska ärligt sägas att det är en ytterst trög process på Sourze, men den har ändå förändrat tänkandet på flera personer rejält och ännu viktigare förändrat hela dynamiken på forumet på några år.  Mobbingen mot oliktänkare är nu fullständigt desarmerad där, och det är mycket viktig förändring som jag har haft en avgörande del i att skapa - något jag känner stor stolthet över.

Min egen bakgrund är som ni naturligtvis vet att jag avprogrammerat mig från sekteristiskt tänkande till att lära mig lita på mina egna slutsatser.  Det är från detta bagage jag hämtar min styrka, och kan vinna respekt hos dem som följt mitt arbete under dessa sju år som jag har byggt upp det jag skapat.  Detta arbete i det svenska medvetandet.  Min egen avprogrammering kan studeras via min site  Ett urval av Leif Erlingssons artiklar  http://leiferlingssonsartiklar.lege.net/  [länk] .  Börja från början.  Jag har också jobbat via en massa forum utom och inom landets gränser.  Samt genom olika föreningar.  Det är en oerhört omfattande personlig livsgärning och satsning jag har gjort, för att vara en viktig kraft i arbetet att rubba det svenska metvetandet för en bra framtid bortom -ismerna.  Jag har arbetat såväl med religiösa som med politiska -ismer och med människor som intresserar sig för dessa.

Forts...
Eftersom tydligen inte alla på Sourze har Internet anslutning till min egen webbserver (undrar vilka filter de har?!) så har jag ändå beslutat försöka lägga ut denna sida här.  Tyvärr är den ju i sin tur i stort sett bara ett index in i mina egna olika webbsidor, men så får ni iallafall en liten susning om vad ni hindras läsa om era filter stoppar er.  Använd i så fall ProxyServers och liknande för att gå runt era spärrar!  Och om ni inte alls vill läsa så är snart Internet nedstängt så ni får det så där lagom diktaturiskt lugnt och behagligt som ni i så fall vill ha det.

Subject: 
"Den västerländska civilisationen är i upplösning."
Date: 
Tue, 11 Dec 2012 18:36:48 +0100
From: 
Leif Erlingsson <leif@lege.net>
Reply-To: 
Leif Erlingsson <leif@lege.net>
Organization: 
Leif Erlingssons holistiska detektivbyrå, [länk]" target="_blank">[länk]
To: 
frittforum@yahoogroups.com
References: 
<1355181852.18380.YahooMailClassic@web162202.mail.bf1.yahoo.com>
<9AD513A1-B92E-4D29-A5B2-F1BDF46E7906@bredband.net>


"Den västerländska civilisationen är i upplösning." -- Lasse Wilhelmson 2012-12-11 09:04:03FrittForum och på andra ställen.

För att få en känsla för det lite större perspektivet kan man om man så önskar börja med min mer filosofiskt inriktade engelska blogg  Leif Erlingsson's Blog  http://leiferlingsson.lege.net/  [länk] ,  som i de fasta texterna av Abdel-Masih Wazir presenterar insikten att vi måste komma bort från que-seeking (att följa ledtrådar / pekpinnar för hur förhålla sig) till att lära oss tänka självständigt.  Se t.ex.  Humanity: a civilization manqué. The stupidity factor.  http://leiferlingsson.lege.net/humanity-a-civilization-manque-the-stupidity-factor/  [länk]  där samt därefter Abdel-Masih Wazirs och min transkriberade dialog  Abdel-Masih Wazir och Leif Erlingsson 2009-01-31  http://lege.net/avprogrammeringen/empati-eller-smartness/
abdel-masih-wazir-och-leif-erlingsson-2009-01-31.html
  [länk] ,  den senare  på  Leif Erlingssons holistiska detektivbyrå

Forts...
Xman Det bästa i det fallet är att bara ignorera. Låt dej inte dras ner i kvicksanden
Gott Jan då vet vi bättre att inte klandra dig och så går vi vidare och tittar på den söta kommentaren som din namne Jan O. har serverat till mig, ett trevligt sätt att göra sig omöjlig på, även om jag vet att han har svårt med att förstå vad han läser, som jag endast kan beklaga honom för. Men du Jan B som finner på råd när orättvisan tonar upp sig på Sourze, kanske har något att säga till Jan O. för att bryta din ensidighet, att ha endast ha ett gott öga till vissa av dig utvalda personer?
Nu kan vi ta upp ämnet om gammal man med ung kvinna. Det har visat sig att äldre män plus femtio hämtar hit unga tailändskor, ryskor och polskor plus ifrån en del andra länder. Och våra fördomar mot äldre män med flickor som de i princip kan vara Pappa till, ses inte med blida ögon. Personligen ser jag att kärleken inte behöver vara åldersbunden, om den unga flickan frivilligt gått in i ett sådant förhållande med en betydligt äldre man, så är det ju deras ensak och inte någon ska baktala dem om deras förhållande. Vi talar om att hjälpa flyktingar i nöd och vi ska gilla olika som Jan Helin AB tyckte, som han sedermera har tagit tillbaka kritiken blev inte nådig emot honom. Hur som helst, jag känner några personer som har ett lyckligt äktenskap där mannen är 19 respektive 27 år äldre och det fungerar. Sedan ska vi veta att i många länder är det vanligt med stora åldersskillnader mellan man och hustru, som inte har varit tvångsgifte. Det här kunde vara något att resonera om, för det har inte med politik att skaffa, människans fria val i praktiken.
#63 - Mycket vore vunnet om kranen hos X-man blev tilltäppt en gång för alla! Någon lyrik är säkert inte heller att vänta från denne,så inget hade gått förlorat om han tystnar! - Människokärlek,saknar han nog också! - Gud ske lov!
Annons:
X-man - jag svarar inte på frågor som jag inte begriper eller har något svar på.Som yngre var jag tvärsäker på det mesta. Nu är det bara att erkänna att allt blivit mkt mer komplicerat så jag uttrycker mig allt vagare. Men om du och andra ständigt stiger mot nya Sanningar, så gratulerar jag.!
Såg för många år sedan en mkt rolig bild på en snöskottande man. Som monterat ett gammaldags signalhorn på sin rejäla snöskyffel, alla till varning...
Kranen med nya friska debattörer som ställer upp på nuvarande villkor är väl avstängd för länge sedan....
Jag tror inte min stalker kan filtrera - vad tror du!
Leif Erlingsson länken fungerar! Inte ont menat, men du har rätt Leif, Jan B flyr undan komfrotterade frågor som man ställer till honom, men det finns några till som backar ur när man avslöjar dem med byxorna nere, ett besked kanske för att de skäms? Om så är fallet, är de hoppfullt att de har vett att skämmas.
Ja,Jan,det får vi hoppas,att inte barnen själva går omkring och "tutar"! Kunde inte låta bli detta heller!
Hårda bud Bizon, kan du ge ett tips om hur man stänger av kranen där alla fula påhopp kommer ifrån. Och när det är gjort, övergår vi till lyriska berättelser som handlar enbart om människokärlek och Jan B. får sitt lystmäte tillfredsställt, Halleluja!
Om länken inte fungerar så är det något som filtrerar ditt Internet.  Finns här fler för vilka länken inte kommer upp?
Jag har redan fått en snöskyffel som julagåva men jag tänker imnte skyffla i mig någon alkohol till jul o nyår. "Tillönskar alla barn en nykter jul".
Det är inte så att jag flyr några samtal, men då jag inte förstår vad Leif E talar om, så är det inte lätt att skriva något.Det är väl bara tre personer som Leif haft en viss dialog med...// Länken fungerar inte..God Morgon
Som jag skrev på länken i annan tråd i inlägget före Jan Brunnegårds, mobbingen mot oliktänkare är nu fullständigt desarmerad här på Sourze.  Jag förmodar att det är detta Jan Brunnegård sörjer.
Jag sparade förresten en skärmdump även denna gång, nu som html så även Jan Brunnegård ska kunna se den:  [länk] .  Det är textyen uppe till höger som känns som att universmn försöker säga något till mig.
Om inte alla tecken slår fel,verkar det som om alla,även barnen,får en vit jul i år! Samt att årets Julklapp blir en Snöskyffel! Ursäkta,kunde inte låta bli! Är naturligtvis även förespråkare för,vad jag skulle vilja kalla det, EN ALKOHOLFRI JUL! God Jul,och glöm inte,man kan vara nykter även till Nyår! Mvh.
De som kan lära sig att inte ljuga har inte behövt fly samtalet.  Jag har f.ö. många gånger påtalat för Jan Brunnegård vad han själv kan göra för samtalstonen, vilket går ut på att inte bemöta argument han inte rår på med tystnad och sedan studsa tillbaka med samma argument igen efter någon vecka utan antingen erkänna att han har inga argument har och att han därför antagligen hade fel, och sedan inte ta upp saken på nytt annat än att för att förstå varför han hade fel.
Varför detta konsekvenslösa pladder - vadå "barnen har rätt till"? Barn har ingen rätt - barn blir ständigt utsatta för den rätt andra tar sej. Så är det i denna värld där de starkaste tar den rätt de vill ha. Konsekvensen av tanken att det skulle finnas någon exklusiv rätt för någon eller något skulle vara att vi först bestämde vad som ska vara rätt och redan bestämde att det skulle vara målsättningen för alla. Är det någon som tror att det i detta vårt droglibberala samhälle skulle vara möjligt att ge det generella barnet en vit jul? Ni får ursäkta - kanske tror ni er jobba för en god sak, eller så är det den gamla vanliga visan, dubbelmoralen och fikandet efter goodwill som fått er att visa era nunor. Och vadå julen som en barnens högtid - ni har inte hört talas om att denna högtid mer än de flesta andra under året är handlarna och alltså omsättningens högtid nummer ett. Och i detta sammanhang finns ingen annan moral än att sälja så mycket som möjligt oavsett det är bra eller ej. Nej hörni - ni får nog ta och vädja till några andra egenskaper än mänskligt förstånd eller empati för att åstadkomma det ni kantänkas tro är bra - vad säjs om tvångströja?
Forts. Då kommer vi till frågan om vi vill ha det så? Vill vi det så ska vi bara fortsätta som vi gör - klafsa på i kvicksanden, låt den välla ur era tankar, fortsätt proppa den i varandras öron kväv varandras hopp med allt ert jäv och slå varandra i huvudet med era indoktriner framhållande er egen godhet och rättskaffens sak i motsatts till de andras - dom där obildade, villfarna och hatiska djävlarna som ingenting begriper. Vill vi försöka ändra på det så är det mer än hög tid att tänka om!
X, finne och Yiddish Tror någon av er att den sandelådelek ni sysslar med leder till någon förbättring av världen? Har ni inte märkt att ni bara sjunker djupare ju mer ni orerar om er egentro - den kvicksand som står er upp i halsen, fyller era tankar och ständigt väller ur er mun? Tyvärr mina vänner så finns det ingen lösning på kärlekslös fanatism annat än möjligen den plötsliga insikten att priset för detta ständiga idislade om vem som har fel och vem som har rätt, och vem som är goodast eller ondast aldrig någonsin skapat annat än mer lidande och död. Försök att fatta att ingen av er håller på den rätta sidan av det enkla faktum att det finns ingen rätt sida i denna konflikt - det finns bara förlorare! Av alla dumheter som vi människor är i stånd till så är de med religiös anknytning de i särklass dummaste - de föranleder människan som kulturvarelse att med hela sin intellektuella kappacitet, sin muskulåra styrka, och sina tekniska framsteg att göra något falskt sant - och vad tror ni - hur smart är det på en skala ? Alltså - den typen av ideer dikterar vilkoren för mänskligt liv 2012 - vidskepligheter och föreställningar om att en viss typ av folk är mer gynnade än andra typer av folk av en viss typ av patogent paranoid gud som genom lutrande fostran lovats platsen i världen som alla andra folks administratörer och nån variant av överstebrester. Nu är väl inte det det värsta - det näst värsta däremot är att inte detta ledér till förvaring av dylika folk på därför avedd mentalskadades inrättning - men det värsta då - vad är det? Jo det är att maktgalna individer utnyttjar dessa sjuka föreställningar för att göra jorden och det mänskliga livet till det helvete vi gjort det till.
Nej nu ni gubbar - skärpning! Nu är ni tillbaks på ruta ett Finns här inget vett Tider har som tider gör Sett mången födas och begråtit de som dör Många tror sej gå i livets skola Men få är de som lär sej nått Utom då att käbbla på Utan att någonting förstå
Yiddish Jag tycker att du uttrycker dig med vetskap om en sanning som finne aldrig kommer i närheten av, oavsett vad han skriver om. Du nämner Sverigedemokraterna som har tagit parti för Israel, även om olika påståenden har uppstått. Jag ringde deras kansli och råkade få prata med Jimmy Åkessons sekreterare, en kvinna med skinn på näsan som man inte drar några raka fåror med, hon förklarade att stödja Israel var frivilligt och inte något som var inskrivet i deras partiprogram? Jag undrar över den frivilligheten, när jag inte tillhör detta parti, så ställde jag frågan om det är riktigt av ett svenskt parti att blanda sig i andra länders angelägenheter? Hon återkom att det var frivilligt att stödja Israel, så jag fick i princip ett jaså till svar. Nu frågar jag dig Yiddish vad du har för synpunkt i frågan om att svenska partier lägger sig i andra länders angelägenheter? Jag har en viss förståelse att vi värnar om vårt grannfolk, men det är själva folket vi vill värna, deras politiker är inte mycket att hänga i julgranen liksom våra egna dito som inte heller står på folkets sida och allra minst det svenska. För att inte tala om svenska medborgare som bott och verkat i kanske över 20 år de har samma synsätt som Sverigedemokraterna och vill stoppa massinvandringen, så även de har upptäckt att de får det sämre i takt med massinvandringen och Sd får allt fler invandrare i sina led och medlemsantalet ökar varje gång Journalistdrevet slår mot Sd, kan man läsa sig till på Avpixlat! Som förmodligen blir den största nättidningen på Internet enligt utländska bedömare som alltmer ger lovord över Avpixlat för att deras procentuella sanningshalt är högre än vanliga massmedia och det här gör att som en jämförelse, kan en artikel få mellan varven över 1000 kommentarer och läsekretsen ökar lavinartat. Jag skulle önska att finne gick in och körde sin hatpropaganda mot Sd på Avpixlat och använder han fula invektiv blir han avstängd, de har samma metod, som vänstervridna siter, om man inte skriver seriösa kommentarer oavsett vilken partifärg man tillhör så blir man avstängd. Jag blev avstängd på Muhammeds site, han som påstår att han stödjer både Israel och Palestina för att en fred ska uppstå, struntprat, minsta kritik mot Hamas, avstängd direkt.
Detta var för övrigt riktat till "Finne", i huvudsak. Jag återkommer med mer imorgon.
Okej, du tycker altså att Israel ockuperar Golamhöjderna för vattnets skull? Har du någonsin varit där och sett vilken fantastisk befästning detta var från Syriens sida? Vilket fantastiskt läge dom hade att skjuta in i Israel (vilket hände upprepade gånger)? Och du menar, precis som oljebolagen, att den globala uppvärmningen inte har någon effekt på klimatet? Ganska ologiskt, och klart vridet, grabben. Att Truman skulle ha mutat någon är det största skitsnacket jag hört talas om. Det tog honom till halvvägs in i självständighetskriget att välja att backa Israel fullt ut i sin strävan efter att ÅTERTAGA landet som berövats dom av otroligt många makter. Att man sedan byggt murar, har checkpoints mellan Israel och Palestina, och att man utför militära aktioner mot det hitleristiska Hamas är väl tveksamt. Men kom fan inte och påstå att Israel någonsin gjort annat än att försöka erbjuda arabvärlden fred, tvåstatslösning och samarbete. Kom aldrig och påstå att Israel enbart är en krigande stat, ty detta är så långt från sanningen du kan komma (hur kan du annars förklara att Israel SKÄNKER bort tsunamivarnare till ALLA länder som löper risk att utsättas för dessa naturkatastrofer, och tro mig jag kan fortsätta, men väljer att spara textplats). Hela argumentationen visar att Sverige, som många andra Europeiska länder som har för stort inflytande från islam, är på väg in i samma anti-semitiska spiral som på det tidiga 1900-talet (där en viss Adolf hade en "slutgiltig lösning" på "judeproblemet", där alla blundade för vad som hände). Jag har, personligen, inget emot araber, judar, europeer, asiater, afrikaner och allt vad man kategoriserar folk som. Bara dom är resonabla nog att kunna åsidosätta religiösa och hatiska ståndpunkter för att främja samarbete. Men historisk FAKTA, nutida FAKTA och framtida planer bevisar motsatsen av hela demoniseringen av Israel som svensk media är delaktig i. Vilket gör mig oerhört upprörd. Jag är, som majoriteten av Israel, för en tvåstatslösning. Och om det inte fungerar, pga ren antisemitism, så har Israel en förordning som garanterar Palestinier både bostad, medborgarskap, rättigheter och bekvämligheter (mot villkoret som ställs till alla Israeliska medborgare: Du drar ditt strå till stacken). Så jo. Vi judar (kulturella, ateistiska sådana, likväl som alla djupt troende sådana) är ju att beskylla för allt jävulskap som händer. Om du bara gräver lite i hur Israel har skött allt så ser man ju att alla förslag om fred är ren bluff, att alla förslag om två stater (där Palestina skulle fått mer än vad dom kräver nu) är humbug, att vi med glädje dödar folk för att vi känner för det, och så vidare. Vi har alla abnorma höknäsor, som formats av vår historiska girighet, som vi använder för att andas upp arabers och europeers luft. Seriöst... Du är långt värre än vad Sverigedemokraterna någonsin kommer bli, din intoleranta, medelbegåvade, pajas. Och absolut: Välkomna islams värderingar och grunder in i det svenska samhället. Byt ut er yttrandefrihet, pressfrihet, samlingsfrihet och demokrati mot en religiös diktatur som domineras av sharialagar, inskränkta rättigheter, fattigdom, hedersvåld och svält. Att det finns några få som värnar de svenska grundpelarna (för kom igen, Sverige är väl svenskt, även om vi bor några invandrare här) gör inte att majoriteten av de islamistiska fanatikerna är likadana. Och tro mig, även om ni har en majoritet av vänliga araber så är det inte dom ni kommer höra av i slutändan...
Härligt sätt att trilla in i en historia - rakt ner i en mardröm genom ett hål i molntäcket. Och ur drömmar reser man hyggligt komfortabelt tillbaka till verkligheten. Skönt, det var guschelov bara en dröm... Årets bästa intro till berättelse och den enda invändningen är att den inte var min. Segelfartygstermerna bär som blank sjungande nyis. En femma eftersom det inte finns sexor...
Gamle Jan det är tidens tand och det kan vi tacka vår journalistkår för som har satt agendan att deka ned på dolk, svårare än så här var det inte, varför även Sourze har ryckts med i samma anda. Ha det så bra.
Gamle Jan sörjer så oerhört mklt över denna samtalston som jagar iväg nästan alla kloka, kunniga behärskade människor. Sourze var en gång en skola för för goda samtal, fina texter, bra lyrik mm.Sourze låg längst fram i en ny mediaålder.
I detta sammanhang vill jag referera till mitt inlägg i kväll på FrittForum "Den västerländska civilisationen är i upplösning".  Inlägget är för långt för en Sourze-kommentar, och innehåller dessutom lite väl många länkar, så jag gör det enkelt för mig och lägger det på en särskild webbsida som jag istället här länkar till:
Subject: 
"Den västerländska civilisationen är i upplösning."
Date: 
Tue, 11 Dec 2012 18:36:48 +0100
From: 
Leif Erlingsson <leif@lege.net>
Reply-To: 
Leif Erlingsson <leif@lege.net>
Organization: 
Leif Erlingssons holistiska detektivbyrå, http://lege.net/
To: 
frittforum@yahoogroups.com
References: 
<1355181852.18380.YahooMailClassic@web162202.mail.bf1.yahoo.com>
<9AD513A1-B92E-4D29-A5B2-F1BDF46E7906@bredband.net>


"Den västerländska civilisationen är i upplösning." -- Lasse Wilhelmson 2012-12-11 09:04:03FrittForum och på andra ställen.

För att få en känsla för det lite större perspektivet [...]
Se vidare  [länk] .
Leif E. och vad ska vi tycka om karlhataren Dippen, är hon/han (med tanke på hennes bisttare) enbart personfientliga, eller kan man ana något än värre än så?
inte anklaga någon för att vara rasist, nazist eller främlingsfientlig den som gör det, är själv fientligt inställd mot sin nästa och ska ses som icke trovärdig och får se sig att tillhöra flocken av Hyenor!
(X-man 2012-12-11 10:07 #50  [länk] .)
En viktig poäng, att den som är fientligt inställd mot sin nästa, ja, den är fientligt inställd mot sin nästa.  Och när man är fientligt inställd mot en viss folkgrupp så kallas detta rasism, men det är minst lika illa när det riktas mot en viss person.  En viktig poäng, som jag tackar för.
Dippen NI MÅSTE HA VÄRMEBÖLJA I HUSTON SOM HAR SMÄLT DIN HJÄRNA.
#1274 Är det övermaga och kalla dig för den största jubelidioten som någonsin skrivit här på Sourze?
Är det övermaga att kalla feministrörelsen för extremister? De är förblindade av minst 50 år med propagandan att kvinnorna är förtryckta i det svenska samhället och männen är mulliga mansgrisar som anklagelse? Det här är inte någon ursäkt för deras sätt att förtrycka mannen och deras strävan efter hämnd mer eller mindre, av de mest fanatiska kvinnorna som finne tillhör. Det finns tydliga bevis för, främst i de politiska leden där kvinnorna har blivit styva i korken som är obestridligt och det otrevliga är, att få manliga politiker vågar gå emot dem utan de snarare jamsar med femenisterna! Maria Wetterstrand styrker denna tes, har någon hört protester i Riksdagen när hon var provrör?
53 Minns tydligt den israeliska judinna som förekom här för några år sedan. Hon som ställde sig på Israels sida, och som här på sourze, när man konfronterade hennes religiösa sedvänjor, aggressivt hädvade det fina med att könsstympa små gossebarn. Och vad gjorde finne? Jo han vurmade och berömde denna kvinna, av någon anledning! Där är finne i ett nötskal, dina politiska värderingar som flaxar lite hur som helst, "som det passar". Inkl det upprepade egenberömet, som den feminist han är.
#12 Nu handlar inte detta om "ekonomier eller ideologier" som ska avhandlas på akademiska seminarier utan om tankesystem som används som motivation/ursäkt för ett visst handlande. Om bevekelsegrunderna för att särbehandla någon vilar på fantasier och inte på vetenskaplig grund måste de förkastas. Vilka är dina invändningar mot de svar som Schlyter refererar? Du ställer en (retorisk?) fråga: "Eller vad sägs om följande bidrag i artikeln: Det var ett intressant sammelsurium av åsikter om människan som detta partiprogram visar upp. En del är givetvis helt korrekt, som att människan har ett behov av en grupp, en tillhörighet, att det finns 'anlag' för att skapa kultur. " Svara gärna själv - vad säger du om bidraget i artikeln? Är det ointressant vad professorerna säger? Eller är det så dystert att du menar att det inte spelar någon roll hur kloka/stolliga bevekelsegrunderna är bara vi är tillräckligt många om dem? Du avslutar med ett påstående som är minst sagt överdrivet: "varken ekonomier eller ideologier bygger på vetenskapliga fakta". Ideologier och teorier som har föreställningar om verkligheten vilka inte har stöd i forskning saknar helt enkelt verklighetsförankring. Det är väl bra att få veta det!
Apropå Israel-Palestina, eller kanske rättare sagt, Israel-Gaza-Väst-banken.Så är väl konflikten delvis en frukt av Sykes-Picot-avtalet som ingicks 1916.Där Storbritannien och Frankrike delade upp Mellanöstern och drog de gränser som fortfarande existerar idag. Detta gjordes utan att tillfråga den befolkning som levde i området och som i och med det fick ett nytt förhållande till sina grannar. Balfour-deklarationen från 1917 lade grunden till att staten Israel kunde skapas. För att staten skulle kunna bli till måste en utrensning av palestinier ske; Nakba. Detta har beskrivits mycket bra i en bok av historikern Ilon Pape,israel förövrigt,och som inte borde ha någon dold agenda att ljuga ihop en sån historia. Konflikten som idag kallas olöslig? är alltså till viss del en Brittisk-Fransk produkt.Dessa två har i stort sett lämnat Mellanöstern åt sitt öde och låtit Israel och USA försöka behålla någon sorts stabilitet i området.Vilket i stor utsträckning har drabbat palestinier i främst Gaza. Där människor förvägras en dräglig tillvaro pga av ständiga blockader. Att endast hänvisa till att de är terrorister och vildsinta muslimer är att förenkla problemet. Det uttalande från en moderat riksdagsman som det stundom skrivs om här, verkar var gjort av en ovanligt infantil människa. Ungefär i paritet med dem som ville bomba sönder hela Nordvietnam, asfaltera det och göra en parkeringsplats.
finne Jag föreslår att du går till en annan instans och berättar om dina förvirrade fantasier. För felet är naturligtvis ditt, och andra feministers (män?) som lägger locket på för mansfrågor, och därmed ökar på konfrontationen! Alla ni extremister som vill ha krig och kamp. Vet du hur afghanska pojkar har haft det, de som överlevt? Men vem bryr sig, "fel kön"! Det är extremister som fördärvar världen, oavsett höger och vänster, män eller kvinnor. Och DU inskränkte finne, är en del av skulden! Jag arbetar för mäns rättigheter, det som du och andra feminissar försöker lägga locket på för att framstå som duktiga "kvinnovänner". Löjeväckande! Vet du vad Solanas kallar er? Ditt är felet, inte vårt som vill ha med både män och kvinnor på SAMMA villkor. Men felet är kanske Nobelpristagaren Doris Lessings? Hon sa i svensk TV Om feminister: "Hemska förfärliga människor!"
1267 finne. Jag har rest runt hela Afghanistan, hela huvudvägen. Herat, Kandahar, Kabul, Jalalabad, Mazar-i-Sharif, Balk. Det var innan ditt kommunistiska sovjetimperium gick in och fördärvade och våldtog landet! Så håll du bara klaffen, och lär dig lite hyfs och att se din egen skuld i världen!
#51. Mer om Döda havet: Ytan har minskat sedan 1967 med 22 km2, vattennivån har sjunkit med 28 meter. Israel ockuperade Golanhöjderna 1967 med det enda syftet att garantera vattentillförseln till Israel via Gennesaretsjön och Jordanfloden. Israel måste erövra mer land med vattenrika floder för att klara ”blommande öken”, i Libanon finns de. Israel har ockuperat Libanon tidigare men världssamfundet (och Hizbollah) satte stopp för rövarpolitiken. (Eller är det kanske t.o.m. så att Israel måste ockupera en del av Jordanien, Irak eller Syrien för att få tillgång till den vattenrika floden Eufrat? Gud lovade ju i Bibeln att Israels gränser skall sträcka sig ända till Eufrat.) Enligt en profetia i Hesekiel kommer en källa att springa fram ur tempelberget i Jerusalem och vattnet från denna kommer sedan att fylla Döda havet med friskt vatten. Fisk i myckenhet kommer att finnas där enligt denna profetia.(Hes kap 47) Visst är sagoboken Bibeln rolig läsning.
Att tycks tycka illa om politiker tycks ha blivit en dygd, men hot om våld mot politiker är ytterst allvarligt och betänk att vår egen Statsminister tycker tvärtemot, våld mot Sd politiker är helt okej enligt hans mening? Och Lars Nilsson kanske ger sitt samtycke eller.... [länk]
Att tycka illa om politiker tycks ha blivit en dygd, men hot om våld mot politiker är ytterst allvarligt och betänk att vår egen Statsminister tycker tvärtemot, våld mot Sd politiker är helt okej enligt hans mening? och Lars Nilsson kanske ger sitt samtycke eller....[länk]
finne Det intressanta är att ingenting av det här du skriver om, kan du belasta svenska folket för, så din kritik bör levereras till det Israeliska styret eller hur? Lämna in ett klagobrev till den Israeliska Ambassaden vet ja!
Det är katastrofalt! Borgarprackor (bombliberaler), Israelkramare och Sverigedemokrater måste vara skräckslagna. Musikhjälpen sänder från Stortorget i Malmö. Programledare, Kodjo Akolor, rötter i Ghana, afroamerikanen Jason Diakité och palestinskan Dina Dirawi. Skrämmande programledare. Inte en svensk. Och tänk, Dirawi gav som present en antisemitisk bok, och för en stund sedan kramade hon kommunisten/feministen Gudrun Schyman, till och med två gånger, i direktsändning i SVT, huh! Musikhjälpen samlar pengar till fattiga barns behov av rent vatten i slummen. – Men det är bara titta på Israel, dom har fått öknen att blomma och ingen behöver hungra eller törsta. Gör som dom gör i Israel …. Gör som Israel gör! Judarna stjäl nästan allt vatten från Jordanfloden, en bråkdel lämnas till palestinier. Gaza får ingenting i långa perioder. Deras egna brunnar sinar och ersätts av saltvatten från Medelhavet. Kolla på Google map hur Döda Havet ser ut, nästan helt uttorkat eftersom Döda Havet får knappt något vatten alls från Jordanfloden, jämför hur det såg ut innan judarna invaderade Palestina (äldre kartor). Jag gillar Musikhjälpen och dess svenska programledare, alla är födda i Sverige: Kodjo Akolor i Täby, Jason Diakité i Lund och Dina Dirawi i Sundsvall. Hurra! Dessutom gillar jag SVT och SVTs oberoende av kapitalister (som bekant är det en ”sport” bland moderater att inte betala tv-licensen). Ps. Israel är den största ”socialbidragaren” från USA, inte så konstigt att dom har råd att bygga anläggningar som får öknen att blomma. I miljökonsekvenserna bryr dom sig inte. Men det gör jag, jag köper inga varor från ockupationsmakten, judarnas Israel.
finne lol. Du av alla som står med ena foten i det muslimska riket bör tala lågt om antifeminister, när våra svenska feminister tiger som muren om muslmska kvinnor, som blir betraktade som husdjur av den muslimske mannen!
Mordet på en kvinna som arbetade med kvinnofrågor för den afghanska regeringen visar tydligt på det akuta behovet av bättre skydd för dem som arbetar för kvinnors rättigheter i Afghanistan, säger Amnesty. Nadia Sidiqi sköts ihjäl på väg till sitt arbete som tillförordnad chef för ministeriet för kvinnofrågor i den östra provinsen, Laghman. Förövarna var en grupp oidentifierade män. Hennes föregångare, Hanifa Safi dödades av en bilbomb i juli 2012 och ingen har tagit på sig ansvaret för något av dåden. Afghanska antifeminister har varit i farten igen. En del av skulden lägger jag även på svenska antifeminister eftersom de håller tyst, istället för att attackera sina kollegor i Afghanistan. Svenska antifeminister använder hela sin styrka för att svartmåla svenska feminister.
sourze forum
Diskutera vad som helst
  • #2 - Lämpligen,som förr i världen,hugg av händerna,eller KBT-behandling,i sann demokratisk anda! ...
    Jan Olsson om artikeln "Spårrånaren i Stockholm: Nu måste lagarna skärpas!" (totalt 4 inlägg.)
  • Brunnegård har sannerligen inget att be om ursäkt för. Och Bizon, frisk och frejdig... Det skojig...
    Lennart Lundwall om artikeln "Reflektion över de gångna borgerliga åren" (totalt 49 inlägg.)
  • @ [länk] Lennart Karlsson 2012-02...
    Leif Erlingsson om artikeln "Sverige borde bygga pyramider" (totalt 4 inlägg.)
  • '`"IugtU
    ../../../../../IugtU/../../../../../boot.ini om kommentaren "Detta måste vara den mest v..." (totalt 12 inlägg.)
  • Blev nyfiken på vilken Leif och vad som uppfattades som vilset.&nbsp; Det visade sig vara min väd...
    Leif Erlingsson om artikeln "Familjen som styr världsekonomin" (totalt 49 inlägg.)